• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

selamm kızlar !!!! nasılsınız buün iyi miiniz?????

sabah 9 dan akşam 3 buçğa kadar yufka ekmek yaptık arkadaşıma çok yorulduk vallahi !! ruh gibiyim birde gripte geçmedi haalaa iyice bittim bugüün pilim sıfır yaniii

Bende cikiyorum canlar temizleneyim dus alayim yarina hazırlık yapayim :3: öptüm hepucugunuzuuu kendinize iyi bakin byee

çıkıyor musun :( neyse artık kendine iyi bak inşallah iyi haberlerle gel canım !!!!!! bende yarın öğlenden sonra gideceğim görüşürüz cnm kendine iyi bak benden önce girersen özelden mesaj atarsan sevinirim merak ederim seniii!!!! çatlıcam yarın akşama kadarr:52::52:

sata gore bugun 6+1 canim kalp atisi için erken bence:31: dunki takvimimde kalemin arkasindaki silgi kadar yazıyordu:52:

çok minik daha yaaaaaa kıyamam, ben 6+2'de tam duyamamıştım biliyosun çok az kalp atışı vardı. bugün bikaç tane kadın okudu beni, aşırı nazar var sende dediler. kadın beni okurken gözünden yaşlar geldi esnemekten bi hal oldu. öteki de aynı, sen bi hocaya okun dediler. siz de aklınıza gelirse dua edin bana kızlar. bi de bi kadın bana bebeğini bağlattın mı dedi o ne ki dedim, çok dindar kişiler yasinlerle bebeği baglıyomuş düşmüyomuş sağlıklı doguyomuş. ayy yok ben bilmiyorum öyle şeyler, ben Allaha sığındım dedim. duydun mu sen öyle bişi? bi de doğumda o kilit açılacakmış güyaaaaaaa

selamm kızlar !!!! nasılsınız buün iyi miiniz?????

sabah 9 dan akşam 3 buçğa kadar yufka ekmek yaptık arkadaşıma çok yorulduk vallahi !! ruh gibiyim birde gripte geçmedi haalaa iyice bittim bugüün pilim sıfır yaniii

hasta halinle bi de onunla mı uğraştın? gribi bi atlatsaydın ya. benim mucize iksiri sana da söyleyebilirim istersen, feci griptim ilaç da alamadım onu yaptım 2 günde ayağa kalktım. 1 elmayı içindeki çekirdek ve kabuklarıyla dörde böl, yarım limonu da ikiye böl, 2 kaşık da nane ekle 1 bardak suyla kaynat. ılınınca içine 1 kaşık bal ekle iç...çok iyi geliyor valla...

degerim.icin dr ikinciye gerek yok dedi canim bende yaptirmadim... Msj kutunu bosalttiysan yaxarim canim arada gel ozluyorum seni konusamadik sende asilsma olcakmissin ins ilk seferde tutar opuyoruz seni canimsin seviyorum seni

hayirli haberler al insallah kuzucum bende sizi opuyorm bende seni seviyorum minigim,
evet canim tarlusal basladm dun adeti bekliyorum :31:

degerim.icin dr ikinciye gerek yok dedi canim bende yaptirmadim... Msj kutunu bosalttiysan yaxarim canim arada gel ozluyorum seni konusamadik sende asilsma olcakmissin ins ilk seferde tutar opuyoruz seni canimsin seviyorum seni

hayirli haberler al insallah kuzucum bende sizi opuyorm bende seni seviyorum minigim,
evet canim tarlusal basladm dun adeti bekliyorum :31:
rabbim sabir versin sana bebegimmmm aklima geldikçe dua ediyorum rabbim sana sağlıklı bu gebelik nasip etsin ins

:3::3::3::3::3:
hasta halinle bi de onunla mı uğraştın? gribi bi atlatsaydın ya. benim mucize iksiri sana da söyleyebilirim istersen, feci griptim ilaç da alamadım onu yaptım 2 günde ayağa kalktım. 1 elmayı içindeki çekirdek ve kabuklarıyla dörde böl, yarım limonu da ikiye böl, 2 kaşık da nane ekle 1 bardak suyla kaynat. ılınınca içine 1 kaşık bal ekle iç...çok iyi geliyor valla...

tatlım NE YAPAYIM ğraştım uğraşmasan gönül koyarlar!! tatlım sadece öksürük var kuru öksürük onun içinde ayva yaprağı kaynatıp içiyorum ....

burdayım canım geldim sen nerdesin

buradayım canım :3::3::3::3::3::3:

tahlilerimi falan yaptircam belki bir hafta sonra tekrar gelin der:31:

olabilir ama beni 8.haftada çağırmıştı...Hicran cinsiyet öğrenebilirim haftaya heyecan bastı...çoğu kişi ikili tarama testinde öğrenmiş.

:3::3::3::3::3:

tatlım NE YAPAYIM ğraştım uğraşmasan gönül koyarlar!! tatlım sadece öksürük var kuru öksürük onun içinde ayva yaprağı kaynatıp içiyorum ....

buradayım canım :3::3::3::3::3::3:

cnm öksürüğe bal çok iyi geliyor, ballı limonlu ılık su...bi dene istersen inşallah geçer çabucak.

olabilir ama beni 8.haftada çağırmıştı...Hicran cinsiyet öğrenebilirim haftaya heyecan bastı...çoğu kişi ikili tarama testinde öğrenmiş.

cnm öksürüğe bal çok iyi geliyor, ballı limonlu ılık su...bi dene istersen inşallah geçer çabucak.

bal yok canım ama keçiboynuzu pekmezim geldi bugün içtim bir kkaşık....

Öksürüğe birebir bal ve zencefil direk kesiyor.Ama zencefil hamileyken tüketiliyor mu bilmiyorum.

Son düzenleme:
Back
X