• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Cnm bel kasık gögüs sisligi mide bulantısı fln hepsi var cnm insallah allah yuzumuze güler ama benim sut hormonlarim yuksek bu gebelige engel ama insallah

inşallah hamişsindir canım dualarım sizinle bugün dua edeceim hepinize merak etmeyin inşallah olacak ... prolaktin hormonun yüksek sanırım cnm benimde fsh hormonum düşük biraz.....

Bende bir yandan yemek yapıyom bir yandan da burayı takip ediyom taktım vallaha motoru :9:

kolay gelsin cnm bende sobabı yaktım yemek balık kızartacağım bugün kolay benimki saat sekizde kociş gelirr yaparım....

zor ozaman işin cnm elektirikli battaniye alsana 20 lira filan çift kişiliği 3 gün önce aldım bende çok iyi oluyr...... öneririm yni.

inşallah canım inşallah rabbim büyük dyorum artık o bilir ol der inşallah olur...önümüdeki ayyyy ...

hoş geldiiiinnnnn msa hamiş cnm büyük ihtimalleeeee!!!!!!!:66::46::21::34:

olabilir cnm iyi fikir en yakın zmnda alim birtane

eveeetttt :62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::64::64::64::64::64::64::64:

senin telefonunun modeli ne canımıcm
benimki nokia lumia canım, sadece androidler için mi acaba? benimkinin işletim sistemi windows ... acaba ondan mı bulamıyorum ki?

Kizlaaar bn geldim bi bakim diye :) yeni haberler varmi
selam canım hoşgeldin nasılsın? bebişin nasıl? iyi bi doktor bulabildin mi?

Denizin hafif lekenmesi varmış canım. kimyasal sanırım onunkisi ama doktor aspirin ve kan sulandırıcı ilaç vermiş. pnu kullanacak inş.
deniz de mi kan sulandırıcı iğne kuruluyor?

Denizin hafif lekenmesi varmış canım. kimyasal sanırım onunkisi ama doktor aspirin ve kan sulandırıcı ilaç vermiş. pnu kullanacak inş.
Hadi yaa insallah bi dahaki aya olacak demekki herkeste oyle oluyo. Bi dahaki ay bi suru hamilemiz olsun insallaahhh.
zor ozaman işin cnm elektirikli battaniye alsana 20 lira filan çift kişiliği 3 gün önce aldım bende çok iyi oluyr...... öneririm yni.

inşallah cfanım inşallah rabbim büyük dyorum artık o bilir ol der inşallah olur...önümüdeki ayyyy ...

Hosbuldumm ;) onu biliyorum canim dun aksam soylemisti:46::46::46:

Kızlar kociş geldi :) aktarda ne var ne yok toplamış yine deli adam :)))) çorbayı yaptım bu arada lilimmmmmm gel kuzum sen bana yemek yapıyorum :))) hepinizi öpüyorum benimki sizi kıskanıyor çok... Çıkayım da surat yapmasın :))) sonra gönlünü alacak Halim yok valla :)))

Tekrar beeeennnnn :42::42::42::42::42:

Kızlar ben günde 1,5 litre suyu zooorla iciyorum su içme konusunda sıkıntılarım var bana fikir verecek olan var mi nasil fazla su içebilirim

benimki nokia lumia canım, sadece androidler için mi acaba? benimkinin işletim sistemi windows ... acaba ondan mı bulamıyorum ki?

sadece android ve iphone için olabilir canım. Deniz o progeston mıdır nedir adını tam bilmiyorum ondan kullanactı sanırım :26:

İyiyim sukur bebisim de iyi galiba gecen hafta gorustuk zipliyodu :1::1: dr dan simdilik memnunum canim bi problem yok. Sen nasilsn basladnmi calismalara artik:23:

Cnm bel kasık gögüs sisligi mide bulantısı fln hepsi var cnm insallah allah yuzumuze güler ama benim sut hormonlarim yuksek bu gebelige engel ama insallah

gel bebişi gel bu kızçe seni bekler fazla bekletme anneni sonra yüzü düşer bekliycez cuma ola hayrola

inşallah hamişsindir canım dualarım sizinle bugün dua edeceim hepinize merak etmeyin inşallah olacak ... prolaktin hormonun yüksek sanırım cnm benimde fsh hormonum düşük biraz.....

kolay gelsin cnm bende sobabı yaktım yemek balık kızartacağım bugün kolay benimki saat sekizde kociş gelirr yaparım....

