geç döllenme demek ki ama ben 30 unda yumurtladım zaten 14 ü regl geç döllenme zannetmiyorum hayırlısı kısmette varsa gelir hintten yemenden kısmette yoksa ne gelir elden demişler..
yani canım benım hakkımızda hayırlısı neyse o olsunn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geç döllenme demek ki ama ben 30 unda yumurtladım zaten 14 ü regl geç döllenme zannetmiyorum hayırlısı kısmette varsa gelir hintten yemenden kısmette yoksa ne gelir elden demişler..
bakalım canım dayanabılırsem oyle yapıcam ama suan hıc yapma ıstegım yok nedense :) :) aminnn canımmm ınss bakalım neler olcak
polikistik over yumurta tembelliği kendiliğinden nadir çalışıyolar dr kontrolü altındayım bnm hiç tam koyu çıkmamıştı hep ona yakın ama silik çıkıyodu sen dr gitmedin mi hiç
bende çok beğeniyorum yazımı.. çok inatçıyımdır. buzamana kadar olmucakları oldurdum diyebilirim.. ondan bunada inat edicem Rabbimin de yardımıyla olacak olacakkk ...Çok beğendim yazını.. "O bebek bu göbüşe girecek".. Ben de böyle enerjik olarak toparlanıp tekrar gebe kalmak istiyorummmm.. İnşallah hepimiz için hayırlısıyla olur..
bayram tatili haa Allah seni ne etmeyeeedoktor normal dediyse ok. hem ne güzel 2 gün sıkıntı çekiyorsun senbenim 1 hafta sürüyor bayram tatili gibi
![]()
kuzumm memikleri sikma siktikca gelir hep prolaktinden bu sut
Canim benjm ben okuyamam hastayim sen okuyuverirmisin benim adimaölçmemiştir o zaman doktor. diyorum ya 35 gram falan yazıyo da burda ben de merak ettim.
cnm ben duaların gücüne çok inanırım, belki vakti var ama sonunda Allah ol diyo oluyo, hem birinin arkasından dua ettikçe bin tane melek de onlar için ne diliyosan Allah sana aynısını versin diye dua edermiş. ben çekince teşbihi siz de elham ve ihlas okursunuz dualrın kabulü için. sonra çabucak gelir bebişler
ben dün yaptım malesef negatif çıktı![]()
inşallah pozotıfı gorursunn canımmm
arkadaşlar bu sayfada görmüştüm..oluvasyon testi uçuza bulan bi arkadaş vardı kimdi sayfasını bilen varmı
kuzumm memikleri sikma siktikca gelir hep prolaktinden bu sut
ben gg den almıştı canım 20 ovu testi 6 gebelik testi 20 lira
tamam cnm benim lekelenmeler bu gün bitti duşumu alırım bu günn de çalışmalara başlarım diyodum ama eşimin amcasının hanımı ölmüş cuma günü oraya gitcez 29 aralığa kadar orda kalcam sanırım sizden ayrı nasıl kalcam bilmiyorumm yaa
bu 7.ayım bu ay 5 gün birer tane klomen kullandım sonra çatladı işte testlerimin hepsi temiz bu arada eşimde temiz tüplerde..
HAYIRLISI BAKALIM CANIM.BEN CATLATMA İĞNESİ VURULDUM.SENINKI KENDİLİĞİNDEN CATLAMIŞ NE GUZEL.INSALLAH OLUMLU SONUÇ ALIRSIN
hicranim canim cok sagol cok cok aminçok güzl söyledin valla ama kendimizi tutamıyoruz bekliyoruz bebiş için çalışıyoruz o güzel haber için ama sabredemiyoruz işte ne yapalım anne olmak için dört gözle bekliyoruz
amann kiss esinede elletmee
kızçem küsmeee bazen atlıyorumbende görmüyorum bnm bilgisayar küçük bide fazla hızlı değil benide bnm yazdıklarımda bazen cvpsız kalıyo ama ben küsmüyorum çünkü biliyorum görmediklerinnii küsmme sakın
Kusmeeee balımmm temislik yapıuorum iki dk sonra gelip bakiyorum kacirmisim yoksa ben sana cvp yazmammi balımmmmm seviyorumm senii hadi kahve yap icelim yoruldum![]()
Havva denizden haber var mi diye sormussun sonra cikayim bari yazmissin sonra kimsecikler yazmadi demissin ben iki kez baktim slm yazan yeri goremedimgözlerim bozuldu herhal
ben gg den almıştı canım 20 ovu testi 6 gebelik testi 20 lira
yok cnm gitmedim. sadece bebek istediğimde gitmiştim. oda folbiol verdi. 1 yıl deneyin dedi birde bi kaç test istedim onları yaptık. şeker, toksaplazma gibi.. onlardada bişi çıkmadı şükür.. birde kimyasal gebelik geçirdiğimde gitmiştim. ordada bişi sölenmedi. ultrasondamı görünüo bu pkolar ? ultrasondada kistin yok demişti :26:
ay uyuz oldum şimdi. ama nette her kadında çok koyu olamayabileceği yazıo.. neyse eğer bu ayda öle silik görürsem diğer ay giderim dr a :18:
bende çok beğeniyorum yazımı.. çok inatçıyımdır. buzamana kadar olmucakları oldurdum diyebilirim.. ondan bunada inat edicem Rabbimin de yardımıyla olacak olacakkk ...
bayram tatili haa Allah seni ne etmeyeee![]()
canimsinn canim çok sevindim ins yüksek yüksek çıkar değerin