• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Aayyyy elektrikli battaniye bana hep korkutucu tehlikeli gelmiştir:18::18::18::30::30::30:

tatlım yatmadan önce açacaksın yaıncada kapatıcaksın yada uyumadan üstünde oturacaksın anca ben o şekil yapıyorum ... birde 2 yılda bir yeniliyorum ....zaten ucuz bişi...

Tsk ederim melek kalpli arkadasimmmm benimmmmmm allahin izniyle bebeklerimizi kucagimiza alıcazzzzzz dualarim seninle bitanem

ayyyy teşekkür ederim tatlım gel öpeyim senii:13::124::38:

canım ilerki dönemlerde turşu yani tuzlu şeyler sıkıntı yapar diye biliyorum çok odem yapiomus tuz bugun bi tabak yedim turşu toplam bir litre su ictim ver ilk kez tartida 50 kiloyu gördüm şimdi :52::52::52::52:

hicranımmmmmmmmmmmm tebriklerrrrrrrrrrrrrrr allahım sende kervana katıldın ilknurda yeni hamiş :) allah isteyen herkese versin aminnnnn

amin canım inşallah. sen nasılsın. miniğin nasılll? girmiyorsun artık eksisi gibi???

turşu yiyebilirsin canım susatır o. bir de az az iç... zorlama kendini illa şu kadar içicem diye. güngün arttırırsın
İyiyim bnde canim idare ediyoruz bn 10gundur evde degildim dun aksam geldim o yuzden cok fazla giremedim yyarindan itibaren burdayim insallah :) sen nasilsin
cnm bu tupperware var biliyosundur onların mataraları var bende 1 litrelik var günde 3 tane içiyorum renkliya dışı çok hoşuma gidiyo hemde sağlıklı keyifli su içiyorum tavsiyede ediyorum bnmki turkuaz renginde
Eveeet bnm de yesili var bnde ondan iciyorum hep:8:

ben cıkıyorummm kızcelerrrr kendınızee cok ıyı bakınnn :54::54: :54: :54:

güle güle canım. sıkma canını inşallah tetsin yarın koyulaşacak. bekliyoruz resmini :34:

Hımm progestan düşük tehdidi için hormon canım, kan sulandırıcı olan sadece aspirin. İnşallah tutunur bebişi...
Ben de kullanmıştım progestan... Bu seferkinde de kan sulandırıcı iğne kullanıcam. Hatta şuan da aspirin kullanıyorum:26:

ne bileyim karıştırıyorum işte :9::9: sana da şifa olsun inşallah balımmm:54::54:

canım ilerki dönemlerde turşu yani tuzlu şeyler sıkıntı yapar diye biliyorum çok odem yapiomus tuz bugun bi tabak yedim turşu toplam bir litre su ictim ver ilk kez tartida 50 kiloyu gördüm şimdi :52::52::52::52:

hımmm bak bunu öğrendiğim iyi oldu es kaza hamile kalırsam yemeyeyim ya da azaz yiyeyim ben :52::52:

tatlım yatmadan önce açacaksın yaıncada kapatıcaksın yada uyumadan üstünde oturacaksın anca ben o şekil yapıyorum ... birde 2 yılda bir yeniliyorum ....zaten ucuz bişi...

ayyyy teşekkür ederim tatlım gel öpeyim senii:13::124::38:

rosemmmmmmmm nasılsın bakalım

tebrik ediyorum şimdiden tuzlu yemeye başlarsan ilerisini düşünemiyorum bile.. sen bebişin suyu için içeceksin suyu. yoksa bebiş susuz kalır... tuzlu yasak...

güle güle cnm kendine iyi bak Allaha emanet ol cnm byby

Gideyim kek yapayım birde valla aşeren karılara döndüm :27:
onu yap bunu yeeeee yeeee nereye kadar kızzz bin kilo olcaz ama hala hamile kalamıcaz valla :27: :27:

güle güle cnm kolay gelsin !!! olsun azcık ye bişi olmaz yada yap yarın sabah yeee !!!!!!!tatlıyı sabah yersen daha iyiymiş..

İyiyim sukur bebisim de iyi galiba gecen hafta gorustuk zipliyodu :1::1: dr dan simdilik memnunum canim bi problem yok. Sen nasilsn basladnmi calismalara artik:23:
aman maşallah :nazar: :1: iyiyim ben de canım, başladık çalışmalara bakalım bu ay :23: daha yumurtlamadım ama, bakalım, bekliyoruz :1:

güle güle canım :54:

İyiyim bnde canim idare ediyoruz bn 10gundur evde degildim dun aksam geldim o yuzden cok fazla giremedim yyarindan itibaren burdayim insallah :) sen nasilsin

hoşgeldin bidenemmm bundan sonra hep beraberisss o zaman :13: valla iyiyim ben de. haftasonu yumyum zamanımdı bekleme dönemimdeyim artıkın :1::1:

çok güzel kullanışlı ürünleri var kıvırcıkları yıka koy 1 ay bişey olmadan duruyo nohut filan akşamdan ıslama sabh yada öğlen ısla akşama nasıl şişiyolar

hicranımmmmmmmmmmmm tebriklerrrrrrrrrrrrrrr allahım sende kervana katıldın ilknurda yeni hamiş :) allah isteyen herkese versin aminnnnn

ayyy sevindim bak ilknura hadi gözü aydın!!!! inşallah cnm aminn:60::60::60::60::60:

rosemmmmmmmm nasılsın bakalım

tatlım tedaviye başladım ayın 26 sından belki 5 kere gitmişimdir kontrol altındayım yumoşlarım büyümedi serephoneyle önümüzdeki ay dozu 3 e çıkaracağız ozamanda büyümezse eğer iğneye geçececeğiz cnm bende haberler böyle ......sen nasılsın iyi misin nasıl gidiyor hamilelik epeydir yoktun göremedim seniiii...*???????*

aman maşallah :nazar: :1: iyiyim ben de canım, başladık çalışmalara bakalım bu ay :23: daha yumurtlamadım ama, bakalım, bekliyoruz :1:

güle güle canım :54:
İnsallahh bu ay yakalarsin minigini canimm ;)
hoşgeldin bidenemmm bundan sonra hep beraberisss o zaman :13: valla iyiyim ben de. haftasonu yumyum zamanımdı bekleme dönemimdeyim artıkın :1::1:
Hadi bakalim tutmustr insallahh ;)) iki uc hafta sonra mujdeyi verirsin insallah hayrla canimm
çok güzel kullanışlı ürünleri var kıvırcıkları yıka koy 1 ay bişey olmadan duruyo nohut filan akşamdan ıslama sabh yada öğlen ısla akşama nasıl şişiyolar

Aynen canim bn de cok kullaniyorum onlari. Hamur mayalarken falan da cok guzel cidden ;)

Back
X