Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

günaydın canım...saol bebeğim ....üzülmece yok....:16::16::16:

günaydın Zeycanım. o haberi okumadım ama sen söyleyince şok oldum :53: onlar insansa biz neyiz acaba??? sen de okuma böyle şeyler kuzum

kimin facesini tontişim? bende Gamze ekli sadece, Dilketincimi Gamzede gördüm tesadüfen.

beni de ekleyebilirsiniz kızlar :34:

Kızlar günaydın..iki gün önce eşimin dedesi vefat etti dedemiz 81 yaşındaydı...dün cenazesi vardı be ben yüzünü görmek istedim ilk defa Bi cenazeye baktım ve çok etkilendim korkuyorum evde şuann yalnızım ve uyuyamıyorum korkuyorum hiçbişey yapamıyorum off :'(:'(

canım ben de dedemin cenazesini görmek istemiştim ve görmüştüm ama nedense hiç korkmamıştım. bana uyuyor gibi gelmişti. hatta yıkanma yerinde üzerine su bile dökmüştüm. korkma canım. dua et bolbol. ölüden korkacak bişey yokki... Rabbim günahlarını affetsin mekanını cennet eylesin. bir arkadaşın dediği gibi ölüden değil diriden korkmak lazım.. aç tvyi bişeler izle ya da birilerini çağır eve konu komşu
kızlar sabah kahvaltıda gazete okuyordum baktım esra erol 12 haftalık hamileymiş, nil karaibrahimgil de 4,5 aylık..
gecen gün nil reklamlarda cıkıyor ya, eşime, onların da cocugu olmuyor demiştim, eşim de gülüp bizim cocugumuz olacak denk gelmiyor sadece demişti.. ayy ben bi kötü oldum herkes hamile..

sonra sabah sabah şunu konuştuk, ikimizden biri %100 cocuk sahibi olamayacaksa ne yaparız diye, eşim gezer tozarız boşver dedi ben de dedim, 20 yaşında bir cocuk bulurum doğururum :) ay çok güldük dövüyodu eşim beni:37::37::37:

günaydın canım,
eskiden ünlüler ne evlenir ne de hamile kalırdı. şimdi herkes çatır çatır doğuruyor valla :9::9:

Gunaydinnnnnnnnnnn kuzucuklarimmmmmm :16::16::16:

Ne olmuş burda yaww :26: üzüldüm okudukça
günaydın balımmmm,
dün psipsikom sorusuna cevap alamadı diye üzülmüş ama biz varız yanında dimi :34: o yüzden onun üzüntüsü de geçti

bilseydim böyle olacağını fazla yemezdim, cinsiyetini bile göremedik teyzesi düşün yani. İnşallah bi dahaki ay ögrenecez ama...

ben de merak ediyorum ya senin minişi çabucak 16:00 olsa saat yaaa

günaydınnnnnnnn

çıkınca yazarım canım inşallah... o zaman ben bugün çikolata yemiyeyim. fazla dönmesin. çünkü bugün babacıkla tanışma günü :16::16::17::17:

kızlar allahın izniyle toteme devam soooon 7 :16::16::16:
hayırlı cumlarrrr
ayrıca yazılanları okudum çok üzüldüm eskiler yeniler die katagori olcaksa bilelim ona göre konuşalım

çıkınca yazarım canım inşallah... o zaman ben bugün çikolata yemiyeyim. fazla dönmesin. çünkü bugün babacıkla tanışma günü :16::16::17::17:

bence de cnm çok fazla yeme, babası da görsün miniğini...ayyy çok güzel bi duygu ya...Rabbim şu mübarek cuma günü hürmetine isteyen herkese en yakın zamanda nasip etsin inşallahhhhhh

kızlar günaydın..

psikom ben de kaç kez soru soruyorum muhabbet başka bir seye dönüyor kaynayıp gidiyor sorularım, alınıyorum ama küsmüyorum. sen de kendi üzerine alınma canım benim, belki bilmediklerinden belki acık bırakıp ekran basında olmadıklarındandır.
eskiler yeniler diye gruplaşmayalım lütfen grubumuz çok güzel herkes aynı amaç için burda..

seviyorum ulen seni :1::1::1:

sana katılıyorum canım kesinlikle eskiler yeniler ne demek grup muyuz onu anlayamadım bize yorum yapılmayacaksa biz konuşmayalım hiç bence pskilolojin iyi değil canım alınacak hiçbirşey yok hayırlı cumalar kızlar ...
banada pek yorum yapılmıyo arada gamse20 yapıyo sağolsun bi tek denizde yaptı geçenlerde sayılı yani ben şimdi kızayım mı ben yine seviyorum bu topiği aynı amaç için buradayız..

