• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlaaar hatırlıyo musunuz dün ov testi yapmıştım çift çizgiydi bgn tekrar yapayım demiştim
bgn de çift çizgi yani satımın 23. günü yumurtlamış olabilir myim yaa?
şimdi ben bugünden itibaren mi 14 gün beklicem bat'a? ne güzel bir haftam kalmştı ay çok kafam karıştı :37::37:

Kızlar bu ovulasyon testi nedir? Mazur görün bilmiyorum ben... Yani illa yapmak mı gerekiyor anlamadım... Ben hiç öyle takip ederek bişi yapmadım... İlk gebeliğimde de nasıl gebe kaldım anlamadım bile :S

iyiyim kuşum ben ya herşey yolunda adetim haricinde hala sökülmedi kızlar

çok güzel ya Allah mutluluğunuzu bozmasınnnn canımmm

:nazar::nazar:

iyiyiz canım siz nasılsınız... ben soruyu da anlamadım cevabıda bilemedimmm:9:

tatlışım söylesene hangi duaları okucaz yaa

aminnnn canımmm benımmm aminnnn. hepimiz eşlerimizde evlatlarımızda bır ömur boyu mutluu olalımmmm

kızlaaar hatırlıyo musunuz dün ov testi yapmıştım çift çizgiydi bgn tekrar yapayım demiştim
şimdi ben bugünden itibaren mi 14 gün beklicem bat'a? ne güzel bir haftam kalmştı ay çok kafam karıştı :37::37:

Adet dondulerin duzenli mi xanim daha once hic 35gunun uzerine cikmismiydi.
Suan cikmis olucak eger yeni yumurtluyorsan

Babacım, annem benım varlığımdan bugun haberı oldu. Aalında ben 1 aydan berı vardım ama bugun kendımı gösterdım:):). annem benım varlığımı öğrenınce çok çok mutlu oldu ve sevıncten ağladı :) sonra sana nasıl söyluceğinin planlarını yapmaya başladı. Bbabacım ben geldim işte burdayım. daha annemın karnında miniciğim. miniciğim ama sizleri hissediyorum :))) Iınsallah 9 ay boyunca gelişimimi guzelce tamamlayıp kucagınıza gelicem babamm. Sizin kokunuzu içime çekip işte benım annem ve babam diyeceğim. sizim varlığınızı hissedip kendimi guvende hissedeceğim.. Allahın ıznıyle anneme tutunup dünyaya geleceğim babam. yaşadığınız cı günleri kardeşlerimin acısını bir nebzede olsun unutturmaya calısacağım.miniğiniz sizleri cok cok sevıyor se sizlere kavusmak ıcın can atıyor. Harflerle tanıştıgımda ilk BABA demek istiyorum. Ayakta durmayı başarabıldıgım an, paytak paytak ılk adımlarımı sana doğru atmak ıstıyorum. koşmayı basarılbıdım zaman kosarak boynuna atılıp BABAMMMMM diye sarılmak istıyorum. rabbim bunları yapmayı nasip etsın ınsallah. babacım ve annecım siz benım herseyımsınız. Allahım sıze kavusmayı nasip etsın ınsallahh

çok güzel ya:nazar::nazar::nazar::nazar: Allah mutluluğunuzu bozmasın
Aminnnnnnn askoslarimmmmmm cooook seviyrum sizleri allah razı olsunnnnnn hepinizden ben kahvalti yapip gelcemmmmmmmm
afiyet olsun lilim sen keyfini çıkar evinnnn

bebeğim olabilir neden olmasın... evet 14 gün daha bekleyeceksin

çok güzel ya:nazar::nazar::nazar::nazar: Allah mutluluğunuzu bozmasın

afiyet olsun lilim sen keyfini çıkar evinnnn

bebeğim olabilir neden olmasın... evet 14 gün daha bekleyeceksin
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canımmmmmmmmmmmmmmmmmm aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Kızlar bu ovulasyon testi nedir? Mazur görün bilmiyorum ben... Yani illa yapmak mı gerekiyor anlamadım... Ben hiç öyle takip ederek bişi yapmadım... İlk gebeliğimde de nasıl gebe kaldım anlamadım bile :S
bebeişim idrardan yumurtlayıp yumurtlamadığını anladığın test netten alıyor kızlar sonra da idrarla adet bittikten sonra sanırım kullanmaya başlıyorlar ben ateş ölçüp hamile kalmıştım adetim gelsin hemen yeniden ateş ölçmeye başlayacağım...

