• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Tmm tatlim bende hastalanirsam ilacini kullancam duzene sokcam horminlarimi

cnm ben kullanmaya başladım ilaçları enfeksyon varsa gitsin diye ama ben soğan kürünüde yapsam ikisi bi arada kulanılır mı ki:26::26::26:

Cnm senin belirtiler neydiii ya

Adetim biter bitmz hergun belim ağrıdı hemn hemn arada yoruluyordum icime dogmustu tutacagi.karnim ve kasiklarim da arada agirdi sonra bata 7 gun falan kala göğüslerim degsti buyudu ve agirdi normalde agrir adete yakin sonrada adet olurum bikac gun goguslerim acidi hep agirfi ve elleyemiyordum ve egilemiyordum yoruluyordum karnimin alti acıyordu bata yakin ve bata 1 gun kala yaptm 2 cizgi ama biraz silik 2.si zaten dongum 28 gun denedm çıktı ayni gun kan verdm sonuc pozitif darısı herkesin başına. İyi geceler

Adetim biter bitmz hergun belim ağrıdı hemn hemn arada yoruluyordum icime dogmustu tutacagi.karnim ve kasiklarim da arada agirdi sonra bata 7 gun falan kala göğüslerim degsti buyudu ve agirdi normalde agrir adete yakin sonrada adet olurum bikac gun goguslerim acidi hep agirfi ve elleyemiyordum ve egilemiyordum yoruluyordum karnimin alti acıyordu bata yakin ve bata 1 gun kala yaptm 2 cizgi ama biraz silik 2.si zaten dongum 28 gun denedm çıktı ayni gun kan verdm sonuc pozitif darısı herkesin başına. İyi geceler

Him.normal seyler olmus belirli bir sey yok sanirim tatlim benim 5 gun kaldi

Neee anlamadım cnm beşinci?
Karistrdn heralde benim 4 yilinsonunda
Ilk drnemem ve tuttu 2
Kez hamileym

canım pardon dedim ya melek 19824le karıstırdım bir an..
isimler benzer geldi de, bir de bir yandan ödev sunuuna bakıyorum kafam karıstı..
inşallah hemen hamiş haberini alırız canım :49::49::nazar::nazar:

Evt bitti cnm Senin dr aradign gun bitmisti ya bebegimm senin bitti mi

bu gün biti gibi oldu ama yarın kesin biter yeni maçlar diycem ama olmuycak sanırım bu ayda çünkü eşimin amcasının eşi ölmüş oraya gitcez belki eşim beni orda bırakır gelen giden olur diye kv yardım olsun diye tek başına yapamaz :31::31::31::31::31:

Günaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyddddddddddddddddddddddııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.:66::66::66::66::66::66::66::66::62::62::62::62::62::62::62::62::62::64::64::64::64::64:

Sut gelmesi bile ne tuaf dimi insanin ilk dusundugu sey bebegini emzirme istegi oluyo branem sen cok iyi bi anne olacaksin yufka yurekli sewecen bebein icin herseyi goze alabilen bi anne olacaksin eminimki oyle hissediyorum <3

Cok degisik hemde cnm tuaf ya bakalim tatlim insallah dedigin gibi olurum ole olnak isterim tatlim eminim sende oyle olucaksin tatlimmmm anne sefkati sevgisi cook olsun cnm :16::16::16::16:

Tatlışlar çok özledim sizleri. Kaç gündür giremedim. Gezme tozma, iş güç, sıkılma pinekleme derken kendime geldimmmm. Arada okudum yazdıklarınızı. Ama gelişmelerden tam anlamıyla haberim yok.

lilitiy süt gelmiş. :53::53::53: senin döngü tersten başlıcak. önce üt sonra bebiş. Seninki midesine düşkün olmasın. Önce yemeğini hazırlayıp sonra çıkcak yola.:16::16::16::16::16::16: Şaka bir yana hormandandır. Sen doktoruna bir danış.

Dilekcim battaşım, sen nasılsın? Çalışmalara, mık mıklara devam di mi? Benim bu gün yarın ovulasyon olcak. Bakalım hayırlısı artık.

Ya deniz, psipsiko, hicran nerelerde. Haberiniz var mı?

Kızlar yaaa bu kocam delirtecek beni. Mercimek çorbası limonla servis edilir mi? Restaurantlarda falan gördünüz mü? Benim şapşal kocam edilmez diyo iddiaya girdik de :)
Evet canim mercimek limonla srvis edilir esin animsayamadi herhalde
Kızlar iyi akşamlar :3:

Benim bi sorum var ya... ben ovulasyon testi yapıyorum reglimin 8. gününden beri ama t çizgisi hep çok çok soluk çıktı bakınca belli oluyor ama hiç koyulaşmadı. Bugün 17. günüm ve ovulasyon dönemlerinde olan akıntılardan başladı bende. Test daha değil diyo ama akıntı olunca kafam karıştı... 31-33 gün aralığında regl oluyorum bu aralar yumurtam varsa çatlamalı ama ben ne zaman yoğun çalışma yapmak gerekir onu çözemedim :1:

Bana fikir verebilir misiniz?
Benim döngüm 30 gun vw 16.gun yumurtluyorum sende yapmaya devam et çıkar
Cnm kan 151,48 cikti bata 1 gun kala listeyi düzeltir misin rica etsem ;-)

Canim tebrik ederim saglikla al kucagina ins miniklerinizin bahtlari güzel olsun hep

Back
X