günaydın canım...saol bebeğim ....üzülmece yok....
günaydın Zeycanım. o haberi okumadım ama sen söyleyince şok oldum
 onlar insansa biz neyiz acaba??? sen de okuma böyle şeyler kuzum
 onlar insansa biz neyiz acaba??? sen de okuma böyle şeyler kuzum kimin facesini tontişim? bende Gamze ekli sadece, Dilketincimi Gamzede gördüm tesadüfen.
beni de ekleyebilirsiniz kızlar

Kızlar günaydın..iki gün önce eşimin dedesi vefat etti dedemiz 81 yaşındaydı...dün cenazesi vardı be ben yüzünü görmek istedim ilk defa Bi cenazeye baktım ve çok etkilendim korkuyorum evde şuann yalnızım ve uyuyamıyorum korkuyorum hiçbişey yapamıyorum off :''(
canım ben de dedemin cenazesini görmek istemiştim ve görmüştüm ama nedense hiç korkmamıştım. bana uyuyor gibi gelmişti. hatta yıkanma yerinde üzerine su bile dökmüştüm. korkma canım. dua et bolbol. ölüden korkacak bişey yokki... Rabbim günahlarını affetsin mekanını cennet eylesin. bir arkadaşın dediği gibi ölüden değil diriden korkmak lazım.. aç tvyi bişeler izle ya da birilerini çağır eve konu komşu
kızlar sabah kahvaltıda gazete okuyordum baktım esra erol 12 haftalık hamileymiş, nil karaibrahimgil de 4,5 aylık..
gecen gün nil reklamlarda cıkıyor ya, eşime, onların da cocugu olmuyor demiştim, eşim de gülüp bizim cocugumuz olacak denk gelmiyor sadece demişti.. ayy ben bi kötü oldum herkes hamile..
sonra sabah sabah şunu konuştuk, ikimizden biri %100 cocuk sahibi olamayacaksa ne yaparız diye, eşim gezer tozarız boşver dedi ben de dedim, 20 yaşında bir cocuk bulurum doğururum :) ay çok güldük dövüyodu eşim beni
günaydın canım,
eskiden ünlüler ne evlenir ne de hamile kalırdı. şimdi herkes çatır çatır doğuruyor valla

günaydın balımmmm,Gunaydinnnnnnnnnnn kuzucuklarimmmmmm
Ne olmuş burda yaww :26: üzüldüm okudukça
dün psipsikom sorusuna cevap alamadı diye üzülmüş ama biz varız yanında dimi
 o yüzden onun üzüntüsü de geçti
 o yüzden onun üzüntüsü de geçti 

( çok silik çizgiiiii
( çok silik çizgiiiii