• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canııımm gerçekten seninle aynıyız ve temmuzdan bu yana birlikte devam ediyoruz,seni gerçekten ayrı seviyorum,haklısın ama kendimi durduramıyorum artık,hep tevekkülsüzlükten,şeytana uyup ümitsizliğe kapıldığım kötü zamanlardan birini yaşıyorum,ama geçecek geçmek zorunda,yazdıkların bana ilaç gibi geldi teşekkür ederim,ve kendim gibi sevindim sana emin ol canım
bu ay olur diyosun :34: inşaallah hayırlısı olsun canım çok sağol içimi aydınlattın:16::16:
bende seni çok seviyorum canım benim. bak gör ben hamişsem sende hamişsin. inan belirti arama belirti olmadan da oluyor. ümitizliğe kapıl beynine oyun oyna :9: ben öyle yaptım istemiyorum dedim artık herşey beyinde bitiyor çok istiyorsan engelliyor gebeliği hala istemiyorum ben baaakk:52: hamiş olacaksın peşimden bak gör.

çok sağol canım doktorum 1 hafta beklememi söyledi ben biraz pimpirikli bir insanım bebeği görmeden içim rahat etmeyeceği için keseyi görmeminde bir fayda etmeyeceğini biliyor doktorum bir de kalp atışları var ben çok sabırsız bir insanım allah yardımcım olsun bir hafta sonra inşallah güzel haberler veririrm sizlere.

eşimde morfoloji bozukluğu vardı doktor eşime ilaç verdi ama biz kullanmadık bir ay keçi boynuzunu kullanmayı tercih ettik. keçiboynuzu kürünü yaptım her gün içti. bu ayda olmasaydı ilaca başlayacaktık. ama tedavisiz olacak diyeblirim sağlıklı bir gebelikse hala temkinliyim

rica edefim cnm ! pimpiriklenmemk elde değil haklıısn ama kendini dinlememeye çalış biliyorum çok zor ama kendini boşu boşuna strese sokma herşey yolunda diye kendi kendine söyle dur ... bak nasıl iyi gelicekk aklına geldikçe bunu söyle herşey yolunda ben iiyiyim de ttalım bebişim benle de kendini negatifleme sakın !!! anlaştık mı?
geçmiş olsun canım benim eşimdede spermleri yavaş hareketli doktor sperm testi istedi önüüzdeki hafta yaptıracağız...ben keçi boynuzu pekmezi veriyorum ama sigarayı günde 2 paket içiyor versem bile faydası olur mu ki bilmiyorum ???:14:
nasip işte tatlım bak gerek kalmadı Allaha şükürler olsun bende duş alıp dua edeceğim bugün herkese ve sonra kendime cuma ünü inşallah işlerim yolunda gider diyee !!!!

cnm benim kocişede solvarikosel dedi dr 15 tatilde amaliyat olcak cnm siz kaç gün mimik yapmadınız amaliyattan sonra

benim koyu kahve ama çok az oluyor öyle sadece peçete koyuyorummm

canım bizim doktor 5 gün yasak dedi biz her ihtimale karşı benimde adetin kesilmesini de bekledik be 7.gün ilişki oldu...ameliyattan ben çok korkmuştum biz kimseye bahsetmedik tek sorumluluk bendeydi o ameliyattayken o yüzden korktum bugün ameliyatın 11.günü ve eşim çok rahat hareket ediyor normal hayatına dondu eşini rahatlat onlar en çok ilişkiden korkuyorlar ameliyattan sonra ilişkide sorun olacağını düşündü ama biz çok şükür iyiyiz sadece pozisyon biraz kısıtlanıyor haliyle ameliyat olduğundan ama inşallah sizde o zamana kadar bebiş haberi alırsınız ameliyat olmadan :)

