• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

gelcekmis cookkk yakindaaa :34::52:

Tsk ederim tatlimmm hemen gelsin ama yanliz degil butun arkadslrini toplasin gelsin
siz çok sık gidiyosuzya ne böyleya her zamn olurmu öyle kv iyi olsa bari uzakta olmak en iyisi

seninki tek başına mı gelcek aşk olsun arkadaşı yanında gemiycek mi

bende çok seviyorum ama bilmiyorum sadece tığ oyası biliyorum örgüyü biliyodum unuttum öğrenmek lazım tekrar bebişim gellecek işlahh giydirecem :52::52:

Arkadaslarini toplasin gelsin dedim kuzum

Tsk ederim tatlimmm hemen gelsin ama yanliz degil butun arkadslrini toplasin gelsin

Arkadaslarini toplasin gelsin dedim kuzum

işallh gelirler ya hep babişdemi kalcaklar gelsinler bize biz onlara çok iyi bakarızzz demi:33::55::55::34::1::1::1::1::24:

Bebeim bu lafina bende katiliyorum benim kv ilede kendi annemlede aramda 7km war tam ortadayim ben sans iste :-D

evet şanslısın canım bencede :1: çoğu evlilikklerde sorun ailelerden doğuyor cnm yoksa evde tartışma kolay kolay olacağını sanmıyorum ben !!! çok yaşadım bu durumu son beş yıldır öyle ailelerde ilgili ufak bir kavgamız olmadı şükürr

evet şanslısın canım bencede :1: çoğu evlilikklerde sorun ailelerden doğuyor cnm yoksa evde tartışma kolay kolay olacağını sanmıyorum ben !!! çok yaşadım bu durumu son beş yıldır öyle ailelerde ilgili ufak bir kavgamız olmadı şükürr

Biz bu ara cok tartiaiyoruz simdide kusum konusmuyorum gene hergun bisiden tartisiyoruz o cok gergin is yerinde birilerine kiziyomus bende ona kiziyorum derken tartisiyoruz

Kızlar cvp gec yaziyorum kusura bakmayim bi taraftan hazırlandım esim alusveris yapcakmis kv lere sonra cikcaz yola :58::58::58::58: bu smile çok gülüyorum ya:9:

Biz bu ara cok tartiaiyoruz simdide kusum konusmuyorum gene hergun bisiden tartisiyoruz o cok gergin is yerinde birilerine kiziyomus bende ona kiziyorum derken tartisiyoruz

tatlım alttan almaya çalış işte sorunları varsa eğer !!! böylelikle sna odaklanmış olur huyuna git bu aralar sonra da o senin huyuna gider...

Kızlar cvp gec yaziyorum kusura bakmayim bi taraftan hazırlandım esim alusveris yapcakmis kv lere sonra cikcaz yola :58::58::58::58: bu smile çok gülüyorum ya:9:

önemli değil cnm !!! kolay gelsin canım !! iyi yolculuklar ....bencede çok komikkkk:1:

tatlım alttan almaya çalış işte sorunları varsa eğer !!! böylelikle sna odaklanmış olur huyuna git bu aralar sonra da o senin huyuna gider...

önemli değil cnm !!! kolay gelsin canım !! iyi yolculuklar ....bencede çok komikkkk:1:

Haksiz yere cok sesini yukseltiyo sonra gelip ozur diliyo ama cok kirildim artik bende tahamuk edemiyorum kac gundur bende:-(:-( insanim

Back
X