geldikçe de dua et canım benimyetişelim size birlikte büyütelim bebişleri
![]()
hep dualarımdasınız canım.. gece uyandığımda bile dua ediyorum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geldikçe de dua et canım benimyetişelim size birlikte büyütelim bebişleri
![]()
Uzak değil denizim 2 vakte kadar :)))
Hepimiz hamile değiliz canım hoşgeldin inşallah seninledir bebeğin
hepimiz hamiş değiliz canım çoğumuz hamiş kaldı ... dualarımız senle cnm inşallah hamişsindir Allah gönlüne göre versin..
inşallah cnm darısı başımıza inşallahhhh bizde duyarız....ogünleri yaşarız...
kızlar doktordan yeni geldim ... yumurtalarım büyümemiş folikülün çok fazla dedi ayın 2 sinde gene gideceğim ilacı günde 3 e çıkacacak doktor oda olmazsa gonalf iğne verecekmiş....![]()
bekliommm kuzum karsimaaa böyle tek oynamak olmuyo![]()
inan çok sevindim kendimi kötü hissediyorum bende circir olmusummm yaa
tavsiyesi olan var miii
allah kabul etsin hasretim
Tmm cnm neyse bekleyim bariii sabredebilirsemmm
İnsallahh bende istiyorumm gormek tatlım insallah goruruzz yaa
Mucukk balımmmm off kasıklarıma agrı girdi cok is yaptım yemek yapmaya halim yok![]()
Tskler askos yaa sagolllolurrrrr hemennn yapaımmmmmm sızeeee bennnn corbaaaaa
yapma sakın daha var tut kendini bnmde geliyo ama ypmıyorum tek grsen üzülürsün
hep dualarımdasınız canım.. gece uyandığımda bile dua ediyorum.![]()
canım benim ilaç artı çörek otunu da kullan ve üzülme büyücek elbet :) benim çift çift büyüyodu yine olmuyodu.. ama bu defa tekti ve oldu.. neyse tutunamadı o ayrı ama öbür aya tutturcm ben onu![]()
aa evet haslama patates iyi gelir muz iyi gelir onu yedim birde annem musmula yapragi kaynatirdi da o imkansiz
cuma günü sen vericn mutlu haberi cumartesi ben inşallh pozitif düşünüyorum
canım kahveyi hic sevmem birde evde yoook su an
aaaaa tamam açmayalım madem duymamışsın...
![]()
![]()
hopppaaaaa halaya öbür ay da banakimyasal olmuş kuzucum üzülme ama önlemimi alcam demiştim hatırlıyosan ve aldımda inşallah 4 hafta farkla yetişcem sana
![]()
kullanayım canım tamam sağol cevabın için kimse yazmayacak bana sandım .... inşallah inşallah büyürde iğneye gerek kalmaz maddi manevi bizi yıpratacak baya yoksa!!!! nasip canım işte ne yapalım tuturursun cnım sıkıntı yok1:
inşallah olut cnm rabbimin izniyle hastanede bir kadın vardı bana sordu doktor nnasıl diye bende bu bölgenin en iyi doktoru bence dedim... birraz sohbet ettik 3 yıllık evliymiş korunuyormuş 3 ay evel bırakmış korunmayı olmuyormuş bende olmuyor diy geldim dedi yumurtalıklarımda sorun yok dedi ama olmuyormuş ilk gelişiymiş bnm gittiğim doktora benim 8 yıldır olmuyor dedim oda ozaman ben üzülmeyim hiç dedi bencede üzüme daha yolun başındasın ben senelerce uğraşıyorum dedim ...
Bende dusunuyorum cnm insallah hamileyimdir yaa dualrim sizinle cnm
inşlh kızlar isteyen herkese versin allahım bebiş benim 2. olcak nasipse 6 yaşında oğlum var birde
aa evet haslama patates iyi gelir muz iyi gelir onu yedim birde annem musmula yapragi kaynatirdi da o imkansiz![]()
Selam verdim ama........:26:
Ben bi karnimi doyurayim gelirimmm bay
benimki de belli değil ki daha bakalım hayırlısı,ama üzüldüm,ya da ben doğururum,sana anlatırım sen de öyle doğurursun inşaallah
![]()