bencede yap ama işte heyecandan insanın eli gitmiyor :18:
aynen canımm ya negatıf gorucem dıye yapamıyorum. kırmıları gormek negatıfı gormekten daha ıyı dıorum bazende beklemek zor su belırsızlık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bencede yap ama işte heyecandan insanın eli gitmiyor :18:
Yarin yap bende cumartesi yapcam balımmmm
hepimiz cıft cızgılerı gorururzz ınsallah canımm ılk ıdrarda daha mı ıyı cıkıo canım sımdı yapsam cıkar mı kı yıne seytan aklıma gırmeye basladı ya cok ugrasıo benımle bu test yuzunden
hepimiz cıft cızgılerı gorururzz ınsallah canımm ılk ıdrarda daha mı ıyı cıkıo canım sımdı yapsam cıkar mı kı yıne seytan aklıma gırmeye basladı ya cok ugrasıo benımle bu test yuzunden
senin günün geçmiş ilk idrara gerek yok varsa çıkar hadi hayırlısı..![]()
Cikar cnm 4 saat su icmediysen wc ye gitmediysen olur cnm yap bakalimmm off beklemkte zor bende yapsam mi acaba![]()
valla canım gece cok susadım o zaman su ıctım wcyede gıtmedım nedense valla ya bu kararsızlık olmasaaaa
Kafani topla cnm ne zman istersen yap bende banyo yu yikiycam halı yıkıycamm cnmm
oooo sende baya evı elden gecırıyorsun canım ben bugun tek supurdum bıde yemek yaparım tmm yarın yaparım artık dıger işleri
Yapcan mi tatlimm test ben bekleyim yapcksan yoksa pacalari sivayip halıya gircemesin gunduze mi dondu
Yapcan mi tatlimm test ben bekleyim yapcksan yoksa pacalari sivayip halıya gircemesin gunduze mi dondu
ewt canım gunduze döndü valla bılmıorum canım cok kararsız kaldım:
![]()
yaparsam ben sana özele mesaj atarım canım :))
bnmde gunum hıc gecmezdı aslında ılac kullanmadıgım zamanlar harıcınde.
Tmm cnm gidiyrum opuyrumm kib gelcem hemen![]()
hu huuu kızlaarr..
nabersiniz bakalım? ben cıktım kaşımı aldırdım,manikür pedikür yaptırdım, fön çektirdim..
akşam okulda sunumum var full bakım yaptırdım![]()
daha gormedım sonucu korkuyorumm gıtmeyeee