• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

benimde gül kurusu oturma odam yatak odam beyaz halisi mor gayet hoş bence bende mor zenginlik diye biliyorum

ee iyi bari :))) ben de pembeye çalan gül kurusunu salonumda kullandım, yatak odam da salonumla takım zaten, yatak başlığım gül kurusu, şifonyerimin pufu da gül kurusu... salonumda da pufum ve üçlü koltuklarımın kol kısmıyla berjerlerim :)

Canlarim bnim bu cin takvimine bende inaniyorum ama ben bu cin takvimine gore erkek olmam gerekiyo :-D merak edip bakmistim kendime erkek yaziyo annemin hamis kaldigi ay yasini yazmistimda :-D

cnm bazen tutmuyo ama kuzenimde tutmadı, erkek çıkıyodu hep kızı olacak

Benim ev rengarennnnnnnnnnnnnnnnkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:52::52::52::52::52:

ya bneım karnım sankı 3 aylık hamıleymısım gıbı sısmıs ve sol tarafta kasıgımdan yukarı dogru bı şişlik varr

İyi geceler kızlar ben kaçtım öptüm hepinizi bu net bugün bugün rahat vermedi bana kesiliyor sürekli :3:

aynen canım benım bızde salonda oturuyoruz eşimle. salon oturma odası oturma odası salon oldu şimdi :) :) :) ben oyle duydum canım alla genelde sanatcıların evlerını gosterırken hep morlar falan vardı. aynen canım o kötu sen olma oyle :)))

:)))))) vayyyyyy bilmeden iyi bişi yapmışım desene :) benim ev acayip renkli, cıvıl cıvıl klasik yeni gelin evleri gibi tek renk değil...bugün diyodum ya çizimini tasarımını kendim yaptım mobilyalarımın ve evdeki tüm eşyaların...iyi ki renkli yapmışım valla cıvıl cıvıl her yer...arkadaşlar senin evde içimiz açılıyo cafeye gitmeye gerek yok diyolar :)

benım butun evım krem ve kahve tonları. kahve tonlarını cok sevıyorum nedense :))

kahveyle kremi ben de çok seviyorum, kombini hoş oluyo...

Benim ev rengarennnnnnnnnnnnnnnnkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:52::52::52::52::52:

aynı benim evvvvvv

:)))))) vayyyyyy bilmeden iyi bişi yapmışım desene :) benim ev acayip renkli, cıvıl cıvıl klasik yeni gelin evleri gibi tek renk değil...bugün diyodum ya çizimini tasarımını kendim yaptım mobilyalarımın ve evdeki tüm eşyaların...iyi ki renkli yapmışım valla cıvıl cıvıl her yer...arkadaşlar senin evde içimiz açılıyo cafeye gitmeye gerek yok diyolar :)

kahveyle kremi ben de çok seviyorum, kombini hoş oluyo...

aynı benim evvvvvv

:) :) :) :) valla en ıyısını yapmıssın canım benım bende cocugumun odasını rengarek yapcam ınss :)))

ya bneım karnım sankı 3 aylık hamıleymısım gıbı sısmıs ve sol tarafta kasıgımdan yukarı dogru bı şişlik varr

bat ne zamandı cnm? kalabalığız ya karıştırıyorum kusura bakmaaa

İyi geceler kızlar ben kaçtım öptüm hepinizi bu net bugün bugün rahat vermedi bana kesiliyor sürekli :3:

iyi geceler cnm

bat ne zamandı cnm? kalabalığız ya karıştırıyorum kusura bakmaaa

iyi geceler cnm
yok canım benım ne kusuru bat 8 aralık canım benım en erken bı sekılde ogrenmem lazım cunku hemen doktordan randevu almam lazım canomm

Back
X