• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

belkide evet:) cnm benim 4 yaşında bir kızım var 4 yıldır korunuyor eşim,bu ilk denememiz 2.si için ve ben çok endişeliyim,olursa zaten nokta atışı olacak,ALLAH yardımcısı olsun hepimizin,ALLAH dualarımızı kabul etsin,ben sadece tutumu tutmadımı merak ediyorum bende 7 kasımda en son adet oldum ve 11 kasımdan beri belim ve kasıklarım hergün ağrıdı,3 gndür de göğüslerim şiş dün acıyodu bugün ağrı yok..

allah bağilaşin kızını sana cnm benim hiç üzülme olmazsa da işllah olmuştur cnm ilk ay daha işalah ilk aydan nokta atışı yapasın kızına kardeş gelirrrr:1::1::1::1::9::9::9::9:

Lilimmmmm yaa üzüldüm şimdi ne yapsak kiii tenhada sikistirip temiz bi dovsek mi senin bu patronu

Dilegimm firin posetinde patatesli tavuk olabilir

ama adımnda durumunu biliyorum iş olmadı evler satılmadı parası kalması ondan yapamıyor olabıl eşim bırak dio da ben yüz üstü bırakmak istemiyrum bilmedim beynim başka kalbim başka dio

Eklentiler

• $2013-12-04 16.56.06.webp
    $2013-12-04 16.56.06.webp
    17 KB · Görüntüleme: 27
Lilimmmmm yaa üzüldüm şimdi ne yapsak kiii tenhada sikistirip temiz bi dovsek mi senin bu patronu

Dilegimm firin posetinde patatesli tavuk olabilir

Olabilir ewet bebeim we bisi sorcam hani bu knor un firin tavuk harclari war ya posetle birlikte hic denedin mi nasil oluyo ben denemdim hic benim kocis herseyi oyle begenmez puruzluk yapacak diye bilmediumden

merhabalar :3::3:kızlar bir şey soracağım adete 2 gün kala idrar testi doğru sonucu verir mi ben çok sabırsızlandım bu ay aslında böyle değildim hep geçmesini beklerdim.. kocişe söyledim gelirken test al diye biraz bekle diyo almam test falan:52::52:

bütün kocalr aynı sanırım bende önceden gelirken al diodum alamam bekle üzülüyosun dio du almadan gelio du

hosbuldukk canımm ıyıyım saol sen nasılsınnn

oyy canımm benımm patron yuzunden sanırım cok az gecmısı okudumda :( cok sukur canımm iyi diyelim ıyı olalım

anne mi özledim biraz ondan duygulandım patrona sinir oluyorum bu saat oldu hala gelmedi bende cıkcam ztn bucukta bilmiyorum allahım önümüze ne çıkarırsa onu yaşıcaz artık

anne mi özledim biraz ondan duygulandım patrona sinir oluyorum bu saat oldu hala gelmedi bende cıkcam ztn bucukta bilmiyorum allahım önümüze ne çıkarırsa onu yaşıcaz artık

oyyyy canımm benımm yaaaa :( :( :( işin içine anne gırınce ınsan duygulanıyor :(

allah bağilaşin kızını sana cnm benim hiç üzülme olmazsa da işllah olmuştur cnm ilk ay daha işalah ilk aydan nokta atışı yapasın kızına kardeş gelirrrr:1::1::1::1::9::9::9::9:

AMİİNNNNN canım çok saolasın,inş.nokta atışıdır cnm dua et kzım da çok istıyo kardeşi olsun :))) ben üzülmüycem olmazsa da sadece merak ediyorum işte elimde değilll

Back
X