• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bilmiyorum bebeğim bakalım çalışayım bende o zmn o kadnın yazıdığı doğru çııktı diosun yaniiiii inşşalh hayırlısyla çalışalım bakalımmm

aynen işallah bende o kadın gibi olurum bu lekenmeden sonra hamiş kalmışya işalah bende öyle olurummm çalış çalışşş :52::52::52::49::49::49::9::9::9::9::9::9::9::9:

evet canım öyle ama buyucek.benim minigim ins sizin dualarinuzla.... Bende merak ettim gelmeyince kuzum ii olda gerisi önemli değil... Ucgen sal mi yapion tigla mi sisle mi kolay gelsin

tıgla oruyorum cnm 2lı sal gbı duruyo cok gzel ama kndıme ordm aneme oryorum btıncede ygenımın ceyızıne yapcm:34:

:nazar::nazar::nazar: bu topikteki kızların hepsi güzel ya. MİSS KADINLAR KULÜBÜ yarışmacıları

bence de :34: misssizzzz biz ya :9:

canım çok sevindim çok. korkulacak bişey yokmuş ohhhh içimiz rahatladı...

harbi çok güzelsin bebeğim yaaa:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

teşekkür ederim psipsikommm... biz senin resmini görmüşmüydük aceppp?? ben hatırlayamadım da :1:

sen saclarimi gordun mu benim :52::30: ayy evet bende doyamadimdiii :9::9::9: makyajin dogal olmus cok hos gercekten canim

görmüştüm canım. açıktı saçların. ama ben de senin paylaştığın resimlerini çok beğeniyorummm bence senin kuaförün sen olmalısın :9::9:

Fotografinaaaaaaa bayildimm.
Gelinlikle bir baska guzelsinn.
Allah sahibine bagislasinnn.:54:
Tu tu tu masallah nazar degmesin insallahhh:nazar:

aminnnn canımmm hepimizi kocalarımıza kocalarımızı da bize bağışlasın inşallahh :16: ama sen de çok güzelsin nefesalım biliyorsun yaniii :34: gerçi seni gelinlikle göremedik emme napak :61:

sevindirmez mi canim yaaaaa cok bekletti ama geldi sukur an geliyordu hic cocugum olmayacakmis gibi hissediyordum iki kişilik bi aileyle omur gecirmeyi dusunuyordum düşünüyordum işin içinden cikamiyordum esmin teysesi var 48yasinda çocukları olmamış kari koca yalnizlar onlara çok üzülüyorum hep kendi kendime onlar gibi mi olmaz diyodum gectu o günler şükürler olsun

sevindirmez mi canim yaaaaa cok bekletti ama geldi sukur an geliyordu hic cocugum olmayacakmis gibi hissediyordum iki kişilik bi aileyle omur gecirmeyi dusunuyordum düşünüyordum işin içinden cikamiyordum esmin teysesi var 48yasinda çocukları olmamış kari koca yalnizlar onlara çok üzülüyorum hep kendi kendime onlar gibi mi olmaz diyodum gectu o günler şükürler olsun

şükür bitanemmmmm allahım bizimde yüzümüzü güldürsün inşallah bende ümitsiliğe kapılıyorum evlatlık alırım fln diorum sonradan topluyorum kendımı allahım yardım edio bi şekilde sen umut oldun bize hadi bakalım gelsin bebişleerrrrrrrrrrrr :52::52::52::52:

bence de :34: misssizzzz biz ya :9:

teşekkür ederim psipsikommm... biz senin resmini görmüşmüydük aceppp?? ben hatırlayamadım da :1:

görmüştüm canım. açıktı saçların. ama ben de senin paylaştığın resimlerini çok beğeniyorummm bence senin kuaförün sen olmalısın :9::9:

aminnnn canımmm hepimizi kocalarımıza kocalarımızı da bize bağışlasın inşallahh :16: ama sen de çok güzelsin nefesalım biliyorsun yaniii :34: gerçi seni gelinlikle göremedik emme napak :61:

Aminnn guzelimm.guzelim diyim ben sana bundan sonra.
Gelinlikli resmimi eklim albumume de bakinn.

Back
X