[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
İSİM
[/TD]
[TD]BAT[/TD]
[TD]SONUÇ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Brlj[/TD]
[TD]:nazar::nazar:[/TD]
[TD]:46::46:HAMİLEEE:49::49:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MSA84[/TD]
[TD]9.ARALIK.2013[/TD]
[TD]:16: BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]LoReNaaa[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Monbebe[/TD]
[TD]5.ARALIK.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Azap çiçeği[/TD]
[TD]3.OCAK.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Roze3507[/TD]
[TD]15. ARALIK.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bernaakdmr[/TD]
[TD]5.OCAK.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kimyacı43[/TD]
[TD]13. ARALIK.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sadiye20[/TD]
[TD]15. ARALIK.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İncitanemmmm[/TD]
[TD]8. ARALIK.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sercem89[/TD]
[TD]8. ARALIK.2013[/TD]
[TD]:16:BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Havva63[/TD]
[TD]12.ARALIK.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OPRA[/TD]
[TD]17.ARALIK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hasret4638[/TD]
[TD]16.ARALIK.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Dilek2912[/TD]
[TD]23. ARALIK.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Dilketin[/TD]
[TD]22.ARALIK.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mzlm[/TD]
[TD]27.KASIM.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Egemenhalit[/TD]
[TD]11.ARALIK.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İnvoice[/TD]
[TD]14.ARALIK.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Menas123456[/TD]
[TD]7 ARLIK.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Blaze ash[/TD]
[TD]23.ARALIK.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Okaplan[/TD]
[TD]25.ARALIK.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tombik[/TD]
[TD]8.ARALIK.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cimcimelek[/TD]
[TD]14.ARALIK.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BJ56BHA[/TD]
[TD]15.ARALIK.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Opera[/TD]
[TD]19.ARALIK.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Psipsiko[/TD]
[TD]15. ARALIK.2013[/TD]
[TD]:52: ZOR BEKLİYOO:1::1:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lilitiy[/TD]
[TD]13. ARALIKI.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mltmuur[/TD]
[TD]8. ARALIK.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Maviss1111[/TD]
[TD]:46::46: HAMİLEEE:49::49:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Elaaam[/TD]
[TD]........................[/TD]
[TD="align: center"]ARA VERDİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Minikbebişim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Pinarima[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Özlemraheren[/TD]
[TD]:46::46:HAMİLEE:49::49:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İlayda91[/TD]
[TD]ARA VERDİ[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kelam[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gamze20[/TD]
[TD]8 .ARALIK.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sglbnt[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Denizasker[/TD]
[TD]8. ARALIK.2013[/TD]
[TD]:nazar::nazar: ÇİFT ÇİZGİİİİİİ BEKLİYORUZ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beykannesli[/TD]
[TD]2.ARALIK.2013[/TD]
[TD]:nazar::nazar: ÇİFT ÇİZGİİİİİİ BEKLİYORUZ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ebrulimavi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Monbebe[/TD]
[TD]8.ARALIK.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Esmersırıne[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nefesal[/TD]
[TD]NEFES ALIYO[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zeycan27[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HİCRAN4242[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Selinayy[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Su828[/TD]
[TD]1.ARALIK.2013[/TD]
[TD]:16: ????????????????[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Seremcem[/TD]
[TD="align: center"]1.OCAK.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Loyalsun[/TD]
[TD="align: center"]:nazar::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Handrake[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Evlimutluu[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
denizle beraber hamişlerin içinde kalmışız bunun uğuruna inanırsak hamişliği bekleyenleri hamiş olanların arasına al bacım hamiş olsunlar.:49:

Canim 3tane var denizasker brjl ve beykannesli :)) sen nerelerdesin ben seni cok merak ettim yaa varmi değişiklik

Canim nedemek inanolmaz güzel şeyler bunlar sağlıkla gelsin dünyaya Allahim bizlerede nasip etsin ins

oyy oyyy tatlı bebişleimiz geliyor sayfamızaaa :))) pek giremedim bu aralar canım hastaydım da ben de bir değişiklik yok çünkü mikmik çalışması yok kimyasaldan sonra bana bi rahatlık geldi anlamadım :))))) hastaydım canım bu ay sürekli bebek hiç istemedim gözümü açamadım çünkü daha iyiyim cok şükür.ama bu aydan sonra artıkınnnn çalışmalara başlamam gerekiyoo farkındayımmm :)))

rica edefim cnm ! pimpiriklenmemk elde değil haklıısn ama kendini dinlememeye çalış biliyorum çok zor ama kendini boşu boşuna strese sokma herşey yolunda diye kendi kendine söyle dur ... bak nasıl iyi gelicekk aklına geldikçe bunu söyle herşey yolunda ben iiyiyim de ttalım bebişim benle de kendini negatifleme sakın !!! anlaştık mı?
geçmiş olsun canım benim eşimdede spermleri yavaş hareketli doktor sperm testi istedi önüüzdeki hafta yaptıracağız...ben keçi boynuzu pekmezi veriyorum ama sigarayı günde 2 paket içiyor versem bile faydası olur mu ki bilmiyorum ???:14:
nasip işte tatlım bak gerek kalmadı Allaha şükürler olsun bende duş alıp dua edeceğim bugün herkese ve sonra kendime cuma ünü inşallah işlerim yolunda gider diyee !!!!
inaşşalh canım allah dualrını kabul etsin. sağlıklı bir bebeğin olsun en kısa zamanda. benim eşim hem keçi boynuzu pekmezi yedi hemde kürünü içti. kürünü denemeni tavsiye ederim bizdede %10 hareketlilik vardı baya faydası olmuştur ki hamiş kalabildim.

