hafta sonu eltim oglunun dogum gününü kutlayacakmış bana dioki siz geldiğinizde ikimiz biseyler hazirlayalim pasta börek bi kaç kişi cagiririz kuran okuturuz dio iyi hos düşünmüş ama herşeyin bi zamanı var dimi gelde sinirlenme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hafta sonu eltim oglunun dogum gününü kutlayacakmış bana dioki siz geldiğinizde ikimiz biseyler hazirlayalim pasta börek bi kaç kişi cagiririz kuran okuturuz dio iyi hos düşünmüş ama herşeyin bi zamanı var dimi gelde sinirlenme
kızçelerim benim aklıma hep takılan bişey var sorabilirmiyim size:44::44:
:) kuşum yine de tahammül edebiliyor bana, benim ona yaptıklarımı o bana yapsa atardım onu kapıya :))))) kızlar yeni bi foto ekledim albümüme görün siz de diye bugünden beri o fotoya takılıyo gözüm, kızım olursa bana benzeyecek sanırım :)
hafta sonu eltim oglunun dogum gününü kutlayacakmış bana dioki siz geldiğinizde ikimiz biseyler hazirlayalim pasta börek bi kaç kişi cagiririz kuran okuturuz dio iyi hos düşünmüş ama herşeyin bi zamanı var dimi gelde sinirlenme![]()
Zaten netimde gidip geliyor iyice sinirlendimmmm![]()
yoook gününde değil bizim gittiğimiz gün yapacakmış özellikle
hahahaha :) komsular stres yapsın bosverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sen kendıne bak :))))
hemen bakıyorumm canımm
oooo sana benzersee iki kokoş gezıp gezıp durursunuzz :)))
hafta sonu eltim oglunun dogum gününü kutlayacakmış bana dioki siz geldiğinizde ikimiz biseyler hazirlayalim pasta börek bi kaç kişi cagiririz kuran okuturuz dio iyi hos düşünmüş ama herşeyin bi zamanı var dimi gelde sinirlenme![]()
Zaten netimde gidip geliyor iyice sinirlendimmmm![]()
kara kas kara göz bebeklere bayılırım
yoook gününde değil bizim gittiğimiz gün yapacakmış özellikle![]()
ya arkadaşların kocaları diyo ki kız çocuklarımızı senle görüştürmicez daha, 3 yaşında çocuk kırmızı ruj ve ojesiz sokağa çıkmak istemiyo :)))))))))) beni gören 3-4 yaşındaki bütün kızlar hadi gel makyaj yapalım diyo gelir gelmez :)))) bi de benimki kız olursa hiç düşünemiyorum :) ama en büyük isteğim bebeğim sağlıklı sıhhatli olur ve kız olursa onla kendime aynı elbiseleri diktirip aynı ayakkabıları almak olacak :)
kuranlı yapacam diyo cnm boşver bu seferlik idare et bence, senin bebek de güzel bi mevlüt dinlemiş olsun.
kara kas kara göz bebeklere bayılırım![]()
ahh canim ahhh iyi hos çok iyi birşey ama durumu biliyorsun misafir agirlamak biraz sıkıntı olabilir birde en çok sinirlendiğim şey evlendiğimden beri hem kızının gem oğlumun doğum günleri pastasini ben yaptim hem bi ton hediye alıp gidiyoruz hem pastasini yapiorum benim cocugum mu bi kerede yapsa bizi cagirsa çok mu bencil davranıyorum
valla arkadasların kızları boyleyse senın kız olursa dusunemıyorumm canım. benımde cok ıcımde o canım ya aynı gıyınmek :)) dıorum esıme kızımız olursa ben uyumlu gıyıncem oglumuz olursa ıkınızı uyumlu gıydırcem dıye :)
buyur canım benımmmn tabıkı
sorabilir miyim ne demek kuzum yaa tabi ki soracaksın...cevabını biliyosam yardımcı olurum elbette
her iki haftada bir gidiyoruz canım hafta sonları kv ye birlikte oturuyorlar... O yüzden özel bi davet yoook ama düğüm günü olmamasina rağmen bizim gittiğimiz gün yapacakmis iste
bende bana benzesin istiyorum benim eşimde kumral
ben de bayılırım o uyuma yaaa, erkek olursa aynı pijamaları alacam kocişle bebişe :) bu arada kocişim çay koymuş beni bekliyo, beklettim gitmedim hemen, diyo ki gel tontişim şarkı söyle bana :))))))))))))