benim netimde sorun var kuzum ya güdüp geliyor nasilsin bebegim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
duramıyorum kızlar ya bir yere sığamıyorum neden böyle oldum bilmiyorum bütün görüşmelerimi iptal ettim eve gidicem biraz yatcam ya belkide işlerim yoğun ondan oldu bilmiyorum ama iyi değilim... belkide atlattım sanıp çok içime attım bilmiyorum... neyse kendinize iyi bakın iyi olduğumda girerim ok...
adetim 3 gün gecikti sol kasığımda 10 günden beri ağrı var hiç bir adet belirtisi yok bel agrısı dışında hiç akıntı yok tertemizim ayyyy hamilemiyim acaba gelsin bebişimm ya benm de olsunnn allah isteyen herkese bir mucizeyle versin :)![]()
hem oral hem vajinal alinabiliyor vajinal daha etkili yan etkiside olmuyor o zaman daha öncede 3 kutu kullandım çünkü
kimse beni görmüyo mu bi biskrem versemmmmm![]()
ayy listeye ne güzel eklemişsin hemençok sagol canımm
![]()
lilimmmmmmmm![]()
işalah canlarım kimsemde yok burda o kadar yabancıyım ki buralara sizden başka kimse bana destek olmuyor çok sağolun kızlar
canım daha yeni evlisin olur üzülmeee!!!!!!!!!!
hepimiz aynı durumdayız hepimzi burda toplaan tek şey evlat aşkı gelcektir allahın izniyle![]()
bu kız o kız dimi??? Rabbim yardımcısı olsun bir yandan üzlüyorum ama biryandan sana ettikleri aklıma geldikçe üzüntüm geçiyor ne yalan söylim. hem kanaması var hem de işinden olma tehlikesi. inşallah bir ders alır. sen ne iyi kalpli bir kızsın da onun için hala üzülüyorsun canım benimmm
psipsikom yapma lütfennn... birgün bizim de bebişimiz olacak ve bugünlerimizi mutlulukla hatırlayacağız, hatırlatacağız birbirimize... vay be dicez. hadi kuşum üzme bizi de
Havvacım aynı şeyler senin için de geçerli canımcım![]()
allah evlat kokusu duymayı evlat kokusuyla uynamayı nasip etsin canımm inşallah tez vakitte durur gözlerimibiz yaşı
amiinnn cnm inşallahhh
antalyada cnm
infertilite seninki o zaman yani sebepsiz olmuyor cnm .... üzülmek ağlamak getirmiyor isteklerimizi cnm dua herşeyin ilacıdırr cnm... dua et devamlı ...
b:
haklısın cnm....
diledin mi sarkilarimii
diledin mi sarkilarimii
ediyorum canım şimdi salavat cekiyorum sabah misafirim vardı edemedim
diledin mi sarkilarimii![]()
aminnnn inss canim
aminnnn inss canim
aayyy çok başım dönüyor:111::111:
benimde aklıme bebeğim geldi... ben iyi değilim kızlar ya
sanki olmayacak gibi...b,lm,yorum iyi değilim işte
bende biraz önce su içiçektim nasıl hüseyinin susuz şehit olduğu aklıma geldi içemedim yumadım bir damla suyu