• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım bı kere gecıktı 1 hafta oda ılac yuzunden ama bu ay ılacta kullanmadım. 28 gunde bır oluyordum. bakalım gecen ay 10unda olmustum dıorum 10u da bı gecsın

evde varsa test yap bence nasıl olsa günn geçmiş olsa çıkar diye düşünüyorum

valla canım tasınma ımkanınız varsa tasının bızım yok canım kendı evımız

ayyyy ınss erken test yaptım ya lkendıme ceza verdım 1 2 gun daha beklıcem :)

bizim kendi evelerimiz varda ist dört leventte onlar kirada bizde iş için gebzedeyiz kirası zor gelmiyo ordan alıyoruz buraya veiyoruz eşim sevmedi hiç evi evlendiğimizden beri ben seviyorum heryeri buyük misafir geldiğinde filan çok yiy oluyo ama altımız filan boş olunca kışın ısınmıyo sadece ondan sorunumuz var

kolay gelsin lilimmm opuom seni sapir supur
Mutfagi hallettim cnm.makinaya camasir attim iki dk mola verdimmm :1:
evet kendine gelsinler eşim hiç istemiyo saçlarımı kestirmemi am o taşımıyo kafasında bnm düğünmde saçlarım belimdeydi topuz yaptırmıştım herkez içine süngermi koydu demi,şlerdi bide gür sonra kesitirdim evllendikten sonrabaş ağrısından duramadım eşime ucundan aldırcam demiştim biraz kısa oldu omuzumdan biraz uzundu işte kendi eve beni gördü yüzü düştü bumu ucundan dedi evet addim ucu bende çıkar gene dedim şimdi uzadılar kesireyim bide hamileyken kesilmez felan diyolar ya hamiş felan kalırsam bu ay 9 ay boyunca ne olur hiç bilmiyorum
Aynen cnm 9 ayda yikamasi kurutmasi zor olur sen daha iyi bilirsin kusummm
canım test varda ben gecen ay onunda olmustum normalde 28 gunde bır oluyorum acaba dıorum 10unda olabılır mıyım dıye

Meltossss naberrr telden giriyorum alisik degilim ya yeni gordum seni naber bat gecti senin

bizim kendi evelerimiz varda ist dört leventte onlar kirada bizde iş için gebzedeyiz kirası zor gelmiyo ordan alıyoruz buraya veiyoruz eşim sevmedi hiç evi evlendiğimizden beri ben seviyorum heryeri buyük misafir geldiğinde filan çok yiy oluyo ama altımız filan boş olunca kışın ısınmıyo sadece ondan sorunumuz var

aynen canımm zaten o ıısnma sorunu olmazsa cok ıyı olcakta. yazında cok sıcak oluyor mu canım bızım fekalet sıcak oluyor ıcerde duramıyorsun

Mutfagi hallettim cnm.makinaya camasir attim iki dk mola verdimmm :1:

Aynen cnm 9 ayda yikamasi kurutmasi zor olur sen daha iyi bilirsin kusummm

Meltossss naberrr telden giriyorum alisik degilim ya yeni gordum seni naber bat gecti senin

oyyy lilimmm benımm alısırsınn ınss zamanda . ıyıyım canım benımm sen nasılsınn aynen gectı canım gelen gıden yok :) :) hayırlısı olsun cnaım artık eveymıssın

ben dün yaptım malesef negatif çıktı:ssz:[/QUOTE
]
Ciddi mi ya.Saglık olsun canım.Hayırlısı olsun inşallah.Ben bıraz daha bekleyim.Ben çatlatma iğnesi vuruldum ya yanlış pozitif te çıkabilir.Yapsamda kesin bir sonuç alamıycam.Ama daha erken canım senin icinde.6 gun sonra tekrar yap.ben cumartesi yapacam inşallah.