sevindim canım kraker tuzlu leblebi iyi gelmiyor mu ins senin de hemen gecerr bulantin çok kötü bi durum hamileliği hastalik gibi yapio...benim yok çok şükür inş hic olmaz en korktuğum şey... Ama bende afedersin barsaklari bozmusummm kosa kosa gittim wc karnim agrio :17: haftaya cuma gidicem canım ins testler istemişti dr onları yaptircam vee kalp atisini duymayi umuyorum

bence de cnm çok fazla yeme, babası da görsün miniğini...ayyy çok güzel bi duygu ya...Rabbim şu mübarek cuma günü hürmetine isteyen herkese en yakın zamanda nasip etsin inşallahhhhhh

Amin canım inşallah.. isteyen herkes en kısa zamanda bu mucizeye kavuşur canım..

Dilketinimmm guzelimm nasilsin..kiz bikac foto ekledim albumumee

canımmm çok hoşsunn eşinle de çok yakışmışsınız maşallah :nazar::nazar: ayrıca saç rengi seni nasıl değiştirmiş öyle :53: kızılı da çok beğeniyorum ben sen de :34:

bilseydim böyle olacağını fazla yemezdim, cinsiyetini bile göremedik teyzesi düşün yani. İnşallah bi dahaki ay ögrenecez ama...

inşallah canımmm :16::16: heyecanla bekliyoruzzzz

okudum kuzum yaa üzüldüm bende şeye sinir oluyorum geliyorlar soru soruyorlar söyle mi böyle mi die cvp yazıyoruz ben elimden geldiğince herkese yazmaya çalışıyorum sonra cvp yazmiolar görmezden geliyorlar :19:

canım benim biz de ona göre davranalım. ben öyle yapıyorum valla :40: ne kadar ekmek o kadar köfte yani :9::9:

kızlar allahın izniyle toteme devam soooon 7 :16::16::16:
hayırlı cumlarrrr
ayrıca yazılanları okudum çok üzüldüm eskiler yeniler die katagori olcaksa bilelim ona göre konuşalım

hadi bakimmm az kaldı lilicimm :9: ayrıca psiksiko seni de yazdı ama görmedin sanırım. sen de bizdensin biliyon :34:

kızlar sabah kahvaltıda gazete okuyordum baktım esra erol 12 haftalık hamileymiş, nil karaibrahimgil de 4,5 aylık..
gecen gün nil reklamlarda cıkıyor ya, eşime, onların da cocugu olmuyor demiştim, eşim de gülüp bizim cocugumuz olacak denk gelmiyor sadece demişti.. ayy ben bi kötü oldum herkes hamile..

sonra sabah sabah şunu konuştuk, ikimizden biri %100 cocuk sahibi olamayacaksa ne yaparız diye, eşim gezer tozarız boşver dedi ben de dedim, 20 yaşında bir cocuk bulurum doğururum :) ay çok güldük dövüyodu eşim beni:37::37::37:

hadi ya esra erol yine mi hamileymiş vay anammmmmmm vay nilde hamile ohhh ohhhhhh biz kaldık yani :8::8:

hg lilimmmmm canim benimmm :54: sooonnn 7 :46:

:emir_bebek:Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 25-07-2014 :nazar:
Hamileliğimin 7. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 231 gün kaldı.
Artık, serebral hemisfer (beyin yarımkürleri) arasındaki bölünme de belirginleşti. Alt ve üst çene oluştu. Bebeğinizin ağırlığı yaklaşık 0,001 gr. Anneler, bugünlerde doğumunuz ile ilgili ilk randevunuza gitmiş ve ilk kan testlerinizi yaptırmış olmalısınız.

sevindim canım kraker tuzlu leblebi iyi gelmiyor mu ins senin de hemen gecerr bulantin çok kötü bi durum hamileliği hastalik gibi yapio...benim yok çok şükür inş hic olmaz en korktuğum şey... Ama bende afedersin barsaklari bozmusummm kosa kosa gittim wc karnim agrio :17: haftaya cuma gidicem canım ins testler istemişti dr onları yaptircam vee kalp atisini duymayi umuyorum

aman canım kabız olmaktan iyidir, ilk aylarda kabızlık cok olurmuş..

Back
X