• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

anladım canım cok cok geçmiş olsun.bende 1 kere kimyasal gebelik geçirdim sağlıksız bebek olduğu için vücut kendisi atıyormuş Rabbim c.c. öyle güzel bir mekanizma kurmuş ki herşeyin hayırlısı cok şükür hamile kalabiliyoruz inş sağlıklı bebişlerimiz bizimle olur gelecek aya :)

sanada geçmiş olsun canım.. geçen ay dı sanırım senin kimyasal.. inşallah bu ay hemen gelir bebişin..

bat tarihim 10 aralık ayın 7 sinde 1 damla kahverengi leke geldi ayın 8 inde akşam duş aldım duştan sonra 1lira kadar bişey akıverdi içimden dün test yaptım ikinci çizgi yoktu akşamdan beride azar azar geliyor 5 6 saatte bir

günaydın canım hayırdır ?????
iyiyiz biz de pazartesi ne kadar iyi olunabilirse :31::31:günaydın nefesim neden iyi değilsin balım??
Yine olumsuz dusuncelere kapildim kizlar yaaaa.1, 5 sene oldu.Zaman ne cabuk gecmis.Cumartesi regli oldum ve biraz arastirma yaptim .asilama olsam sans dusuk ve ona verolen paranin uzerine koyup tup yaptormak daha mantikli imis.Bi doktor buldum anadolu saglik merkezi var gebzede ordan gorusme randevusu aldim adam cok yogun taa ocak ayina alabildim.Hersey normalken tup yaptirmak o ilaclari o ignelerei, git gelleri nasil kaldirabilecegim bilmiyorum.Kafam cok karisik ve bunalimdayim sanirsam

Canlarim gunaydin nasilsiniz ??? Yogun ama super bir hafta sonundan sonra size kavustum..:54::54::54:

Yine olumsuz dusuncelere kapildim kizlar yaaaa.1, 5 sene oldu.Zaman ne cabuk gecmis.Cumartesi regli oldum ve biraz arastirma yaptim .asilama olsam sans dusuk ve ona verolen paranin uzerine koyup tup yaptormak daha mantikli imis.Bi doktor buldum anadolu saglik merkezi var gebzede ordan gorusme randevusu aldim adam cok yogun taa ocak ayina alabildim.Hersey normalken tup yaptirmak o ilaclari o ignelerei, git gelleri nasil kaldirabilecegim bilmiyorum.Kafam cok karisik ve bunalimdayim sanirsam

:31::31::31::31::31:

Evet guzel hanimlar, bu yil icin yine zaman geldi…Gogus kanserini desteklemeliyiz!! Hepimizin hatirladigi gibi gecen yilin oyunu sutyeninizin rengini yazmakti yada Gecen sene birsuru insanin katilimiyla ulusal kanallarda haber bile olmustu, ve bunu ne icin yaptigimizi gostermistik. KESINLIKLE hic bir erkege kisisel durumumuzun anlamini soylemiyoruz… birakinda yanlizca tahmin etsinler!Lutfen bunu kopyalayin ve yapistirin ( mesaj icinde) ve butun kiz arkadaslariniza gonderin! Erkeklerin kafalarini karistirma zamani geldi( ve bu zor degil;)) yapmaniz gereken assagidan dustugu sehiri secmek ve dogum gununuzu girmek. Bakalim bu yil nekadar ilerliyebilicez. Iletinizin demesi gerken sey’’ …………… ayligina……………….. gidiyorum.’’ Dogum gununuz orda kac ay kalicaginizi belirler Ocak--Meksika... subat-londra... mart-miami... nisan—Dominican Republico...mayis-fransa... haziran-- St Petersburg...temmuz-avusturya...agustos-almanya... eylul--New York... ekim-amsterdam... kasim-- Las Vegas..aralik-kolombiya

Günaydın canım... Zeycan yok ben cevap vereyim hemde bir günaydın diyeyim dedim. :1::1:duymuş canım. bu hafta sonu tekrar dr gidecekler. pek bi nazlı bebiş..

günaydın cnm...ben de onu merak ettim. iyi ya sevindim. senin nasıl geçti h.sonun?

