- 25 Eylül 2013
- 3.887
- 131
- 113
ınsss gec gelmıstırr minişimm ınsallahh koyulasırrr testımmm ınsallahhh
bekleee canımmm bekleee sen kopkoyu cızgı gorursun ınss ılkk testteee
Ama duramiyorum icimden yapmak gelio tatlı lokumum yaaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ınsss gec gelmıstırr minişimm ınsallahh koyulasırrr testımmm ınsallahhh
bekleee canımmm bekleee sen kopkoyu cızgı gorursun ınss ılkk testteee
ayyyyyyyyy o ne güzel dua öyleammmiiiiinnnnnnn canım benim sagol ..
senin minişte foşşudukluyo ya artık her duydugunda sana bi gülme gelir doktorda anormal anormal bakar sana
![]()
Cnmm ben yapayim ikimiz bir icelim bende hastayim bugun yaaaa
İnsallah sana benzeyen bir kızın olur kusummmm benimmm
oy kıyamammm gelim yapim hemen cnaımın içiii
Canımsınızzzz güzel kalplilerim ailemmmmmmmmmmsiz yaaaa mucccckkkkkkCnmm ben yapayim ikimiz bir icelim bende hastayim bugun yaaaa
Kız hicran oynadın durdun bugün :) iyileşeyim gelecem karşına
hatta hepberaberrr ıcelımmm canımmm
nasıl yaaniii ne oldu ki yaaa üzme beni yaaaa
Uzak değil denizim 2 vakte kadar :)))
Hepimiz hamile değiliz canım hoşgeldin inşallah seninledir bebeğin
O zmn sen yap tatlımm yiyelimmm![]()
bekliommm kuzum karsimaaa böyle tek oynamak olmuyo
sağol canııııım darısı en yakın zamanda başına inşaallah,ben klomende ilk ayım,50 mg günde 2 tane sabah akşam,ama birde yanında bal-tarçın-çörekotu kürü yaptım,2 kaliteli yumurtam oluştu çok şükür ikisini bir arada yapın arkadaşlar çok faydalı tabii dr tavsiyeli
hepimiz hamiş değiliz canım çoğumuz hamiş kaldı ... dualarımız senle cnm inşallah hamişsindir Allah gönlüne göre versin..
inşallah cnm darısı başımıza inşallahhhh bizde duyarız....ogünleri yaşarız...
kızlar doktordan yeni geldim ... yumurtalarım büyümemiş folikülün çok fazla dedi ayın 2 sinde gene gideceğim ilacı günde 3 e çıkacacak doktor oda olmazsa gonalf iğne verecekmiş....![]()
Tmm cnm neyse bekleyim bariii sabredebilirsemmmsenıı cok cok ıyı anlıyorum canımm benımmmm ama sabretmek zorundayız bak benım gectı ama yıne tam cızgı yok![]()
İnsallahh bende istiyorumm gormek tatlım insallah goruruzz yaabana benzesin tabi babsına benzemesin saçları benzesin burnu benzesin bnm eşimn burnuna sanki estetik yapmışsın bnmkinden güzel kalkık böyle top gibi saçlarıda kıvırcık kızda kıvırcık saçı severim böyle ucları bukle bukle bende istiyorum çift çizgi yaaaa kuaför bilem hamileydi 7 aylık oğlu varmış
Canımsınızzzz güzel kalplilerim ailemmmmmmmmmmsiz yaaaa mucccckkkkkk
Kız hicran oynadın durdun bugün :) iyileşeyim gelecem karşına![]()
kıyamam sana kuru kahve ye cnm ben öyle yapıyorum şahzen bnmki geçiyobekliommm kuzum karsimaaa böyle tek oynamak olmuyo![]()
inan çok sevindim kendimi kötü hissediyorum bende circir olmusummm yaa
tavsiyesi olan var miii
doğru söylüyorsun duyduğumda artık sen aklıma gelirsin...
canım kahveyi hic sevmem birde evde yoook su an