• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Off tlfndan giriyorum cok cok sey kacirdim sanirim takip edemedim biri bana soyleyebilirmi birileri hamilemiii :)))) :emir_bebek:

selam merhaba kızlar nsılsınz gelemedim iki gündür yoğundum !!!1

hoşgeldin canım özlettin kendini valla.. hadi dön evine artık da biz de kavuşalım sana

ayrıca kızlar bu da nişan resmim :9::9:

Minnak yuzlummm.ne kadar minyonsun oyle sen kiyamammm.
Birine benziyosun ama cikaramadim

Kizlar evdeki gibi giremiyorum kayinvalidemdeyim pazardonuyorum insallah evime. Esime de kavusuyorumm:21::21::23::23:

Siz nasilsiniz ne var ne yokk

Hosgeldin canim.biz iyiyiz sen ve minikin nasil

Kizlar arabadayim suan ewime gdiyorum hic yemek te yapmadim walla aparatif hemen bisiler hazirlayim yogurtlu ispabak yapicam zaten de baska ne yapsam uff

Walla benimde yemegim yok canim.anneme giderim napim .bu saatten sonra yapilmaz kii

$155626_451380318276201_722780908_n.webp

süppperrrr tam benlik :)

Walla benimde yemegim yok canim.anneme giderim napim .bu saatten sonra yapilmaz kii

Hosbuldum canim bi firsat buldum ugrayayim dedim. İyiyim bnde minigim de iyi sanirim. İki haftamiz var gorusmk icin ;)

Bi ay daha sabretcen sanirim canim..

Ama haline sukret. O bulantilari 9ay cekmeye razi olup da nasib olmayanlar var. Ben bulantim oldukca hatta cikarinca cok sukur diyorumm.

canım bin şükür çok şükür rabbime ama bu sürekli bulantı ve kusma hali ne bileyim çok zorluyo beni akşama kadar okuldayım derste fena oluyorum falan ne billeyim öylee

hu huuuu kızlar ben geldim...
yorgunluktan ölüyorum, bir duş aldım uzancam azcık..
şimdiden iyi haftasonları:21::21::21:

Walla bende bisiler yapmam lazim canim mecbur annem yakin degil bana

$2013-12-06-492.webp kızlar en son testimi yaptım yalnız yan çekmişim :1: son testim olacak artık hala inanamıyorum yaaa en soldaki son testim koyulaşmışmı sizce?

canım bin şükür çok şükür rabbime ama bu sürekli bulantı ve kusma hali ne bileyim çok zorluyo beni akşama kadar okuldayım derste fena oluyorum falan ne billeyim öylee

Haklisin hiic kolay degil amabn biraz hassasim bu konuda. İlk hamileligimde de cok yogun olmustu ne zaman btcek yeter artik derken bebegimi kaybettgmi ogrendim kurtaj oldum ve bitti:43::43: o yuzden bu kez hic sikayet etmemeye calisiyorum Allah yardimcimiz olsunn saglikla kucagmza almayi nasib etsin

kızlar ben de kaçar. Allaha emanet olun. çalışmayanlara iyi tatiller çalışanlara da yarın görüşmek üzereeee :54::3:

Gorusuruz minik yuzlummmm.

Hosbuldum canim bi firsat buldum ugrayayim dedim. İyiyim bnde minigim de iyi sanirim. İki haftamiz var gorusmk icin ;)
Az kalmis annesii minisini gormeyee.

Bende kaciyorum kizlar mesai biterr.
Kendinize ve minislerinize iyi bakin

Back
X