tatlım selavat ayetl kürsü ne istersen...:49::49:

kızlar ya anlamıyorum benim iştahım neden yook...hiç bişi yemek gelmiyo içimden özellikle şekerli hiç bişi çikolata bile yiyemiyorummm.....iştahı kapalı olan var mı benim gibi hamişlerden_????:49::49::49:

bebeişim idrardan yumurtlayıp yumurtlamadığını anladığın test netten alıyor kızlar sonra da idrarla adet bittikten sonra sanırım kullanmaya başlıyorlar ben ateş ölçüp hamile kalmıştım adetim gelsin hemen yeniden ateş ölçmeye başlayacağım...

Ateşten nasıl anlıyorsun canım? Ya neler varmış ben çok cahil kalmışım bişiden haberim yok valla Evcilik oynar gibi evlenmişim :17:

kızlar ya anlamıyorum benim iştahım neden yook...hiç bişi yemek gelmiyo içimden özellikle şekerli hiç bişi çikolata bile yiyemiyorummm.....iştahı kapalı olan var mı benim gibi hamişlerden_????:49::49::49:

canımm valla benımdee ıstahımm kapalı sımdı bıle zorla bıseyler yemeye calısıyorumm

ateşten nasıl anlıyorsun canım? Ya neler varmış ben çok cahil kalmışım bişiden haberim yok valla evcilik oynar gibi evlenmişim :17:

biz de iş başa düşünce öğrendik canım emin ol.evlenirken hiçbirimiz bilmiyorduk.filmlerdeki gibi öğürerek lavaboya koşunca anlayacaz hamile olduğumuzu sanıyorduk ...

canım bende ne ovu testı yaptım ne ateş ölçtum sımdıye kadarr

Ben de herşey sanki normal sıkıntısız olacak kolay olacak sanıyordum... Habersiz gebe kaldığımı öğrenince dedim Rabbim hangi ara nasıl oldu diye şaşırmıştım o yüzden konuşulan şeyleri merak ediyorum böyle :17:

biz de iş başa düşünce öğrendik canım emin ol.evlenirken hiçbirimiz bilmiyorduk.filmlerdeki gibi öğürerek lavaboya koşunca anlayacaz hamile olduğumuzu sanıyorduk ...

Haklısın canım... İnsanın başına gelmeden öğrenemiyor bazı şeyleri... Herşeyi filmlerdeki gibi güzel sanıyoruz kolay sanıyoruz..

Basla bakalim ins ise yararda hamis olariz
İnşallah canım.

Babacım, annem benım varlığımdan bugun haberı oldu. Aalında ben 1 aydan berı vardım ama bugun kendımı gösterdım:):). annem benım varlığımı öğrenınce çok çok mutlu oldu ve sevıncten ağladı :) sonra sana nasıl söyluceğinin planlarını yapmaya başladı. Bbabacım ben geldim işte burdayım. daha annemın karnında miniciğim. miniciğim ama sizleri hissediyorum :))) Iınsallah 9 ay boyunca gelişimimi guzelce tamamlayıp kucagınıza gelicem babamm. Sizin kokunuzu içime çekip işte benım annem ve babam diyeceğim. sizim varlığınızı hissedip kendimi guvende hissedeceğim.. Allahın ıznıyle anneme tutunup dünyaya geleceğim babam. yaşadığınız cı günleri kardeşlerimin acısını bir nebzede olsun unutturmaya calısacağım.miniğiniz sizleri cok cok sevıyor se sizlere kavusmak ıcın can atıyor. Harflerle tanıştıgımda ilk BABA demek istiyorum. Ayakta durmayı başarabıldıgım an, paytak paytak ılk adımlarımı sana doğru atmak ıstıyorum. koşmayı basarılbıdım zaman kosarak boynuna atılıp BABAMMMMM diye sarılmak istıyorum. rabbim bunları yapmayı nasip etsın ınsallah. babacım ve annecım siz benım herseyımsınız. Allahım sıze kavusmayı nasip etsın ınsallahh

:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

kızlar bugün dua günümüz unutmayınız saat 4 e kadar dualarınızı alayım....Rabbim herkesin dualarını kabul eylesin...:49::49:
ne okuyoruz ki canım? gerçi ben işyerindeyim, okuyabilir miyim?

ağlamayı kesip anca kendime gelebildim ve cevap yazıyorum :14: çok duygulandımm canım yaa...

canımm benımm yaaa aminnn ınsallahhhhh.yok canım bu sefer rentıpa gıdıcem ve bebısımız dunyaya gelene kadar orada devam edıcem. sendemı ıgneye baslıcaksın canım hem toprammm hem ıgnedas olcaz oh ne guzel ): canım doktor hamıs kalmadna mı ıgneye baslatıcak senı

hosgeldın canım cok sukur bız ıyıyız sen nasılsın. aminnn canımm aminnn ınsalah. canım bende suana kadar oyle bısey olmadı
yok tatlım, hamile kalmadan önce aspirine başlattı. Gerçi şu günlerde içmiyorum, yumurta kalitesine etkisi oluyor diye, ama 1 hafta öncesine kadar aspirin içiyordum. Mümkün olduğunca erken test yap ve erken öğrenelim hamileliği dedi. Öğrendiğimiz gibi iğneye başlıcaz dedi. Yani hamile kalırsam bende yakın zamanda iğneye başlıcam ve seninle iğnedaş olucaz :1:

ayyy, ovu testinden dertli biri daha işte.. bende çok dertliyim bu konuda arkadaşım yaa:26: ben şimdiye kadar hiç kullanmadım, ilk kez aldım. adetimin 10. günü yapmaya başladım ve silik çizgi vardı. giderek koyulaşması gerekirken sanki birz daha silindi gibi oldu, sonra dün ve bugün yine biraz koyuldu. amahala silik yani, tam çift çizgiyi hiç görmedim daha. Benim geçen ay 35 günde olmuştu adetim. sanırım yine öyle olacak ki, hala yumurtlama belirtim yok :( eğer senin şimdi çift çizgiyse, senin de adetin 35 günü aşıcak. daha önceleri aşıyor muydu peki?

aynı gebelik testi gibi yapılıyor canım, yumurtalama zamanını tespit etmek için. illa yapmak gerekmiyor. hele adetin düzenliyse hiç gerek yok. ben de ilk hamileliğimde hiç bişi takip etmeden hamile kalmıştım ama şimdi adet düüzenim şaştı kürtajdan sonra, o yüzden yapıyorum...

Güüüünaaaaaayyyydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnn. Kapkarlı bir istanbul sabahından günaydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan. :32::32::32::32::32::32::32::21::21::21::21::21::21::21::21::21::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Lilitiym hadi inşallah. mutlu haberler bekliyoruz. Hasretcim senden de. psipsikom günaydaaaaan :16::16::16::16::16::16:

aynı gebelik testi gibi yapılıyor canım, yumurtalama zamanını tespit etmek için. illa yapmak gerekmiyor. hele adetin düzenliyse hiç gerek yok. ben de ilk hamileliğimde hiç bişi takip etmeden hamile kalmıştım ama şimdi adet düüzenim şaştı kürtajdan sonra, o yüzden yapıyorum...

Canım ben de 10 gün kadar önce kürtaj oldum inşallah düzenim değişmez ya.. Ben hep 34 günde bir oluyorum... Çook nadirdir şaşması.. Telefonumda mydays diye bi program var ona giriyorum her ay düzenli regl dönemlerimi orda da yumurtlayabileceğim günleri gösteriyor..

Back
X