canım test varda ben gecen ay onunda olmustum normalde 28 gunde bır oluyorum acaba dıorum 10unda olabılır mıyım dıye

cnm adet periyodun 28 günde bir ise 28 günü geçmiş günü gününe oluyosan olman lazımdı hem 1o 1 gün var olsa bile silik filan çıkar herhalde ben öyle düşünüyorum ben burda erken gebelik testi soruyorum eczanelere yok öyle bişey diyo nerden gebelik testi her zmn aynıdır dedi kız bana

cnm adet periyodun 28 günde bir ise 28 günü geçmiş günü gününe oluyosan olman lazımdı hem 1o 1 gün var olsa bile silik filan çıkar herhalde ben öyle düşünüyorum ben burda erken gebelik testi soruyorum eczanelere yok öyle bişey diyo nerden gebelik testi her zmn aynıdır dedi kız bana

ewt cnaım perıod 28 gunde bır . Alla Alla bende almadımda erken gebelık testı varmıs yanı burdakı arkadaslar almıs canım ben gecen hafta salı yada car yaptım negatıf cıkmıstı canım ama o zamanda daha bata 5 gun falan vardı

Evet kızlar hamisken saç kestirilmezmis kestirilince bebegin omrunden gidermis batil şeyler bunlar ana insan yine de korkuyor acaba mi diye benimde uzundu yazın kestirdim ohhh çok rahatladim simdi olsa kestiremezmisim

aynen canımm zaten o ıısnma sorunu olmazsa cok ıyı olcakta. yazında cok sıcak oluyor mu canım bızım fekalet sıcak oluyor ıcerde duramıyorsun

yok yazın çok güzel ılık oluyo sıcak olmuyo fazla zaten yazın kv gebzede durmuyo onların gebzeye yakın köyleri orda da ev var oraya gidiyo bizde kaçamak yapıyoruz eski ecler buz gibi dışarısı kaynıyo eve bi giriyon buz yazın çok iyi oluyo insan sıcaktan bunalmıyo

ben dün yaptım malesef negatif çıktı:ssz:[/QUOTE
]
Ciddi mi ya.Saglık olsun canım.Hayırlısı olsun inşallah.Ben bıraz daha bekleyim.Ben çatlatma iğnesi vuruldum ya yanlış pozitif te çıkabilir.Yapsamda kesin bir sonuç alamıycam.Ama daha erken canım senin icinde.6 gun sonra tekrar yap.ben cumartesi yapacam inşallah.

erken mi bilmiyorum ya yaptım işte bi umut:19:

14 ü canım :18:
:18::18:

canım bıraz daha bekle bence ben gecen hafta salı yada cars test yaptım negatıf cıkmıstı. dun adet olmam gerekıyordu daha olmadım testte yapmadım canım kararsızım. adet gunu yada adetten bı gun sonra yap testı canım bılıorum beklemek zor bnm yaptıgım hatayı sen yapma canım bence ama yıne senın kararın

oyyy lilimmm benımm alısırsınn ınss zamanda . ıyıyım canım benımm sen nasılsınn aynen gectı canım gelen gıden yok :) :) hayırlısı olsun cnaım artık eveymıssın

Evde haril haril temizlk yapiyorum balımmmm aliscam zamanla ya test vardi sende bi tane daha 2 tane almistin :1: ne zmn yapcan kusum

ewt cnaım perıod 28 gunde bır . Alla Alla bende almadımda erken gebelık testı varmıs yanı burdakı arkadaslar almıs canım ben gecen hafta salı yada car yaptım negatıf cıkmıstı canım ama o zamanda daha bata 5 gun falan vardı

hm netten bakıyorum orda da var ama eczanedki kadın yok öyle bişey ddedi bana n eyse ben gene normalinden alıcam gebelik testi evde bulundurmuyorum yaparım diye cumadan alırım cumartesi sabah yaparım o akşam kesin uyuyama sabah negatifi görüncede oturur bütün gün ağlar dutrurum herhalde

Back
X