• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

günaydın kızlar son 6 allahın izniyle bende bugun bir iş buldum iş görüşmesine gidicem bakalım dün eşimle konustuk seni oyalıyor yapmıycak sanırım fln dedi zaman kaybetmeyelim dedi öle işte sanırım işten çıkıcam bugün

günaydın kızlar son 6 allahın izniyle bende bugun bir iş buldum iş görüşmesine gidicem bakalım dün eşimle konustuk seni oyalıyor yapmıycak sanırım fln dedi zaman kaybetmeyelim dedi öle işte sanırım işten çıkıcam bugün

günaydın lilimm... iş görüşmesinden olumlu cevap almadan çıkma işten :20:

günaydın nnn kızçeler nasılsınız topik ananmı koçişe cilve yap ne olur de bnm arkadaşlarımın bana ihtiyacı var de yenilemez mi ki kızlar berbat bi gece geçirdim uyudum uyandım saat 12 de uyuyum 3 te uyandım sanki uyumamış gibi sonra zorla tekrar uyudum 4 te uyandım neyse az tv açtım izledim hiçbşey yoktu 5 yattım 6 uyandım bu akşam bnm uykuma bişey oldu deli oldum

günaydın nnn kızçeler nasılsınız topik ananmı koçişe cilve yap ne olur de bnm arkadaşlarımın bana ihtiyacı var de yenilemez mi ki kızlar berbat bi gece geçirdim uyudum uyandım saat 12 de uyuyum 3 te uyandım sanki uyumamış gibi sonra zorla tekrar uyudum 4 te uyandım neyse az tv açtım izledim hiçbşey yoktu 5 yattım 6 uyandım bu akşam bnm uykuma bişey oldu deli oldum

günaydın tatlım denizlilimsin

günaydın canım.. hayırdır kafana bişey mi taktın???
tmm kuzum öle yapcam nasılsın fındığımmmm resmine bayıldımmmmmmmmmmmmmmm çok güzzelsinn :16::16::16:

tamam kuşumm.. teşekkür ederim babyyyy :54: üşüyorum kuşum yaaa bir de anneme gidicem bugün poffff.. senden ne haber az kaldı kızzz :9:

Son düzenleme:
günaydın kızlar son 6 allahın izniyle bende bugun bir iş buldum iş görüşmesine gidicem bakalım dün eşimle konustuk seni oyalıyor yapmıycak sanırım fln dedi zaman kaybetmeyelim dedi öle işte sanırım işten çıkıcam bugün[/QU günaydın bnm de son 7 korkmaya başladım gene tek felan görücem diye iş için hakkında hayırlısı bitanem diğer iş yerinden maaşını alıp öyle çık bence yoksa daha zor vericek o adam sana ha yarın ha bugün deyip geçiştirmese

tamam kuşumm.. teşekkür ederim babyyyy :54:

eşim haber vercek görüşmeye gitcez bakalım hayırlı sonuclarla geçerim inşallah hayırlıysa olsun değilse kalayım bu işte sen bugunde çalışıyomusn evdemısn

günaydın bnm de son 7 korkmaya başladım gene tek felan görücem diye iş için hakkında hayırlısı bitanem diğer iş yerinden maaşını alıp öyle çık bence yoksa daha zor vericek o adam sana ha yarın ha bugün deyip geçiştirmese

aynen tatlım yaklaştıkca korku merak tavan yapıo hepimizde dün maaşımı aldım ama sigortamı durdurmuş yani beni eylülde işten çıkatmış görünüyo ev satılsa yenıden başlatcakmış eşime dedim oda oyalıyor yapcak olan adam durdurmaz dedi başka iş bakıyoruz şimdi görüşmeye gitcem bugun olursa hayırlısıysa

yok takmadım akşam çok üşüdüm yatağa girdim zor ısıttım kendimi malum dün bnm koçiş işteydi yalınız kendimi ısıtamadım sonra sıkıntıbastı bi üşüyom bi ısınıyom bi uyyom bi uyanıyam karmaşık bi gece ilk defa böyle bi gece yaşadım

yok cnm ben bilecikliyim de eşim kocaeli gebze li kızçeler lafına diyosan bundan önce hicranla başka topikte takılıyoduk sonra dağıldı orda birbirimize çok derdik bnmde hala hoşuma gidiyo

hım anladım tatlım 20 denizlinin plakası ordan bağladım olayı :1::1::1:

tamam canımm. evet balım ben bugün 13:00a kadar çalışıyorum :120: bu havada da hiç çekilmiyor :50::50:

anladım bebeğim burasıda gercekten cok soğuk kar havası hakim havaya bugün internet paketi yaptırcam telefona akşamlarıda giricem işten çıkarsamda net olcakya cebimde sıkıntı olmaz sanırım

yok takmadım akşam çok üşüdüm yatağa girdim zor ısıttım kendimi malum dün bnm koçiş işteydi yalınız kendimi ısıtamadım sonra sıkıntıbastı bi üşüyom bi ısınıyom bi uyyom bi uyanıyam karmaşık bi gece ilk defa böyle bi gece yaşadım

hımmm ondandır o zaman... yalnız mı yattın kıyamam sana balımmm ya... battaniye falan örtseydin ya da sıcak su torbası falan da iyi oluyor... kocan bugün gelsin de ısıtsın seni bir güzel bu gece daha soğuk olacak malumm :1::1:

anladım bebeğim burasıda gercekten cok soğuk kar havası hakim havaya bugün internet paketi yaptırcam telefona akşamlarıda giricem işten çıkarsamda net olcakya cebimde sıkıntı olmaz sanırım

ben de bugün internet alıcam inşallah telefonuma. anneme de onun için gidiyorum hat onun üzerine de :9: bak bu soğukta sizin için nelere katlanıyorum :52::52:

aynen tatlım yaklaştıkca korku merak tavan yapıo hepimizde dün maaşımı aldım ama sigortamı durdurmuş yani beni eylülde işten çıkatmış görünüyo ev satılsa yenıden başlatcakmış eşime dedim oda oyalıyor yapcak olan adam durdurmaz dedi başka iş bakıyoruz şimdi görüşmeye gitcem bugun olursa hayırlısıysa

evet korku bnm bu ay daha umudum var ama inşallah gerçekleşir 4 tane yumoşum var dı eşimi yumurtlama zamnımda tam bir hafta besleyip besleyip çalıştırdım boşa çıkmamıştır umarım adamın hoşafı çıktı hayırlısı cnm hakkında belki bu ay bebiş olur az ara verirsin bu arada küçük gözüküyosun bnm gibi kaç yaşındasın lilim

ben de bugün internet alıcam inşallah telefonuma. anneme de onun için gidiyorum hat onun üzerine de :9: bak bu soğukta sizin için nelere katlanıyorum :52::52:

ben de aynı durumdayım tatlımmmm soğukta gitcem yaptırcam faturalı hat olmasa yükle konturu yaz msj ı gönder :9::9::9::9:

evet korku bnm bu ay daha umudum var ama inşallah gerçekleşir 4 tane yumoşum var dı eşimi yumurtlama zamnımda tam bir hafta besleyip besleyip çalıştırdım boşa çıkmamıştır umarım adamın hoşafı çıktı hayırlısı cnm hakkında belki bu ay bebiş olur az ara verirsin bu arada küçük gözüküyosun bnm gibi kaç yaşındasın lilim

92 liyim tatlım 21 bucuk :9::9::9: bende bu ay hgs çektirdim bende ondan umutluyum biraz

Back
X