- 25 Eylül 2013
- 3.887
- 131
- 113
holleeey holleeeeyy lilim gitmiyorrrr
tşk ederimmm canım gitmeyim 1 ay daha deneme yapayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
holleeey holleeeeyy lilim gitmiyorrrr
Kizlarr raporlarimi bitirdim ve geldim.netim cok yavasladi denizin degerinde problemmi var anlamadim.
hg canim degeri 20 çıkmış batina iki gun varmış az cıktı diye üzüldü gittiKizlarr raporlarimi bitirdim ve geldim.netim cok yavasladi denizin degerinde problemmi var anlamadim.
Iyiyim canım sen nasılsın nelwr yapıyorsun
bırak kuzum ya olduğu kadar olmadığı kaderKizlar cok yoruldum su temizlikten ya
saglık ocagına boş ögretmen arkadaşı yolladım beta hcg 20ymiş..![]()
![]()
Ya bata 2 gün kala 20 mi olur ne saçma buda saglıksız işte belki boş belki dış kafayı yicem ya eşim haber bekliyo ne ddicem ben ona
![]()
![]()
Bal böceğimsariii cicegimmm![]()
aynı kuzum iş güç yemek ev kocaaaa işler bitmiyor ki :))))
kizartma midemi bulandirio canim bu ara ya yagli gelio... Konserve menememlerim var öyle bisey mi yapsamm ufff karar vermek zor
hg canim degeri 20 çıkmış batina iki gun varmış az cıktı diye üzüldü gitti
seni gorunce canim cik. Cekio gamzem yaa
himm sen ne yapcan
hg canim degeri 20 çıkmış batina iki gun varmış az cıktı diye üzüldü gitti
sen de dikkat et kendine canım, bebişe de dikkat et. Dua ederim tabiki, inşallah duyarsın o pıt pıtlarıdikkat et tatlım üşütme kendinidaha duymadım canım cuma günü ins duyarim dua et bize
walla ben de özledim sizleri gamzem yaaAmin canim ins cumlemize
Lilim kalmana sevindim benjmde aklimda bulunsun eleman arayan yer olursa haber veririm
Canim uzuldum umarim saglikli okur ve degerin yukselir ki yukselmezse bile ikinizde sagliklsiniz ve sagliklo bir bebeginiz olacak Eşine söyleyeceksin elbet seninvelinde olan bisi degilki sonuctacve senden rica ediyorum dualarini tam yap
Canım hg ozlettin kendini cok bizde hala beklemedeyiz bi değişiklik yok iste denetlemeninde bitmesibe sevindim
evet evlimutluyu biliyorum, ama ne zamandır konuşamadım, ne kadarlık oldu, hamileliği nasıl geçiyor fln hiç haberim yokoy balım yaaaevli mutlu hamile canımmmm diğerlerimiz bildiğin gibi
inşallah bu kez hayırlısıyla olacak canım benim... doktorunun dediği gibi erken test yap ki bebeğini koruyabilesin
çalışmaların da hayırlı olsun. çatlama gününü biliyor musun ona göre test yaparsın canım
himm sen ne yapcan
patlıcan patates biber küp küp doğra kızart üstüne domates veya salca sosu dün ben bunu yaptım![]()
Bal böceğim
Kıyamam hep ayni yaa :) bi minikimiz eksik oda gelsin tam olsun
Bal böceğim
Kıyamam hep ayni yaa :) bi minikimiz eksik oda gelsin tam olsun