• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

inşallah canım amiin!!!

benim bu köyde tanıdığım bir kadın va ev sahibinin kardeşi kadın 40 yaşına geldi şeker hastası olduğu için iki tüp bebek düşükle sonuçlandı yatıyordu hiç kalkmıyordu kadın 3. ay bebeklerini düşürdü kadına başka ölen bir kadının yumurtalıklarını bu kadına ameliyatla koydular ondan sonra 2. bebekleride olmadı işte nasip ya çok koruyorum bende de olur diye ailemde var çünkü birazda yüksek benm .......

Canim lank diye konuya daliyorum ama abimin arkadasinin esi seker hastasi insulin kullaniyor. Dr cocuk yapmayi yasakladi ona ama o iki cocuk yapti ve suan 3.ye hamile

kizçeler ben geldim akşam akşam morelim çok bozuldu yarım saat filan olsun girim dedim eşim işi varmış dışarı çıktı

kızlar bugün rahim filmini çektirdim çok kötü olmadı hafif ağrı oldu ama kolay atlattım. Sağ tüp açık, sol tüp tıkalı çıktı bu arada eşimin sperminde hareketlilik hiç yokmuş. 2-3 İmmotil sperm görüldü ne demek bilen varmı? Doktor azosperm tüp bebek ypmak lazım dedi. Eşimde bende şoktayız çevrenizde böyle bi sorunu olan varmı bize yardım edin nolur çaresizlik çok kötüymüş yaaa rabbim dermansız dert vermesi kimseye

olsun canım !!!! ya hicran bir şey sorcam sen gonalfı 14 gün boyunca mı yaptın kaç gün vermişti sana doktorun???? dozu kaçtı? hatırlıyor musun????

cnm gonal f bende kullandım 7 gün dedi dr muaynesi altında oluyosun zaten o sana bırakıcağın günüsöylüyo artık vurma teterli dedi drm bana ben7 gün vurmuştumbu ay

kızlar bugün rahim filmini çektirdim çok kötü olmadı hafif ağrı oldu ama kolay atlattım. Sağ tüp açık, sol tüp tıkalı çıktı bu arada eşimin sperminde hareketlilik hiç yokmuş. 2-3 İmmotil sperm görüldü ne demek bilen varmı? Doktor azosperm tüp bebek ypmak lazım dedi. Eşimde bende şoktayız çevrenizde böyle bi sorunu olan varmı bize yardım edin nolur çaresizlik çok kötüymüş yaaa rabbim dermansız dert vermesi kimseye

Hadi ys uzuldum canim gecmis olsun tup bebek denersiniz sizde canim rabbim kimseye kaldiramiyacagi yuk wermezmis keci boynuzu kuru falan yap esine belki iyi gelir

Nye canim skildi canim benim

eşimle bebk konusu açıldı gene bişey hisstemiyomusun diyo bana hissediyorum desem bi türlü ümitlencek hissedmiyorum desem bi türlü zatenn bu ayda olmassa sen dr gitmiyceksin dedi ben gidicem o gitmiyceksin dedi eşim ben gidicm dr eğer bende sorun çıkarsa sen anana ben kendi yoluma diyo kp amcasında kısırlık var bendede olabilir diyo başladı ağlamaya bende tutamadım kendimi sende sorun yoksa benden olmuyosa bırakıcakmısın beni dedim yok ben seni bırakmam diyo bende seni bırakmam dedim herşey çocukdeğil dedim dünyada bi bizim mi çocuğumuz omuyo dedim sabretcez dedim öyle yani bu ayda olmassa bi dahaki ay beni zorlu zamnalr bekliyo anlıycağınız dualarınızı bekliyorum şimdi bilem ağlıyorum yani piskolojim çok bozuldu

geçmiş olsun cnm hiçbir bilgim yok allah kalylık versin anca bunu diyebilirim allah sabır versin

eşimle bebk konusu açıldı gene bişey hisstemiyomusun diyo bana hissediyorum desem bi türlü ümitlencek hissedmiyorum desem bi türlü zatenn bu ayda olmassa sen dr gitmiyceksin dedi ben gidicem o gitmiyceksin dedi eşim ben gidicm dr eğer bende sorun çıkarsa sen anana ben kendi yoluma diyo kp amcasında kısırlık var bendede olabilir diyo başladı ağlamaya bende tutamadım kendimi sende sorun yoksa benden olmuyosa bırakıcakmısın beni dedim yok ben seni bırakmam diyo bende seni bırakmam dedim herşey çocukdeğil dedim dünyada bi bizim mi çocuğumuz omuyo dedim sabretcez dedim öyle yani bu ayda olmassa bi dahaki ay beni zorlu zamnalr bekliyo anlıycağınız dualarınızı bekliyorum şimdi bilem ağlıyorum yani piskolojim çok bozuldu

Ay okurken icim parcalandi yaa ufff :-( uzuldum cok kocanda kendisini cok strese sokmus oyke demesin ama insallah bu ay bebisin seninledir bi sperm testi yaptirsin hersey Allahtan digip kabullenicez napalim olmadi tup bebek denersiniz esinde bile sorun warsa sen dr gidiyomuydun canim tetkiklerini yaptrdin mi we ne kadar zamandir istiyodun bebis

Kizlaar biz geldik minisimle tuzlu limonlu ayva yiyoruzz :) ayva yiyenin cocugu guzel olur diyolar bnmki tuzdan limondan eksi suratli bsey olcak herhaldee:60::60::60:

Back
X