Tsk ederim melek kalpli arkadasimmmm benimmmmmm allahin izniyle bebeklerimizi kucagimiza alıcazzzzzz dualarim seninle bitanem

Hadi yaa insallah bi dahaki aya olacak demekki herkeste oyle oluyo. Bi dahaki ay bi suru hamilemiz olsun insallaahhh.

Hosbuldumm ;) onu biliyorum canim dun aksam soylemisti:46::46::46:

amin canım inşallah. sen nasılsın. miniğin nasılll? girmiyorsun artık eksisi gibi???

Kızlar ben günde 1,5 litre suyu zooorla iciyorum su içme konusunda sıkıntılarım var bana fikir verecek olan var mi nasil fazla su içebilirim

turşu yiyebilirsin canım susatır o. bir de az az iç... zorlama kendini illa şu kadar içicem diye. güngün arttırırsın

hoşgeldin cnm.. kendin için değil yeğenimiz için içeceksin bunu unutma! bak bakalım içmiyor musun???

hoş geldin cnm !!!! susatacak iyecekler ye canım ama bu yiyeceklerden biride bulgur pilavı buldur yanı kısır filan bakla giller filn cnm !!!!

Kızlar kociş geldi :) aktarda ne var ne yok toplamış yine deli adam :)))) çorbayı yaptım bu arada lilimmmmmm gel kuzum sen bana yemek yapıyorum :))) hepinizi öpüyorum benimki sizi kıskanıyor çok... Çıkayım da surat yapmasın :))) sonra gönlünü alacak Halim yok valla :)))

hımmm !!!!!! olsun cnm alsın bak ne güzel işte daha ne istiyorsun ....afiyet olsun cnm şimdiden kendine iiyii bak Allaha emanet ol cnm byby:54:

cnm bu tupperware var biliyosundur onların mataraları var bende 1 litrelik var günde 3 tane içiyorum renkliya dışı çok hoşuma gidiyo hemde sağlıklı keyifli su içiyorum tavsiyede ediyorum bnmki turkuaz renginde

Tuzlu bseyler ye canim mesela bn tuzlu fistik falan yiyorum susatiyor. Bi de sisen yaninda olsun hep.sabahtan doldur bol bol ic otururken tv izlerken ic surekli azar azar

valla canım bılmıyorum sankı var gıbı sılık cızgı burdakı arkadaslarda var gıbı dıyorda bakalım nolcak ınsallah vardırr canımm

aynen canımm yaaa bende sımdı farklı eczaneden alcam. burda bıldıgım 3 eczane var bakam kaldı ıkı tane eczane :) :) :)
inşallah tatlım inşallah :16:
ben de ovulasyon testleriyle birlikte gebelik testi aldım, inşallah bidaha almam gerekmez :1:

inşallah canım inşallah rabbim büyük dyorum artık o bilir ol der inşallah olur...önümüdeki ayyyy ...

inşallah canım, en hayırlı zamanda gelir inşallah :34:

bnm öyle şuan 35 günde ymurtam gelişmiyor iğne kullandım 4 yumoşum oldu kendileri çatladılar inşlahh hakkında hayırlısı bebem
inşallah hepimiz için tatlım :54:

ben önüme 2 litre suyu koyuyorum, bi saat belirliyorum kendime, o saate kadar onları bitirmeye zorluyorum kendimi. Gözümün önünde olmayınca aklıma gelmiyor içmek...
Akşam da eve gidince ilaçlarla fln bikaç bardak daha içiyorum, toplam2,5 - 3 litre oluyor böylelikle :34: sen de göüznün önüne koy suyu canım...

sadece android ve iphone için olabilir canım. Deniz o progeston mıdır nedir adını tam bilmiyorum ondan kullanactı sanırım :26:
Hımm progestan düşük tehdidi için hormon canım, kan sulandırıcı olan sadece aspirin. İnşallah tutunur bebişi...
Ben de kullanmıştım progestan... Bu seferkinde de kan sulandırıcı iğne kullanıcam. Hatta şuan da aspirin kullanıyorum:26:

Gideyim kek yapayım birde valla aşeren karılara döndüm :27:
onu yap bunu yeeeee yeeee nereye kadar kızzz bin kilo olcaz ama hala hamile kalamıcaz valla :27: :27:

Back
X