• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Peygamber Efendimizin nuru hürmetine....
Allahım! Kıldığım namazımı, eksik ve kusurları ile birlikte kabul eyle.
Ey kalpleri evirip çeviren Allahım! Kalbimi dinin ve itaatin üzere sabit kıl.
Allahım! Senden sevgini, seni sevenlerin sevgisini ve sana yakın kılacak her işi sevmeyi bana nasip eyle.
Allahım! Bana imanı sevdir ve onu bana güzel göster. Küfürden, fasıklıktan ve isyandan nefret ettir. Beni doğru yolda olanlardan eyle.
Allahım! Senden, bildiğim ve bilmediğim, geçmiş ve gelecekteki tüm hayırları niyaz ediyorum. Bildiğim ve bilmediğim, geçmiş ve gelecekteki tüm şerlerden de sana sığınıyorum. Senden cenneti ve ona ulaştıracak her türlü söz, fiil ve ameli nasip etmeni diliyorum. Cehennemden ve ona götürecek her türlü söz, fiil ve amelden de sana sığınıyorum.
Allahım! Kulun ve elçin Hz.Muhammed’in senden istediği bütün hayırlardan ben de istiyorum. Kulun ve elçin Hz. Muhammed’in sana sığındığı bütün şerlerden ben de sana sığınıyorum.
Allah’ım! Beni işlerin en güzeline ve ahlakın en güzeline eriştir. Bunların en güzeline ancak sen eriştirirsin. Kötü işlerden ve kötü ahlaktan beni koru. Bu kötülüklerden de beni ancak sen korursun.
Allahım! Senden faydalı ilim, bol rızık ve her derdime deva niyaz ediyorum.
Allahım! Dinî ve dünyevî hayatım, ailem ve malım için Senden bereket ve sağlık niyaz ediyorum.
Allahım! Senden hidayet, takva, iffet ve gönül zenginliği vermeni niyaz ediyorum.
Allahım! Senden Müslüman bir kalb ve doğru söyleyen bir lisan lütfetmeni niyaz ediyorum.
Allahım! Senden hayırlar işlemeyi, kötülükleri terk etmeyi, yoksulları sevmeyi, beni bağışlamanı ve bana merhamet etmeni niyaz ediyorum.
Allahım! Faydasız ilimden, korkmayan kalpten, doymayan nefisten ve kabul olmayan duadan sana sığınırım.
Allahım! Hıyanetten, küfürden, şirkten, İslam’ın emir ve yasaklarına karşı gelmekten, münafıklıktan, gösterişten, riyadan ve kötü ahlâktan sana sığınırım.
Allahım! Sıkıntıdan, üzüntüden, acizlikten, tembellikten, korkaklıktan, cimrilikten, kalp katılığından, gafletten, zilletten, meskenetten sana sığınırım.
Allahım! Zulmetmekten ve zulme uğramaktan sana sığınırım.
Allahım! Günahtan, cehennem azabından, kabir azabından, zenginliğin fitnesinden, fakirliğin fitnesinden sana sığınırım.
Allahım! Çekilmez belalardan, isyana düşmekten, görülmez kazadan ve düşmanları sevindirecek musibetlerden sana sığınırım.
Allahım! Verdiğin nimetlerin son bulmasından, verdiğin sağlık ve afiyetin gitmesinden, azabının ansızın gelmesinden ve her türlü gazabından sana sığınırım.
Allahım! Günahlardan ve masiyetlerden sana sığınırım.
Allahım! Gün içinde, geceleyin ve her an gelebilecek kötülüklerden, kötü arkadaştan, kötü komşudan sana sığınırım.
Allahım! Kalbimi nifaktan, amelimi riyadan, dilimi yalandan, gözümü hıyanetten temizle. Çünkü sen gözlerin hain bakışlarını ve kalplerin sakladıklarını bilirsin.
Allahım! Hayatta kaldığım sürece masiyetleri terk etmem konusunda bana yardım et! Sıkıntılara düşmemem konusunda da bana yardım et!
Allahım! Ayıplarımı ört, korktuklarımdan emin eyle. Beni önümden, arkamdan, sağımdan, solumdan ve üstümden gelebilecek her türlü tehlikeye karşı muhafaza buyur.
Allahım! Sıhhat, iffet, emanet, güzel ahlak ve takdire rıza istiyorum.
Allahım! Bedenime, kulağıma, gözüme, bedenime sağlık ve afiyet ver.
Allahım! İşlediğim tüm günahlarımı bağışla. Ömrümün geriye kalan kısmında beni günah işlemekten muhafaza buyur. Bana razı olacağın tertemiz işler yapmayı nasip eyle.
Allahım! Beni göz açıp kapayacak kadar bile nefsime bırakma.
Allahım! Bana öğrettiklerinden yararlanmamı nasip eyle, bana faydalı olacak şeyleri öğret ve yarar sağlayacak ilim lütfeyle.
Allahım! İlmimi artır. Beni hidayete ulaştırdıktan sonra kalbimi eğriltme. Bana rahmetinden lütfet. Muhakkak ki sen çok lütufkârsın.
Allahım! Bana lütfettiğin rızkı bereketli kıl ve beni kanaatkâr eyle.
Allahım! Bana takva ver ve beni arındır. En iyi arındıran sensin. Sen benim yardımcım ve mevlamsın.
Allahım! Günahımı bağışla, rızkımı bollaştır ve verdiğin rızkı hakkımda bereketli kıl.
Allahım! Bütün işlerimizin sonucunu güzel eyle. Bizi dünya perişanlığından ve Ahiret azabından koru.
Rabbim sen umutla bebek bekleyen tüm annelere sağlık ve hayırlı hamilelikler nasip eyle onların sana açtığı elleri geri çevirme Ya Rabbim...(amin.amin.amin.):26::26::26:

