• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

batta yaptığın daha daha koyu çıkacak inşallah. sen bu testi dün mü yaptın? bugün yapsan daha da koyulaşırdı...ben gördüm ama üstelik fotodan, sizin daha net görmeniz lazımdı oysa ki elinizdeyken. dualarım seninle, Rabbim gönlündeki niyeti dileği çabucak yerine getirsin inşallah

cannnııııımmm :16:inşaallah ,teşekkür ederim güzel dileklerin için,ben unu 2 gün önce yaptım,eşimle anlaştık regl geçsin 10 aralıkta bir kere daha yapacağız,ordada aynısı olursa kan testine gideceğiz,yani bata 5 gün varken sabah ilk idrarla yapılan bir test, yani dpo 9. gün çok erken

bizde aynı yedik yattik annecik :16: babamiz bi tarafta biz bi tarafta yatioz

bizde suan ayni durumdayiz..

bana dua edin, gerçekten hiç heveslenmiyorum,ilk önce şu 3 gün geçsin,kan tahlili sonra burda halay çekeriz belki:34:

dualarimiz seninle topik anasi insallah. ikinci cizgi bizi yaniltmazda bebis seninledir canim.. halayi cekeriz tabi cekeriz hemde alasini cekeriz.. 3 gun cabuk biter insallah..

canim tartida 3 kilo almis gorunuyorum. ancak sadece gobegim cikti. biliyorsun hamile pantolonu aldim. ve ise gidip gelirken rahat olmam lazim.. aksam esimle onu konustuk bitek gobek cikti sende diyor.bide benim ikinci gebelik olunca vucut hatlarim fazla gelismez diye dusunuyorum. cunku busraya hamile kaldigimda inceydim. hamileligimde epey farketmisti. dusun busraya hamile kalmadan onceki sortum dizlerimin 1 karis ustunden gecmiyor o derece yani.. halen sakliyorum busraya gosteriyorum. beni ne hale getirdin diye :)

acaba ben de öyle mi olacam cnm çok merak ediyorum. 34 beden giyiyodum gömleklerde, bluzlarda, pantolonlarda 36 beden. doğumdan sonra demek 40 falan olacam :) Allahımmmmmmmm ben hep zayıf olmak istiyorum yaaaaaa...ben de 3 kilo almışım gibi, yüzümden ve göbeğimden anlıyorum sadece işte. bacaklarım falan aynı hala. tayt giyiyorum hala zayıf görünüyorum alttan.

gözün aydın tatlım sen gönlünü ferah tut hayaleti gördüysen kendinide görürsün merak etme aynen sen dua et gerisini allaha bırak cnm

aayy sorma geçen hafta sonu bunalımda zirvedeydim,olmayacak olmayacak sıkıntı yaptım,sonra kendime çok kızdım evet zor ama şükür ve sabretmessek olmayacak,o gün ALLAH a söz verdim bu konuda bir daha böyle yormayacağım kendimi,o yüzden 3 gün sonra regl olsamda üzülmeyeceğim,tevekkeltü alALLAH..

canim sana bisey sorcam lütfen yanlış anlama ama testi yaptim ise giittim geldim ikinci çizgi vardı demedin mi ben mi yanlış anladım ki beklemiş test değil dimii inss hamissindir

evet evet saat 8,30 da yaptım birşey çıkmadı banyo dolabına koydum,işten geldim (saati tam hatırlamıyorum ama 12.45 te eve geldim) baktım bu haldeydi,öyle ilk 5 yada 20 dk da çıkmadı doğru hatırlamışsın

canim sana bisey sorcam lütfen yanlış anlama ama testi yaptim ise giittim geldim ikinci çizgi vardı demedin mi ben mi yanlış anladım ki beklemiş test değil dimii inss hamissindir

bekleyince iki çizgi çıkıyo demi icranım banada olmuştu ne sevindiydim ama ertesi gün yaptım pöfffff sonra adet oldum zaten

acaba ben de öyle mi olacam cnm çok merak ediyorum. 34 beden giyiyodum gömleklerde, bluzlarda, pantolonlarda 36 beden. doğumdan sonra demek 40 falan olacam :) Allahımmmmmmmm ben hep zayıf olmak istiyorum yaaaaaa...ben de 3 kilo almışım gibi, yüzümden ve göbeğimden anlıyorum sadece işte. bacaklarım falan aynı hala. tayt giyiyorum hala zayıf görünüyorum alttan.

bide tamamen bunye ile alakali. kardesim mesela dogumdan sonra eski haline geldi.. halen 34-36 beden senin bunyende oyleyse eskiye donebilirsin. ki o benden fazla kilo almisti hamileliginde. belki ben cok inceydim ondan gelismis olabilirim :) benim boyum 1,73 o benden kisa

ben hic sevmem kahve...sutumu her gün içiyorum:7:
bayılım kokusunu duymayım o kadar sen şimdi bol bol süt iç ki tonninim büyüyüp güç toplasın allahım bugün pazarda elbiseler gördüm küçüçük el kadar çok tatlılar bnm bebiş olsun doğana kadar ev kıyafetten geçilmez herhalde

seni üzmek istemem ama bekleyen testler doğru sonuç vermiyor genelde canim ya insss seninki öyle değildir :50:

yok canım niye üzüleyim,doğru söylüyosun,teşekkür ederim,ben bundan daha belirgini gördüm temmuzda sevindik havalara uçtuk sonra hüsran,seni anlıyorum ve hak veriyorum,bakalım 10 aralıkta kesin sonucu bildireceğim inşaallah,ama son kez tekrar edeyim kendime de şaşırıyorum ama ümitlenmediim:40:

bekleyince çift çizgi çıkabiliyor ya senin de başına gelmiş bak... Ilk 15 dk önemli testte

evet 20 dk bekledim yoktu bişey sonra evleri felan topladım atim testi dedim baktım hayalet gibi çıkmış elim ayağımakarışmıştı ertesi sabah yaptım hiç bişey yoktu şahzen ben öyle yaşadım ama herkezin öyle olcak diye bişey yok veren allah alan allah

ahh ahhh bende hep gezerdim çocuk reyonlarini bi gun almak nasip olacak mi der üzülürdüm rabbim çok bekletmesin seni de ins

amin kuşum zaten bi öğrenim hemen alıp hediye paketi yaptırıp eşime vericem çok planlarım var çokkkk lcw den önünde bebiş olan üstlerden alıcam çok hayallerim var onunla ilgili ahhh bide gelse çok iyi olucak

Back
X