Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rahim büyüyor ondan mı acaba baya baya var yani:44:inşallah bir sorun yoktur. :18: sabahta kahvaltı edemiyorum iştahım hiç yok öğlen ve akşam telafi ediyorum.canım bende de var galiba oo :18::18::18::18:
Ben de herşey sanki normal sıkıntısız olacak kolay olacak sanıyordum... Habersiz gebe kaldığımı öğrenince dedim Rabbim hangi ara nasıl oldu diye şaşırmıştım o yüzden konuşulan şeyleri merak ediyorum böyle
tabıkı canım merak en dogal hakkımız bende brda duydum ovu testı falan ama hıc kullanmadımm
Haklısın canım... İnsanın başına gelmeden öğrenemiyor bazı şeyleri... Herşeyi filmlerdeki gibi güzel sanıyoruz kolay sanıyoruz..
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmİnşallah canım.
![]()
ne okuyoruz ki canım? gerçi ben işyerindeyim, okuyabilir miyim?
ağlamayı kesip anca kendime gelebildim ve cevap yazıyorumçok duygulandımm canım yaa...
yok tatlım, hamile kalmadan önce aspirine başlattı. Gerçi şu günlerde içmiyorum, yumurta kalitesine etkisi oluyor diye, ama 1 hafta öncesine kadar aspirin içiyordum. Mümkün olduğunca erken test yap ve erken öğrenelim hamileliği dedi. Öğrendiğimiz gibi iğneye başlıcaz dedi. Yani hamile kalırsam bende yakın zamanda iğneye başlıcam ve seninle iğnedaş olucaz
ayyy, ovu testinden dertli biri daha işte.. bende çok dertliyim bu konuda arkadaşım yaa:26: ben şimdiye kadar hiç kullanmadım, ilk kez aldım. adetimin 10. günü yapmaya başladım ve silik çizgi vardı. giderek koyulaşması gerekirken sanki birz daha silindi gibi oldu, sonra dün ve bugün yine biraz koyuldu. amahala silik yani, tam çift çizgiyi hiç görmedim daha. Benim geçen ay 35 günde olmuştu adetim. sanırım yine öyle olacak ki, hala yumurtlama belirtim yokeğer senin şimdi çift çizgiyse, senin de adetin 35 günü aşıcak. daha önceleri aşıyor muydu peki?
aynı gebelik testi gibi yapılıyor canım, yumurtalama zamanını tespit etmek için. illa yapmak gerekmiyor. hele adetin düzenliyse hiç gerek yok. ben de ilk hamileliğimde hiç bişi takip etmeden hamile kalmıştım ama şimdi adet düüzenim şaştı kürtajdan sonra, o yüzden yapıyorum...
canım inşallah güzel haberler verirsin bende heyecenla bekliyorum sonucunu.Gunaydin guzeller :)
Sabah 9:30 da kan verdim :) yarim saate cikar netten girip bakicam degere dr umda haber vericek.esimin ofisinde bekliyorum vakit durdu sanki:26:
bebeğim adet günün ilk gününden itibaren sabah yataktan kalkmadan 7*9 aradası bir saatte dilinin altından ateşini ölçüyorsun... sonra hepsini gün gün not alıyorsun... şöyle bir kötü yanı var... ateşi ölçtüp gün geçtikten sonra yumurtlamayı görüyorsun ama gün aşırı çalıştığın için yumurtlamayı görmeden de bırakmadığın için sorun yok... ben sevdim iyi bir yöntem maliyetsiz..Ateşten nasıl anlıyorsun canım? Ya neler varmış ben çok cahil kalmışım bişiden haberim yok valla Evcilik oynar gibi evlenmişim![]()
o da bişey mi ben korunmayı bıraktığım ilk ay hamile kalacağım sanıyordumbiz de iş başa düşünce öğrendik canım emin ol.evlenirken hiçbirimiz bilmiyorduk.filmlerdeki gibi öğürerek lavaboya koşunca anlayacaz hamile olduğumuzu sanıyorduk ...
