• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

:) kuşum yine de tahammül edebiliyor bana, benim ona yaptıklarımı o bana yapsa atardım onu kapıya :))))) kızlar yeni bi foto ekledim albümüme görün siz de diye bugünden beri o fotoya takılıyo gözüm, kızım olursa bana benzeyecek sanırım :)

oooo sana benzersee iki kokoş gezıp gezıp durursunuzz :)))

hafta sonu eltim oglunun dogum gününü kutlayacakmış bana dioki siz geldiğinizde ikimiz biseyler hazirlayalim pasta börek bi kaç kişi cagiririz kuran okuturuz dio iyi hos düşünmüş ama herşeyin bi zamanı var dimi gelde sinirlenme:30::30::30::30:

canım dogumgununu gununde mı yapıyor

hahahaha :) komsular stres yapsın bosverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sen kendıne bak :))))

hemen bakıyorumm canımm

oooo sana benzersee iki kokoş gezıp gezıp durursunuzz :)))

ya arkadaşların kocaları diyo ki kız çocuklarımızı senle görüştürmicez daha, 3 yaşında çocuk kırmızı ruj ve ojesiz sokağa çıkmak istemiyo :)))))))))) beni gören 3-4 yaşındaki bütün kızlar hadi gel makyaj yapalım diyo gelir gelmez :)))) bi de benimki kız olursa hiç düşünemiyorum :) ama en büyük isteğim bebeğim sağlıklı sıhhatli olur ve kız olursa onla kendime aynı elbiseleri diktirip aynı ayakkabıları almak olacak :)

hafta sonu eltim oglunun dogum gününü kutlayacakmış bana dioki siz geldiğinizde ikimiz biseyler hazirlayalim pasta börek bi kaç kişi cagiririz kuran okuturuz dio iyi hos düşünmüş ama herşeyin bi zamanı var dimi gelde sinirlenme:30::30::30::30:

kuranlı yapacam diyo cnm boşver bu seferlik idare et bence, senin bebek de güzel bi mevlüt dinlemiş olsun.

ya arkadaşların kocaları diyo ki kız çocuklarımızı senle görüştürmicez daha, 3 yaşında çocuk kırmızı ruj ve ojesiz sokağa çıkmak istemiyo :)))))))))) beni gören 3-4 yaşındaki bütün kızlar hadi gel makyaj yapalım diyo gelir gelmez :)))) bi de benimki kız olursa hiç düşünemiyorum :) ama en büyük isteğim bebeğim sağlıklı sıhhatli olur ve kız olursa onla kendime aynı elbiseleri diktirip aynı ayakkabıları almak olacak :)

kuranlı yapacam diyo cnm boşver bu seferlik idare et bence, senin bebek de güzel bi mevlüt dinlemiş olsun.

valla arkadasların kızları boyleyse senın kız olursa dusunemıyorumm canım. benımde cok ıcımde o canım ya aynı gıyınmek :)) dıorum esıme kızımız olursa ben uyumlu gıyıncem oglumuz olursa ıkınızı uyumlu gıydırcem dıye :)

ahh canim ahhh iyi hos çok iyi birşey ama durumu biliyorsun misafir agirlamak biraz sıkıntı olabilir birde en çok sinirlendiğim şey evlendiğimden beri hem kızının gem oğlumun doğum günleri pastasini ben yaptim hem bi ton hediye alıp gidiyoruz hem pastasini yapiorum benim cocugum mu bi kerede yapsa bizi cagirsa çok mu bencil davranıyorum

valla arkadasların kızları boyleyse senın kız olursa dusunemıyorumm canım. benımde cok ıcımde o canım ya aynı gıyınmek :)) dıorum esıme kızımız olursa ben uyumlu gıyıncem oglumuz olursa ıkınızı uyumlu gıydırcem dıye :)

ben de bayılırım o uyuma yaaa, erkek olursa aynı pijamaları alacam kocişle bebişe :) bu arada kocişim çay koymuş beni bekliyo, beklettim gitmedim hemen, diyo ki gel tontişim şarkı söyle bana :))))))))))))

buyur canım benımmmn tabıkı

sorabilir miyim ne demek kuzum yaa tabi ki soracaksın...cevabını biliyosam yardımcı olurum elbette

cnlarm şimdim bu yıl temuz ayında kaynanmlarda tadilat felan vardı evde bende ordaydım ağir felan kaldırdım regli günümde lekelenmem oldu kahve rengi sonra herkez yerleşme kanaması dediler ben ümütlendim tabi sonra idrar teti yaptım silik çigi çıktı ertesi günü tekrar yaptım test o daha koyuydu iki çizgi ve kaverengi lekem devam ediyodu sonra ağrım oldu bende 3 4 gün sonra kan verdim negatif ama 10 gün boyunca kanamam devam etti kasıklarım felan ağrıdı negetif çıkınca çok üzüldüm ve hala aklımda o zaman gebe olabilirmiydim hep aklımda :44::44: VE HAMİLEYSEMDE BU KADAR ÇABUK DÜŞERMİ Kİ HGC 3 4GÜNÜN İÇİNDE

Son düzenleme:
$anne-kız-kıyafet.webp $Erkek-kazak-modelleri-baba-oğul.webp kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Back
X