• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar bunu ilk defa size söylüyorum. çünkü dualarınıza çok ihtiyacım var. ben ayetel kürsi falan okuyamıyorum size ama sizin için Rabbime hep dua ediyorum... ablamdan bahsetmiştim size. şimdi çocuk esirgeme kurumuna başvuracak ama eniştem istemiyor hiçbir şekilde. ablam da ilk aşamada kendisi başvuracak hatta ben de gidicem yanında ama eniştemin rızası olmadan ileriki aşamada vermezler çocuğu... Allah rızası için dua edin de Rabbim enişteme kalp yumuşaklığı versin. hayırlısıyla tabi...

tabii cnm ederim dua merak etme ama eşinin izni olmazsa alamazsınız dediğin doğru inşallahhh yanaşır cnm !!

rose ve mltmu hosbulduk
evet ilk değil 3. hamileliğim ama İnsallah 4. çocuk olacak
Biliyorum burada daha henüz hic hamilelik yasmamis arkadaşlar var ve dualarımdalar
Rabbim buradaki butun arkadaslara hayirli vakitte hamilelik ve güzel bir doğum nasip etsin İnsallah ve banada :21:

sağol canım Allah razı olsun inşallahhhhh.......

8 gün önce kürtaj oldum... Tekrar istiyorum korkuyorum aynısını yşarım diye ama çok istiyorum bi bebiş :(

hımm üzüldüm bak tatlım yaa !!!! geçmiş olsun ... korkma canım sakın kendini olumsuzluğa çekme olacak diye keidni heedeflee bu şekilde kendini yıpratmaktan başka bir şey eline geçmez unutma tatlım .... zaman herşein ilacıı olacak inşallahhhh....

biraz siteleri gezdim babaya bebek haberi süprizlerine bakmak için birine kararverdim tabi :) ayy ama ağla ağla içim şiştiiii çok duygusalım inşallah gebeliktendir :)):52:

ayyyyyy kıyamam ben sanaaaa!!!!!!!!!!!! inşallahhh tatlım inşşalllahhhhhhhh

cannımm hersey gonlunuze gore olsunn sızındeee ınsallah. zaten doktorda ogrenırsenız ıkınızede suprızz olcak canım

inşallahhhhhhh aminnnnnnnnnnnn...............

cnm ovul testinde çift çizgiyi gördüusen yumurtlaman var demek ....olabilir benceeee..........yumoşların geç büyüyor olabilir .....benim büyüseydi eğer dün büyümüş olacaktı adetimede normalde 10 gün var olacaktı ama bu sefer geç regl olacaım yumoş takibinden dolayıı

ay valla mıı bu akşam da konsere gidecektik neyse dönüşte yorgun morgun çalışmamız lazım:1:[/QUOTE]

olsun çalışın cnm siz genede garantiye alın :60:

arkadaşlar belki yardımcı olurum sizlere ben çok zor hamile kalabiliyorum geçtiğimiz ay adet bitti 10. gün başlayıp 20. güne kadar gün aşırı ilişki oldu ve büyük ihtimal hamileyim iki tane test yaptım silik çizgiyi gördüm ama emin olmak için kan verdim bugün bakalım sonuç ordada pozitif olur inşallah ilk defa ilk denemede hamile kaldım :46:

canım paylaştığın için çok teşekkürler bizler pkolu olaraktan bize umut olduğunu söyleyebilirim .... rabbimn taktiri cnm inşallahhh cnm dualarımız biririmizleee.......

yarın sabah teste gittikten sonra ofise gideriz biz 2 saat sonra test sonucunu öğrendiğimde eğer hamileysem dışarı çıkıcam dolaşıcam derim çıkarım ofisten :) şimdi ona mektup yazıcam bebeğin ağzından :) onu ve bir bebek eşyasını bir kutuya koyup işyerinin çaycısına vericem abi bir paket geldi sana diye :) ve bende kapıdan izliycem onu gizlice :)) ay çokk heycan yaptım
bu yarın tutmazsa bile tutunca yine bunu yapıcam :):34:

hayırlı olsunn Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

amin Meltemcim çok sağol

amin canım sağol. aslında öyle kesinleşmiş bir tanısı yok. yumurtalıklarda sorun çıkmıştı bir ara adet düzensizliği vardı, sonra guatr dediler falan filan... 2 kez de tüp bebek denedi ama olmadı işte

Ben de de guatr var yaaa:18::18::18:

canım benim bir arkadaşım yurtdışında başka bir kadının yumurtasıyla tüp bebek yaptırdı.şimdi ikizlerini büyütüyor.biri kız biri erkek :16::16::16::16::16:

Benim de regl günlerim kendimi bildim bileli hep sancılı geçer hele ki ilk 3 günüm.. İlk gün mutlaka ağrı kesici almazsam yataklara düşüyorum.. Evlenince geçmiyor o yalan benimki de geçmedi çünkü.. Ben de 8 gün önce kürtaj oldum.. Sanmam bunun engelleyebileceğini ama bilemem.. Sanırım bünyeden mi bilmiyorum ağrılı oluyor benim sancılarım..

cnm bende bekarken hiç sancı çekmezdim evlendikten sonra çekmeye başladım nasıl bişeydir bu :53::53::53::53::53::53::53:

olsun canım benım bı kere hamıle kal ama rabbım kucagına almayı nasıp etsın canımm o acıları rabbım kımseye yasatmasınn canımm. işte ınsanın ıster ıstemez o gunlerı aklına gelıyor ama atıcam o gunlerı aklımdann

Bebişin sağlıkla büyüyüp sana teselli olacak inşallah annesi.

