Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

saglık ocagına boş ögretmen arkadaşı yolladım beta hcg 20ymiş.. :14: :14: :14: Ya bata 2 gün kala 20 mi olur ne saçma buda saglıksız işte belki boş belki dış kafayı yicem ya eşim haber bekliyo ne ddicem ben ona :14: :14:

canım neden üzülüyosun ki...bat günün bu günmü eger öyleyse değerinin düşük çıkması çok normal...en az 2 gün daha bekle leke felan gelmezse inş bebeşin seninle...:16::16:

hg canim degeri 20 çıkmış batina iki gun varmış az cıktı diye üzüldü gitti

batına 2 gün varsa bence cok düşük bir değer değil çünkü benim batım 10 gün geçmişti ve değerim 20 lerdeydi sonrasında düştü tabi kimyasal gebelikti.geç döllenmede olbilir inş da öyledir.hem bnmle bir ark daha vardı ismini hatırlayamadım onun değeride düşüktü ve yükelmişti inş arkadaşımızında yükselir dualarımızı eksik etmeyelim

dikkat et tatlım üşütme kendini:54: daha duymadım canım cuma günü ins duyarim dua et bize
sen de dikkat et kendine canım, bebişe de dikkat et. Dua ederim tabiki, inşallah duyarsın o pıt pıtları :16:

Amin canim ins cumlemize

Lilim kalmana sevindim benjmde aklimda bulunsun eleman arayan yer olursa haber veririm

Canim uzuldum umarim saglikli okur ve degerin yukselir ki yukselmezse bile ikinizde sagliklsiniz ve sagliklo bir bebeginiz olacak Eşine söyleyeceksin elbet seninvelinde olan bisi degilki sonuctacve senden rica ediyorum dualarini tam yap

Canım hg ozlettin kendini cok bizde hala beklemedeyiz bi değişiklik yok iste denetlemeninde bitmesibe sevindim
walla ben de özledim sizleri gamzem yaa :16: çok sıkıldım işten güçten, bunaldım...
Kaçıp geldim artık napayım :1:

oy balım yaaa :16: evli mutlu hamile canımmmm diğerlerimiz bildiğin gibi :9::9: inşallah bu kez hayırlısıyla olacak canım benim... doktorunun dediği gibi erken test yap ki bebeğini koruyabilesin :16: çalışmaların da hayırlı olsun. çatlama gününü biliyor musun ona göre test yaparsın canım
evet evlimutluyu biliyorum, ama ne zamandır konuşamadım, ne kadarlık oldu, hamileliği nasıl geçiyor fln hiç haberim yok :50:
Maalesef kürtajdan sonra adetim iyice şaştı ve çatlama günümü fln bilmiyorum, şimdi o sıkıntım var benim :(
o yüzden ovulasyon testi aldım bakalım. Pek bilgim de yok nasıl yapılıyor fln, ama artık deneye yanıla yapıcam. Dün geldi kargo, bugün ya da yarın yapmaya başlarım bakalım hayırlısıyla :1:
30 günde olaN adetim, kürtajdan beridir 33-35 günde bir olmaya başladı :(

netim gitti kızlar şimdi geldim denizi okudum üzüldüm ya inşallah sağlıklıdır bebeği.. ama ben bu sefer herşey yolunda diye hissediyorum ya...
nefesalllll benimde netim yavaş gıcık oluyorummmm:47:
dilek sende yorma artık kendini akşam oldu be kuzum boşverrr

Zeycanim evrakcummm bende öyle düşünüyorum ama deniz dinlemedi gitti yeni olabilir geç döllenme olabilir benimde battan iki gun sonra 126 çıktı az yani ama şükür

patlıcan patates biber küp küp doğra kızart üstüne domates veya salca sosu dün ben bunu yaptım :1::1::1:

Kızlaaaaar
Çok kızartma yemeyin lütfen.Ben hiç yapmıyorum kızartma.Akşama da karnıbahar ve brokoli haşlayıp yoğurtluycam.
Dün de Dilğen verdiği kabaklı tarifi yaptım.
Sağlıklı beslenin.Yanmış yağ yemeyin :20::20::20::20:

Bal böceğim

Kıyamam hep ayni yaa :) bi minikimiz eksik oda gelsin tam olsun

maşallah canım ya ben senin kadar istekli değilim üşeniyorum havalar çok soğuk banyo yapmak zor geliyo bugün bende bu ayı kapatıyorum kısmetse :1::15: belki gelmiştir bebiş bu sefer :49:çok yorulduk ya çalış çalış :1: gelllllll artık bebeğimmmmmmm:16::16: ödev gibi oldu ne diyeyim gün aşırı yapıyoruz ne biçim yumoş var anlamadım ki spoşları yakalayamıyo :5:

Back
X