• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

msa84 canım benim çok çok silik çizgim vardı 3gün kala hemde ışıkta bile zor görünüyordu ama ilk dakikada çıkıyordu adet gününde çok belirgin çizgiler oldu. Ama 3gün kala 3kez üst üste yaptığım hep silikti.allahtan ümit kesilmez bende ümitsizdim silik çizgilerden sonra ama benimle bebeğim. Ne zaman batın senın?

Tmm tatlim hastalansam hemen ilaca basliycaamm ama cok degisik geldi valla

Oynamadim hayatim kendi akiyo ya sbah baktim beyaz birsey kurumus ucunda siktirrdim akti sutler 2 3 damla ellmedim bidha

Evet prolaktin yuksek tatlmm hastalaninca basliycam ilaca

İnş düzelir cnm bnmde yüksek ama kimisinden süt gelirmiş benden gelmemişti adet düzensizliği yaptı banada:50:

Bitsin hemen baslayin gelsin yegenimmmm

Sut gelmesi bile ne tuaf dimi insanin ilk dusundugu sey bebegini emzirme istegi oluyo branem sen cok iyi bi anne olacaksin yufka yurekli sewecen bebein icin herseyi goze alabilen bi anne olacaksin eminimki oyle hissediyorum <3

İnş gelsin hepimize:21: benimde sabah çok az koyu renkte lekelenme oldu yerleşme kanamasından şüphelendim sabah test yapacam bakalım umarım vardır:46:

Testini aldiysan simdide yapabilirsin canim wc ye gitmediysen bi kac saattir yapabilirsin

Sut gelmesi bile ne tuaf dimi insanin ilk dusundugu sey bebegini emzirme istegi oluyo branem sen cok iyi bi anne olacaksin yufka yurekli sewecen bebein icin herseyi goze alabilen bi anne olacaksin eminimki oyle hissediyorum <3

Cok degisik hemde cnm tuaf ya bakalim tatlim insallah dedigin gibi olurum ole olnak isterim tatlim eminim sende oyle olucaksin tatlimmmm anne sefkati sevgisi cook olsun cnm :16::16::16::16:

ben aslinda 28 gunluk dongum oldugu icin
ayin 6 si gunumdu
2 gecdi sayilir bugunde sayilir
bugun test yaptim koyuya cok yakin cift cizgi gordum
belki de cok koyu cika bilirdi
ben ilk idarala yapmadim yetisemedim:49:
yarin kan vericem nolur bana dua edin
insallah degerim iyi cikar:16:

canım tebrik ederiimmm. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :49:

Back
X