• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

iyiyim şimdi akşam kötüydüm sancım vardı hala lekelenmem oluyo seninde oluyomu cnm:26::26:

Nedn sancin oldu acaba bitanem yaa benim var ama rengi acilmaya basladi benim kasikta sizi var ama sanci degil kusum off nedn bole oldu senin yaa

Optum sadece... desteginiz icin.. ilginiz icin.. simdi sayenizde daha iyiimmm.. :54:
canımmmmmmmmmmmmm canımmmmmmmmmm canımmmmmmmmmmm:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

tecrübesi olanlar bana bi cevap verse.. çok tedirginim
tamamen normal hiç merak etme... batmalar normal

Anladim cnm ama diyemem kii yaaaa ama demem lazim haklisin o benim hakkim vermezse napcm of züür patronlarda hep beni buluuo yaaa :60: :60::60:

boşver de bir daha nerde görcen be bebeğim iste hakkını verirse alıp çıkarsın vermezse lanet olsun der çıkar gidersin...

canımmmmmmmmmmmmm canımmmmmmmmmm canımmmmmmmmmmm:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

boşver de bir daha nerde görcen be bebeğim iste hakkını verirse alıp çıkarsın vermezse lanet olsun der çıkar gidersin...

Evt cnm konusmak en guzeli burda kendi kendimi yiyip bitircem yoksa

psiko adet sancısı gibi ciddi agrı vuruyo korktum eve geldim şuan uzanıyorum.. :18: ya noluyo ki eşimde yanımda şuan doktora gitsem mi

canımmm bence doktora gözük...

Nedn sancin oldu acaba bitanem yaa benim var ama rengi acilmaya basladi benim kasikta sizi var ama sanci degil kusum off nedn bole oldu senin yaa

benimki koyulaştı rengi yani bi koyu oluyo bi acık ne yapacağimi bilmiyorumm sancım çok olduğunda koyulaşıyo sancım olmadığinda acık oluyo rengi sancım bacağima kadar iniyo bu gün saat 3 te dr arayacağimmm

Evt cnm konusmak en guzeli burda kendi kendimi yiyip bitircem yoksa

bence konuş bebeğim kaybedeceğin bişey yok

Gecmis olsun... cubuk kraker yee bide bali sut ic..kendine dikkat et..

Daha iyisin insallah... kuzummmm...
iyiyim kuzuuuummmmmm:16::16::16::16::16::16:

psiko adet sancısı gibi ciddi agrı vuruyo korktum eve geldim şuan uzanıyorum.. :18: ya noluyo ki eşimde yanımda şuan doktora gitsem mi

bebeğimm korkma oluyor öyle... bir süre sonra geçiyor hatta ilk aylarda adet günleri de ağrın oluyormuş lekelenme bile oluyormuş dinlen sen ama korkma oluyor bunlar

benimki koyulaştı rengi yani bi koyu oluyo bi acık ne yapacağimi bilmiyorumm sancım çok olduğunda koyulaşıyo sancım olmadığinda acık oluyo rengi sancım bacağima kadar iniyo bu gün saat 3 te dr arayacağimmm

ara bakalım tatlım uzak demi hastane yakın olsa giderdin hemen of nedn oluyo ki netten araştırdın mı normal mi acaba yaa inşallah kötü birsey yoktur

bence konuş bebeğim kaybedeceğin bişey yok

iyiyim kuzuuuummmmmm:16::16::16::16::16::16:

bebeğimm korkma oluyor öyle... bir süre sonra geçiyor hatta ilk aylarda adet günleri de ağrın oluyormuş lekelenme bile oluyormuş dinlen sen ama korkma oluyor bunlar

tamam bak sana güveniyorum.. ama benim aklımdan geçende bebek adetle atılacak mı acaba??? bu yüzden panikledim.. anlayın nolur abartmıyorum sadece yapılması gerek bişey varsa yapmak istedim.. progestan falan veriolar ya doktorlar

canımm bence de doktorunu ara hatta daha erken ara gel derse gidersin

:5::5::5::5::5::5:cnm saat 11 de aradım hastası var mış sekreteri açtı saat 3 te müsait olurmuş o zaman arayacağim bu günle 5 gün olcak lekelenmenin başlayalı ne yapcamm yaaaaaaa:43::43::14::14: niye böyle oluyorrrr:26::26::26:

tamam bak sana güveniyorum.. ama benim aklımdan geçende bebek adetle atılacak mı acaba??? bu yüzden panikledim.. anlayın nolur abartmıyorum sadece yapılması gerek bişey varsa yapmak istedim.. progestan falan veriolar ya doktorlar

bebeğim kanama olmadan progestan başlamıyor ağrıların tamamen normal hatta ilerleyen günlerde biraz daha şiddetleniyor çünkü rahim büyüyor kasları kuvvetleniyor hiç panik yapma kanaman olursa hemen doktora gidersin ki inşallah olmayacak sakin ol aç hafif bir müzik bebeğin oluşurken huzur olsun mayasında... hiç bir şeyi kafana takma uyu dinlen ok...:54::54:

Back
X