Aminnnnnnnnnnnn...Allah dualarınızı kabul etsin kızlar, çok teşekkürler Zeycancım...

benim eltimin de ilk ayında tuttu tevafuka bak sen :9: benim eltim de her daim Allah size de nasip etsin der sağolsun :16:

ilk bbiz evlendik bizden sonra kaç kişi evlendiyse hamile bi biz kaldık ya kader hayırlısı olsun yengem doğum yaptı çok dua etmiş hepimize sağolsun bi tane oğlu oldu adını fatih kaan koydular çok tatlı ya

çok şaşkınım ya eltim daha bu ay karar verdi çocuk için ve hamile ilk aydan tuturdu şans işte 8 ay önce de bir kürtaş yaptırdı bu 2 gebeliği ben daha bi tane yapamadım o ikinciyi yaptı ama çok sevindim onun adına çünkü çok iyi bir kız çok seviyor beni tabi bende onu :34:

benim eltimin de ilk ayında tuttu tevafuka bak sen :9: benim eltim de her daim Allah size de nasip etsin der sağolsun :16:

yaa somayın benim elti ilk doğumunu yaptı çocuğu 3 aylıkken 2. hamile kaldı,şimdi 2. 1 yaşına girecek 2 sinide büyütüyo maaşallah,ben de hala bekliyorum:44::44: ve hiç bir sebeb yokken işte RABBİMİN takdiri

rica ederim canım...bu arada kalça kemiğin ağrıyo mu benim dün başladı acayip ağrıyo....:9::9:bi de hicrandan haber var mı_???:49::49:

başlarda çok agrıyodu cnm...kalçamdan bacağıma doğru yayılan bi agrı şeklinde...Hicran geç gelir, sıra bekleyebilirim bi de yol biraz uzak diyodu. Sen daha dur Zeycancım, biraz daha geçsin bel, sırt ağrısı, bulantılar, halsizlik hepsi başlayacak, çekerken zor geliyor da sonra bebek için her şeye değer diyosun yaaa

yaa somayın benim elti ilk doğumunu yaptı çocuğu 3 aylıkken 2. hamile kaldı,şimdi 2. 1 yaşına girecek 2 sinide büyütüyo maaşallah,ben de hala bekliyorum:44::44: ve hiç bir sebeb yokken işte RABBİMİN takdiri

kader kısmet cnm ya olur işalah ben diyorum ki eşime bi tane olsun ara vermeden bitane daha olsun diyorum hayır olmaz diyo 3 yada 4 yıl ara veririz diyor hele sen bitane yap sonra istiyecekmisin diyip bana gülüyor gıcık :9::9::9::9::9::1::1:

başlarda çok agrıyodu cnm...kalçamdan bacağıma doğru yayılan bi agrı şeklinde...Hicran geç gelir, sıra bekleyebilirim bi de yol biraz uzak diyodu. Sen daha dur Zeycancım, biraz daha geçsin bel, sırt ağrısı, bulantılar, halsizlik hepsi başlayacak, çekerken zor geliyor da sonra bebek için her şeye değer diyosun yaaa

bulantım başladı gece...tek bulantım olmasın herşeye razıyım ya....çubuk kraker yiyorum...iş de olunca bulantı çekilemez bi dert...:25::25:

ilk bbiz evlendik bizden sonra kaç kişi evlendiyse hamile bi biz kaldık ya kader hayırlısı olsun yengem doğum yaptı çok dua etmiş hepimize sağolsun bi tane oğlu oldu adını fatih kaan koydular çok tatlı ya