Canlarim gunaydin nasilsiniz ??? Yogun ama super bir hafta sonundan sonra size kavustum..:54::54::54:

günaydınnnnnn kuşummm

Gunaydin canlarimmmmmmm nasilsinizzzz musmutlu bi hafta olsun insss.... Ben eve yeni geldim iki gece kaldik kv de ayy bu bel agrisi mahvetti beni

inanamıcaksın ama bata 5 gün kala test pozitifti bata 2gün kala beta hcg 20 çıktı.. bugün bat günü ve test yaptım başka markayla tek çizgi... :14: :14: aman ya elalem hamileyim diyo 9ay sonra doguruyo.. bizde mi sorun var anlamıyorum ki.. ne hamile kaldıgıma sevinebiliiyorum ne adam akıllı eşimle dostumla paylaşabiliyorum.. yarın tekrar kanda baktırıp doktora gideyim diyorum.. buda düşüyo sorun ne bulun diye ortalıgı ayaga kaldırcam.. yeter ama..

Btanem gunaydin sen git bi dr a sor neden dusuyo diye buda sagliksiz gbi gozukuyo demene bakilirsa bi arastirsinlar oyle olmaz ki ama umutlarimiz husrana ugruyo psikolejim bozuldu de

senin daha çok yeniymiş be güzelimmm... bizim kendimize yaptığımız en büyük kötülük kendimizi başkalarıyla kıyaslamak herhalde. özellikle de çabuk hamile kalanlarla. herkes farklıdır. hepimiz için en hayırlı zaman farklı. hem her zaman bizden zor durumda olnaları var biliyorsun...

kıyaslamıyorum tabiki ama özendim nedense.

Mrb kızlar dün öğlenden beri leke gelmedi bidaha bu sabah test yaptım negatif çıktı:50:

günaydınnnnnn kuşummm
Gunaydinnn guzel anne nasilsin ???
Herkese gunaydinnn canlarim.
Pek iyi hissetmiyorum bugunnn:50:
Gunaydin canim.. neyin var guzel kalplimmm ??
canım doktorada gitmedim ki.. ama degerim düşüktü ve bugünde kanama başlıyo yavaştan.. bende kimyasal dedim.. kimyasal olarak bu ilk 7 ay önce boş gebelik yaşamıştım.. ondaa kürtaj oldum
Cok gecmis olsun.. kimyasal geciriyosun.. bu gunlerde cok yogun kan gelicek pihtilar gelicek.. bol bol dinlen.. ve bugun ilk gunse adetin baslangici olarak sayacaksin.. insallah bidaha yasamasinn..:54:

Zeycanimmmmmmmm....... guzelimmm nerelerdesinn.. ??? :16::16::16:

canım bu psikolojiyle tüp bebeği kaldıramazsın gibi geliyor bana. Allah korusun eğer o da tutmazsa çok büyük bir yıkım yaşarsın. hani bir süre ara veriyordunuz ne oldu???

günaydın canımmmmmmmmmmm

günaydın cnm...ben de onu merak ettim. iyi ya sevindim. senin nasıl geçti h.sonun?

günaydınnnnnn kuşummm

günaydın bebişimmmm

Gunaydin canlarimmmmmmm nasilsinizzzz musmutlu bi hafta olsun insss.... Ben eve yeni geldim iki gece kaldik kv de ayy bu bel agrisi mahvetti beni

günaydın Hicranımmmm

Günaydın minikimizin annesi cok şükür iyiyim siz Nasılsıniz

Zeycancım duydun mu miniğin kalp atışlarını?

günaydın tatlışlarım...bizde iyiz bugüne şükür serap ablanın dediği gibi nazlı bizim minik doktor kalp atışlarını zayıf buluyo hayırlısı bakalım...hep babasının yüzünden çocuğa naz naz dio sinirimi hoplatıyo...:16::16::16:

Back
X