canım mesaj yazıyomuş gibi ekrana gel eklentiler var üstte orayı tıkla dosya ekle de resmi seç sonrada içeriği ekle diyosun

ayy fotosunu cektim kendime mail attım dediklerini yaptım ama dosya büyük diyor
gebelik testlerini nasıl o heyecanla yüklüyorsunuz anlamadım :1::1:

benim yum yum da akıntım olur o yok ama göğüs ve kasık agrım var sadece
neyse yrn tekrar ov testi yaparım :37:

selam kızlar size acil bir sorum var lütfen cevap verin,dün adet tarihim di ve kan testi sonucum 50,43 çıktı doktorum gayet güzel dedi,progesteron hormonumda 40 çıktı,sizce nasıl

yarın sabah teste gittikten sonra ofise gideriz biz 2 saat sonra test sonucunu öğrendiğimde eğer hamileysem dışarı çıkıcam dolaşıcam derim çıkarım ofisten :) şimdi ona mektup yazıcam bebeğin ağzından :) onu ve bir bebek eşyasını bir kutuya koyup işyerinin çaycısına vericem abi bir paket geldi sana diye :) ve bende kapıdan izliycem onu gizlice :)) ay çokk heycan yaptım

eşin nerde çalışıyo canım hani tanıdıklarımı yollim de onlar da izlesinler :52::52::52:

Bebişin sağlıkla büyüyüp sana teselli olacak inşallah annesi.

ınsallahhh canımmm benımmmm ınsallahhhhhhhhhhhhhh. bnm adet gecıktı ya eşim dıo belkı hamıssındır. bende dıyorum yok sanmıyorum bence gelıcek dıyorum. üminidi kırıyorum kı hamıs oldugumu orenınce suprız yapmak ıcınn :):)

ayyyy çok güzell yaaaaaaaaaaaaaaaaaa:5::5::5:

ayyyyyyyyyyy canım benim çok güzel bir sürpriz olacak desene bayıldımm:16:gerçekten !!! inşallahhh herşey dileiğin gibi olur cnm ....

Tabiki canim benim ne demek.
Ordan alacaklari cocuga sahip cikmalari Allah katinda bence cok cok degerli.

bence de öyle canım ama eniştem anlamıyor işte. hatta kendisi de o şekilde büyüdüğü halde anlamıyor

tabii cnm ederim dua merak etme ama eşinin izni olmazsa alamazsınız dediğin doğru inşallahhh yanaşır cnm !!

amin canım Allah razı olsun

Ben de de guatr var yaaa:18::18::18:

canım benim bir arkadaşım yurtdışında başka bir kadının yumurtasıyla tüp bebek yaptırdı.şimdi ikizlerini büyütüyor.biri kız biri erkek :16::16::16::16::16:

ablamın guatrı düzene girdi canım ama yine olmuyor. onunla alakalı değil bence. ayrıca o dediğin ameliyat burda yapılıyor mu bilmiyorum. yapılsa da maddi ve manevi olarak kaldıramazlar:50::50:

kızlar ayrıca sizden kuzenim için de dua istemiştim ya sanırım dualarınız kabul oldu. kuzenimin eşiyle arası artık iyi maşallah :nazar::nazar::nazar: inşallah da hep böyle olur. eşine değil de kuzenime bir sakinlik getirdi bu dualar :9: Allah tektek hepinizden razı olsun ve dualarınızı kabul etsin inşallah

selam kızlar size acil bir sorum var lütfen cevap verin,dün adet tarihim di ve kan testi sonucum 50,43 çıktı doktorum gayet güzel dedi,progesteron hormonumda 40 çıktı,sizce nasıl

hg tebrikederim cnm darısıda bizim başimıza cnm bilmiyorum ya keşke dr sorsaydın istersen ara yarın sor bi için rahatlasınnnn

bence de öyle canım ama eniştem anlamıyor işte. hatta kendisi de o şekilde büyüdüğü halde anlamıyor

amin canım Allah razı olsun

ablamın guatrı düzene girdi canım ama yine olmuyor. onunla alakalı değil bence. ayrıca o dediğin ameliyat burda yapılıyor mu bilmiyorum. yapılsa da maddi ve manevi olarak kaldıramazlar:50::50:

kızlar ayrıca sizden kuzenim için de dua istemiştim ya sanırım dualarınız kabul oldu. kuzenimin eşiyle arası artık iyi maşallah :nazar::nazar::nazar: inşallah da hep böyle olur. eşine değil de kuzenime bir sakinlik getirdi bu dualar :9: Allah tektek hepinizden razı olsun ve dualarınızı kabul etsin inşallah

burda yasakmış canım.kıbrısta yaptırdılar.15 bin civarı paraları çıkmış.Allah herkese versin inşallah yaaaaa

tatlım bence gayet iyi sakın negatf bişi düşünme bu konuda için rahat olsun bir hafta sonra tavan yapar oooo:1: tekrar tebrk ederim cnm bu arada bugün çok hamiş haberi aldık haberin olsun ...........:66::66::66::66:

hg tebrikederim cnm darısıda bizim başimıza cnm bilmiyorum ya keşke dr sorsaydın istersen ara yarın sor bi için rahatlasınnnn

dr çok iyi biz bu sonuçlara sağlıklı gebelik diyoruz dedi,özellikle progesteron hormonu için perşembe en az 2 ye katlaması lazım dedi

TEYZELERİ BEBİŞİMİN İLK CİCİSİ...:nazar: :16:

$SAM_2266.webp

Son düzenleme:
Back
X