Allahtan benden sonra evlenip hamile kalan o kadar yakınım yok :9::9: hepsi benden önce evlendi.. Rabbim sana da nasip etsin o güzel Fatihcikten

bizim eltiler çok hızlı ya :9::9: ya da biz yavaşız :1: eltinin 2.çocuğu kazara oldu galiba. onun için de zor olmalı 2 bebek büyütmek ikiz gibidir şimdi onlar

kader kısmet cnm ya olur işalah ben diyorum ki eşime bi tane olsun ara vermeden bitane daha olsun diyorum hayır olmaz diyo 3 yada 4 yıl ara veririz diyor hele sen bitane yap sonra istiyecekmisin diyip bana gülüyor gıcık :9::9::9::9::9::1::1:

aaaaa aynen bende öyle düşünüyorum eltimdede gördüm zor gibi örünüyo ama 2 si pek güzel büyüyo,gerçekten kormamak lazım,hem tasarrufta birinin elbisesi eskimeden diğeri giyiyor,bende yle düşünüyorum tabiii ilkini yakalayabilirsek:1::1:

bizim eltiler çok hızlı ya :9::9: ya da biz yavaşız :1: eltinin 2.çocuğu kazara oldu galiba. onun için de zor olmalı 2 bebek büyütmek ikiz gibidir şimdi onlar

yok canım yaa yukarıdada yazdım tabi bir çocuk gibi olmuyo ama ikisi beraber büyüyor,az zorlanıyo aynı yemek aynı alt değiştirme vs.... ama büyüyünce ne güzel olur onlar birde tatlılar maaşallah

Allahtan benden sonra evlenip hamile kalan o kadar yakınım yok :9::9: hepsi benden önce evlendi.. Rabbim sana da nasip etsin o güzel Fatihcikten

işalh hayırlısıyla cümlemize nasip olur:16::16: fatih benim ölen kardeşimin adı o yüzden fatih koydular ismini adıyla yaşasın

:16::16::16::46::46:

bulantım başladı gece...tek bulantım olmasın herşeye razıyım ya....çubuk kraker yiyorum...iş de olunca bulantı çekilemez bi dert...:25::25:

herkesin bulantısı sabah olur genelde, benimki gece oluyodu. kaç kez uyandığımı bilirim öyle. 1 şişe su ve çubuk kraker koyuyorum ben de yanıma...çok ilginçtir ki gece de aşırı acıkıyorum şimdilerde...ayy neyse ki şu gece lavaboya 5-6 kez gitme işi azaldı, şimdi ancak 2 kez gidiyorum :))) uyku düzenin nasıl senin? ben başlarda berbattı şimdilerde düzeldi biraz daha...bu arada bulantıyı en aza indirebilmek için mideyi hiç boş bırakma az az ama sık sık ye, bi de yerken su içme yemekten 15-20 dak sonra içsen daha az bulantın olur.

aaaaa aynen bende öyle düşünüyorum eltimdede gördüm zor gibi örünüyo ama 2 si pek güzel büyüyo,gerçekten kormamak lazım,hem tasarrufta birinin elbisesi eskimeden diğeri giyiyor,bende yle düşünüyorum tabiii ilkini yakalayabilirsek:1::1:

olur işallah cnm ya herşey kısmet öyle stres yapıyodum ki bende sorun mu var diye ama şimdi öyle deyil duadan başka bişeyçik düşünmüyorum :34::16::16::16::16:

:81::81::81::81:ben çıkıyorum kızlar tekrar hayırlı cumalar sizlere:80::80::80::80::80:

hoşçakalııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn:79::79::79::79::79::79:

yok canım yaa yukarıdada yazdım tabi bir çocuk gibi olmuyo ama ikisi beraber büyüyor,az zorlanıyo aynı yemek aynı alt değiştirme vs.... ama büyüyünce ne güzel olur onlar birde tatlılar maaşallah

Allah herkesin gönlüne göre versin canım. ben kendime pek güvenemiyorum açıkçası :9: sana maşallah :nazar: inşallah gönlüne göre olur

:2: Geçen hafta cuma gunu asılama yapıldı bana şu sıra cok karnım agrıyo adet sancısı gibi ama ilaç da içemiyorum doğal olarak..
korkuyorum adet olacağım diye:(

işte onu tam olarak kestiremiyorum bende 5 cm kadarlık bir kist var yumurtalığımda o sebeple adet günlerim karmon corman gecen ay 21 inde olmuştum ama beynim suanda kaos içinde

:81::81::81::81:ben çıkıyorum kızlar tekrar hayırlı cumalar sizlere:80::80::80::80::80:

hoşçakalııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn:79::79::79::79::79::79:

hoşçakal cnm kib byyyyyyyyyyy yine bekleriz cnm:3::3::3::3:

canım benim dudağını uçuklatacak kadar ne üzdü seni bu kadar :26: kıyamam sana :54: iyiyim ben de ne olsun. kuzenimle eşi ve bebeği geldiler bana dün. sabırsızlanıyorum eve gidip yiyip bitireyim veledi diye :9::9:

ay hadi bakalım inşallah ne güseelll :16: canım benim herşeyin hayırlısı. iyi düşün iyi olsun. Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin... o sendrom nasıl oluyormuş canım??

Canim ya sorma bi arkadasimizin esi kaza geçirdi öldü :( 4 yaşında bi kizi vardi adamin cok üzüldüm teyzem düştü diz kapagini kırdı sakat kalma ihtimali cok yüksek babam düşmus onunda bilegi felaket sismis bunlar hepsi ayni gun oluyo hayat cok kısa işte

Back
X