- 15 Nisan 2013
- 8.721
- 6.234
- 248
- 33
kızlar bunu ilk defa size söylüyorum. çünkü dualarınıza çok ihtiyacım var. ben ayetel kürsi falan okuyamıyorum size ama sizin için Rabbime hep dua ediyorum... ablamdan bahsetmiştim size. şimdi çocuk esirgeme kurumuna başvuracak ama eniştem istemiyor hiçbir şekilde. ablam da ilk aşamada kendisi başvuracak hatta ben de gidicem yanında ama eniştemin rızası olmadan ileriki aşamada vermezler çocuğu... Allah rızası için dua edin de Rabbim enişteme kalp yumuşaklığı versin. hayırlısıyla tabi...
tabii cnm ederim dua merak etme ama eşinin izni olmazsa alamazsınız dediğin doğru inşallahhh yanaşır cnm !!
rose ve mltmu hosbulduk
evet ilk değil 3. hamileliğim ama İnsallah 4. çocuk olacak
Biliyorum burada daha henüz hic hamilelik yasmamis arkadaşlar var ve dualarımdalar
Rabbim buradaki butun arkadaslara hayirli vakitte hamilelik ve güzel bir doğum nasip etsin İnsallah ve banada![]()
sağol canım Allah razı olsun inşallahhhhh.......
8 gün önce kürtaj oldum... Tekrar istiyorum korkuyorum aynısını yşarım diye ama çok istiyorum bi bebiş![]()
hımm üzüldüm bak tatlım yaa !!!! geçmiş olsun ... korkma canım sakın kendini olumsuzluğa çekme olacak diye keidni heedeflee bu şekilde kendini yıpratmaktan başka bir şey eline geçmez unutma tatlım .... zaman herşein ilacıı olacak inşallahhhh....
biraz siteleri gezdim babaya bebek haberi süprizlerine bakmak için birine kararverdim tabi :) ayy ama ağla ağla içim şiştiiii çok duygusalım inşallah gebeliktendir :))![]()
ayyyyyy kıyamam ben sanaaaa!!!!!!!!!!!! inşallahhh tatlım inşşalllahhhhhhhh
cannımm hersey gonlunuze gore olsunn sızındeee ınsallah. zaten doktorda ogrenırsenız ıkınızede suprızz olcak canım
inşallahhhhhhh aminnnnnnnnnnnn...............
cnm ovul testinde çift çizgiyi gördüusen yumurtlaman var demek ....olabilir benceeee..........yumoşların geç büyüyor olabilir .....benim büyüseydi eğer dün büyümüş olacaktı adetimede normalde 10 gün var olacaktı ama bu sefer geç regl olacaım yumoş takibinden dolayıı
ay valla mıı bu akşam da konsere gidecektik neyse dönüşte yorgun morgun çalışmamız lazım

olsun çalışın cnm siz genede garantiye alın

arkadaşlar belki yardımcı olurum sizlere ben çok zor hamile kalabiliyorum geçtiğimiz ay adet bitti 10. gün başlayıp 20. güne kadar gün aşırı ilişki oldu ve büyük ihtimal hamileyim iki tane test yaptım silik çizgiyi gördüm ama emin olmak için kan verdim bugün bakalım sonuç ordada pozitif olur inşallah ilk defa ilk denemede hamile kaldım![]()
canım paylaştığın için çok teşekkürler bizler pkolu olaraktan bize umut olduğunu söyleyebilirim .... rabbimn taktiri cnm inşallahhh cnm dualarımız biririmizleee.......