Gunaydin guzeller :)
Sabah 9:30 da kan verdim :) yarim saate cikar netten girip bakicam degere dr umda haber vericek.esimin ofisinde bekliyorum vakit durdu sanki:26:
bilemiyorum ya...off ne olcak halim...canımm valla benımdee ıstahımm kapalı sımdı bıle zorla bıseyler yemeye calısıyorumm
rahim büyüyor ondan mı acaba baya baya var yani:44:inşallah bir sorun yoktur. :18: sabahta kahvaltı edemiyorum iştahım hiç yok öğlen ve akşam telafi ediyorum.
İnşallah canım.
![]()
günaydınnnnnn blazemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canımmmmmmmmmmmmmmmmmmGüüüünaaaaaayyyydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnn. Kapkarlı bir istanbul sabahından günaydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan.
Lilitiym hadi inşallah. mutlu haberler bekliyoruz. Hasretcim senden de. psipsikom günaydaaaaan![]()
hayırlı haberlerin olsun inşallah...Gunaydin guzeller :)
canım bişey dicem ama beni yanlış anlama hemen olablir inşallah hemen olur ama doğum kontrol hapları bıraktıktan bir süre sonrada etkisi devam eden ilaçlar diyorlar o yüzden hemen olmazsa paniğe kapılma olur mubnm adetim hep düzenlidir, zaten son 5 aydır dkh kullanıyorum. bu ay deneyeceğim bebek. şuan adetimin 4. günü, benim ovu testi yapmama gerek yok o zaman? sanırım 10 gün sonra yumurtalayacağım degıl mI?
sen nasılsın şekerim se neler yaptın kesinleştimi,seninle aynı gideceğiz gibigünaydınn canımm sen özelde yaptıyorsun sanırım testını hadıı bakalımm guzel haberler alırızz ınsallahh
bilemiyorum ya...off ne olcak halim...
bebeğim adet günün ilk gününden itibaren sabah yataktan kalkmadan 7*9 aradası bir saatte dilinin altından ateşini ölçüyorsun... sonra hepsini gün gün not alıyorsun... şöyle bir kötü yanı var... ateşi ölçtüp gün geçtikten sonra yumurtlamayı görüyorsun ama gün aşırı çalıştığın için yumurtlamayı görmeden de bırakmadığın için sorun yok... ben sevdim iyi bir yöntem maliyetsiz..
sen nasılsın şekerim se neler yaptın kesinleştimi,seninle aynı gideceğiz gibi
günyadın canım benim iyiyim çok şükür sende iyisin dimi bir sorun yok inşallah gerçi keyifler yerinde iyiyizgünaydın canım nasılsın ben dün kantestindeydm değerim 50 çıktı,geç döllenme galiba sen nasılsın yarın bir olsa dimi,hadi bana birşeyler söyle sen beni rahatlatıyosun 2 ye katlanır yarın değil mi![]()
ben en başından beri erkek diyorum... yakışıklı diyorummmm kızım olursa hemen vercem diyorummmmKızlarrrr yaaa benim bebeğin cinsiyetiyle ilgili tahmini olan yani içine bişi doğan var mı? dün bi arkadaşımla konuştum hep erkek hissediyomuş kız çıkmış :) ben de bi acabaaaaaaaaa dedim, zaman geçmiyor ki bi türlü 16. haftam olsun da baktırayım...
bebeğim yumurtladığım gün ateşin pik ediyor ve hamile isen eğer ateşin düşmeden devam ediyor, değilsen ateşinin düştüğü gün ya da sonraki gün adet oluyorsun güzel yöntem dene bak hatta bunun topiği var çok tatlı insanlar var orda oraya da bak istersenHadii bakalıımmmmmmmmmmmmmmmm güzel haberle gel
O zaman ateşinin değiştiği gün mü diyorsun demekki yumurtlamışım.. Çok ilginç ya güzelmiş ama...