• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlaaarrr 5 dk önceki testlerim sizce?????

$DSC_0806.webp $DSC_0807.webp
bu gün bat günüm

hepinize teşekkür ederim bakalım kanda neler olacak,inan mutluyum ama perşembe netleşecek,darısı bütün topiğimdeki anne adaylarınaaaaa,çok sevinmeyim çelmeyin aklımııııııı

Annnnnaaaaam geçmişi okuym dedim ama bitiremedim. :9::9::9::9::9::9: Ama ana hatlarıyla anladım sanırım. :16::16::16::16::16::16:

o korku hepimizde oluyo canım.. kadın olarak çok normal bu hislerin.. ama olucak inşallah.. zamanı vakti var demekki..
İnşallah canım benim. Sağlıklı olacaksa olsun diyorum hep.

canım sen 3 ayda bunları düşünüyorsan burdaki arkadaşlar gibi 1 yıl, 1,5 yıl beklesen ne olacak?? benim bu his arada geliyor canım ama birgün Allahın izniyle hamile lkalıcaz inşallah harap etme kendini
Haklısın aslında, ama bazen içime bi karamsarlık oturuyor. İyiyi düşünemiyorum. Daha kötüleri de. :50:
Kadinin kisiri olmaz kusuru olurmus hayatim
Nr güzel söyledin. O kusur da güzellikten gelir:16::16:, dikensiz gül olmaz misali. :16:

Hicranimmm .kafam cok karisik aslinda hicbirini yapasim yok.caresizim nereye gitcemi napcami bilmiyorum
Canim ben rahim filmine kadar herseyi yaptirdim.horminlara baktirdim.yumurta takibide yaptirdim.
Kisir degilim sanirsam bu durumda
Bilemiyom yanii:50:
Allahım bize en kısa zamanda bebişlerimizzi versin de hepimizin yüzü gülsün.
Kızlarrrrr çok hastayım :(((( bademciklerim şişti iltihaplı... Burnumun içi yara ama dudaklarıma kadar indi silmekten çok beter haldeyim... Işe gitmedim daha bir sürü görüşmem var mutlaka gitmem lazım ama konuşamıyorum bile... Adetimde sökülmedi nasıl iş bu ben anlamadım :((

Geçmiş olsun bebeğim ya. Dikkat et kendine. Ben bu gün okulda dondum. Hala da ısınabilmiş değilim. Evde battaniyenin alında kalorifer dibinde oturuyorum. İnşallah hasta olmam.

Yatamam kusum evde isim. Coook dun istira etttim gece yatak odasi halim batti onlari halletcem

Geçmiş olsun kukucan. Sen de mi hastasın! cık cık cık. Olmıyor böyle ya. Toparlanmamız lazımmmm. Vitaminler meyveler takviyeler. Hemen canlanalım ki bebişler gelsinn. Bi de bu halde temizlik yapıyosun. Yatıp dinlenseneeeeeeeeeeeeee:47::47::47:

Back
X