Sivilceler cikmazmi hiic .
Sivilcelerim ve ben haziriz hersey tamam![]()
pofffffffffff
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sivilceler cikmazmi hiic .
Sivilcelerim ve ben haziriz hersey tamam![]()
hoşgeldin canım özlettin kendini valla.. hadi dön evine artık da biz de kavuşalım sana
ayrıca kızlar bu da nişan resmim![]()
Ayy valla bnde ozledim canim pazartesiden sonra tam mesai yapcam kk da :))
Bu arada masallahinn var,Allah esine bagislasinn![]()
ama ama bu bulantı ve kusma ne zaman biticek yaaaaaaaa:84:![]()
ama ama bu bulantı ve kusma ne zaman biticek yaaaaaaaa:84:![]()
hoşgeldin canım özlettin kendini valla.. hadi dön evine artık da biz de kavuşalım sana
ayrıca kızlar bu da nişan resmim![]()
Kizlar evdeki gibi giremiyorum kayinvalidemdeyim pazardonuyorum insallah evime. Esime de kavusuyorumm
Siz nasilsiniz ne var ne yokk
Kizlar arabadayim suan ewime gdiyorum hic yemek te yapmadim walla aparatif hemen bisiler hazirlayim yogurtlu ispabak yapicam zaten de baska ne yapsam uff
Minnak yuzlummm.ne kadar minyonsun oyle sen kiyamammm.
Birine benziyosun ama cikaramadim
Hosgeldin canim.biz iyiyiz sen ve minikin nasil
Walla benimde yemegim yok canim.anneme giderim napim .bu saatten sonra yapilmaz kii
Bi ay daha sabretcen sanirim canim..
Ama haline sukret. O bulantilari 9ay cekmeye razi olup da nasib olmayanlar var. Ben bulantim oldukca hatta cikarinca cok sukur diyorumm.
Minnak yuzlummm.ne kadar minyonsun oyle sen kiyamammm.
Birine benziyosun ama cikaramadim
Hosgeldin canim.biz iyiyiz sen ve minikin nasil
Walla benimde yemegim yok canim.anneme giderim napim .bu saatten sonra yapilmaz kii
canım bin şükür çok şükür rabbime ama bu sürekli bulantı ve kusma hali ne bileyim çok zorluyo beni akşama kadar okuldayım derste fena oluyorum falan ne billeyim öylee
kızlar ben de kaçar. Allaha emanet olun. çalışmayanlara iyi tatiller çalışanlara da yarın görüşmek üzereeee![]()
Az kalmis annesii minisini gormeyee.Hosbuldum canim bi firsat buldum ugrayayim dedim. İyiyim bnde minigim de iyi sanirim. İki haftamiz var gorusmk icin![]()
Eki Görüntüle 885903 kızlar en son testimi yaptım yalnız yan çekmişimson testim olacak artık hala inanamıyorum yaaa en soldaki son testim koyulaşmışmı sizce?