Canim 3tane var denizasker brjl ve beykannesli :)) sen nerelerdesin ben seni cok merak ettim yaa varmi değişiklik

Canim nedemek inanolmaz güzel şeyler bunlar sağlıkla gelsin dünyaya Allahim bizlerede nasip etsin ins

gamzoşş :))) sende var mı bi değişilklik bebeğim yaptın mı çörekotunu

Off bu uyku hali ne zaman geçecek:44:

gene mi uyuya kaldın hicranım !!!!!!:1: uyku hali son aylarda birde ilk aylarda çok oluyo diye biliyorum canım ama kişiden kişiyede değişebilir hicrancım bişi sorcm sana benim akıntım arttı dünde beyaz umurta akı gibi nohut büyüklüğünde akıntı geldi sence büyüyor mu yuumoşlarım??????

bende seni çok seviyorum canım benim. bak gör ben hamişsem sende hamişsin. inan belirti arama belirti olmadan da oluyor. ümitizliğe kapıl beynine oyun oyna :9: ben öyle yaptım istemiyorum dedim artık herşey beyinde bitiyor çok istiyorsan engelliyor gebeliği hala istemiyorum ben baaakk:52: hamiş olacaksın peşimden bak gör.

hmmmm aklımdakini yazmışsın bende vazgeçtim diye telkinler veriyorum kendime,olmazsa olmasın diyorum kendime dün akşamdan beri,dr randevü aldım adeti bekliyorum bugünde,cannııııııım inşaallah dediğin gibidir,ayyy beni motive ettin:62: ALLAH da senin sıkıntılarını gidersin ,ne desem az ,öpüyorm seni kanka :70:listede çift çizgilisin tesadüf denizasker ile aranızda kimse yok ikinize de tebrikleer:81:

canım bizim doktor 5 gün yasak dedi biz her ihtimale karşı benimde adetin kesilmesini de bekledik be 7.gün ilişki oldu...ameliyattan ben çok korkmuştum biz kimseye bahsetmedik tek sorumluluk bendeydi o ameliyattayken o yüzden korktum bugün ameliyatın 11.günü ve eşim çok rahat hareket ediyor normal hayatına dondu eşini rahatlat onlar en çok ilişkiden korkuyorlar ameliyattan sonra ilişkide sorun olacağını düşündü ama biz çok şükür iyiyiz sadece pozisyon biraz kısıtlanıyor haliyle ameliyat olduğundan ama inşallah sizde o zamana kadar bebiş haberi alırsınız ameliyat olmadan :)

işallah cnm hayırlısıyla çok korkuyo kesinlikle 10 gün mimik yok diyo :1:

inaşşalh canım allah dualrını kabul etsin. sağlıklı bir bebeğin olsun en kısa zamanda. benim eşim hem keçi boynuzu pekmezi yedi hemde kürünü içti. kürünü denemeni tavsiye ederim bizdede %10 hareketlilik vardı baya faydası olmuştur ki hamiş kalabildim.

eşin sigara kullanıyor mu peki kulanıyorsa ne kaar içiyor??????? merak etti şimdi iyicee:1: keçi boynuzu pekmezini veriyorum da öbürünü içmezzz aslaaa

denizle beraber hamişlerin içinde kalmışız bunun uğuruna inanırsak hamişliği bekleyenleri hamiş olanların arasına al bacım hamiş olsunlar.:49:

evet evet brlj yi o yüzden benden önce yazdım:34: iki hamişin arasındayım:9: ama sizinki gerçekten tevafuk oldu sevindim,hem denizasker hamile takvimi yapmıştı sonun da hamile kaldıya maaşallah yaaa:9:

hmmmm aklımdakini yazmışsın bende vazgeçtim diye telkinler veriyorum kendime,olmazsa olmasın diyorum kendime dün akşamdan beri,dr randevü aldım adeti bekliyorum bugünde,cannııııııım inşaallah dediğin gibidir,ayyy beni motive ettin:62: ALLAH da senin sıkıntılarını gidersin ,ne desem az ,öpüyorm seni kanka :70:listede çift çizgilisin tesadüf denizasker ile aranızda kimse yok ikinize de tebrikleer:81:
bizim aramıza al kendini seni yanıma istiyorum hamiş olacan bu ay kaçışı yok o bebişin :20::52:

Back
X