• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Gunaydin guzeller :)
Sabah 9:30 da kan verdim :) yarim saate cikar netten girip bakicam degere dr umda haber vericek.esimin ofisinde bekliyorum vakit durdu sanki :(:26:

bnm adetim hep düzenlidir, zaten son 5 aydır dkh kullanıyorum. bu ay deneyeceğim bebek. şuan adetimin 4. günü, benim ovu testi yapmama gerek yok o zaman? sanırım 10 gün sonra yumurtalayacağım degıl mI?

Ben de herşey sanki normal sıkıntısız olacak kolay olacak sanıyordum... Habersiz gebe kaldığımı öğrenince dedim Rabbim hangi ara nasıl oldu diye şaşırmıştım o yüzden konuşulan şeyleri merak ediyorum böyle :17:

tabıkı canım merak en dogal hakkımız bende brda duydum ovu testı falan ama hıc kullanmadımm
Haklısın canım... İnsanın başına gelmeden öğrenemiyor bazı şeyleri... Herşeyi filmlerdeki gibi güzel sanıyoruz kolay sanıyoruz..

İnşallah canım.

:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:
canımmmmmmmmmmmmmmmmmm :16::16::16::16::16:
ne okuyoruz ki canım? gerçi ben işyerindeyim, okuyabilir miyim?

ağlamayı kesip anca kendime gelebildim ve cevap yazıyorum :14: çok duygulandımm canım yaa...

yok tatlım, hamile kalmadan önce aspirine başlattı. Gerçi şu günlerde içmiyorum, yumurta kalitesine etkisi oluyor diye, ama 1 hafta öncesine kadar aspirin içiyordum. Mümkün olduğunca erken test yap ve erken öğrenelim hamileliği dedi. Öğrendiğimiz gibi iğneye başlıcaz dedi. Yani hamile kalırsam bende yakın zamanda iğneye başlıcam ve seninle iğnedaş olucaz :1:

ayyy, ovu testinden dertli biri daha işte.. bende çok dertliyim bu konuda arkadaşım yaa:26: ben şimdiye kadar hiç kullanmadım, ilk kez aldım. adetimin 10. günü yapmaya başladım ve silik çizgi vardı. giderek koyulaşması gerekirken sanki birz daha silindi gibi oldu, sonra dün ve bugün yine biraz koyuldu. amahala silik yani, tam çift çizgiyi hiç görmedim daha. Benim geçen ay 35 günde olmuştu adetim. sanırım yine öyle olacak ki, hala yumurtlama belirtim yok :( eğer senin şimdi çift çizgiyse, senin de adetin 35 günü aşıcak. daha önceleri aşıyor muydu peki?

aynı gebelik testi gibi yapılıyor canım, yumurtalama zamanını tespit etmek için. illa yapmak gerekmiyor. hele adetin düzenliyse hiç gerek yok. ben de ilk hamileliğimde hiç bişi takip etmeden hamile kalmıştım ama şimdi adet düüzenim şaştı kürtajdan sonra, o yüzden yapıyorum...

canım benımmm yaa işte içimden gecenlerı bır nebzede olsun kaleme döktüm :):) hımm anladım canım ben aspırınde kullanmadım folıkten baska. aynen canım erken ogrenmek lazım gercektende erken ogrenıp hemen ıgneye baslamamız lazımm. bakalım doktorum ne dıcek banaa

Ateşten nasıl anlıyorsun canım? Ya neler varmış ben çok cahil kalmışım bişiden haberim yok valla Evcilik oynar gibi evlenmişim :17:
bebeğim adet günün ilk gününden itibaren sabah yataktan kalkmadan 7*9 aradası bir saatte dilinin altından ateşini ölçüyorsun... sonra hepsini gün gün not alıyorsun... şöyle bir kötü yanı var... ateşi ölçtüp gün geçtikten sonra yumurtlamayı görüyorsun ama gün aşırı çalıştığın için yumurtlamayı görmeden de bırakmadığın için sorun yok... ben sevdim iyi bir yöntem maliyetsiz..

biz de iş başa düşünce öğrendik canım emin ol.evlenirken hiçbirimiz bilmiyorduk.filmlerdeki gibi öğürerek lavaboya koşunca anlayacaz hamile olduğumuzu sanıyorduk ...
o da bişey mi ben korunmayı bıraktığım ilk ay hamile kalacağım sanıyordum

Sabah 9:30 da kan verdim :) yarim saate cikar netten girip bakicam degere dr umda haber vericek.esimin ofisinde bekliyorum vakit durdu sanki :(:26:

günaydınn canımm sen özelde yaptıyorsun sanırım testını hadıı bakalımm guzel haberler alırızz ınsallahh

rahim büyüyor ondan mı acaba baya baya var yani:44:inşallah bir sorun yoktur. :18: sabahta kahvaltı edemiyorum iştahım hiç yok öğlen ve akşam telafi ediyorum.

günaydın canım nasılsın ben dün kantestindeydm değerim 50 çıktı,geç döllenme galiba sen nasılsın yarın bir olsa dimi,hadi bana birşeyler söyle sen beni rahatlatıyosun 2 ye katlanır yarın değil mi:46::46:

Dr umun anlasmali calistigi lab var hem 10 tly yapiyor hem sifreli sistemle tum testlerini takip edebiliyorsun canim.

İnşallah canım.

:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

Güüüünaaaaaayyyydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnn. Kapkarlı bir istanbul sabahından günaydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan. :32::32::32::32::32::32::32::21::21::21::21::21::21::21::21::21::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Lilitiym hadi inşallah. mutlu haberler bekliyoruz. Hasretcim senden de. psipsikom günaydaaaaan :16::16::16::16::16::16:
günaydınnnnnn blazemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canımmmmmmmmmmmmmmmmmm:29::29::29::29::29::29::29::29::29::16::16::16::16::16:

hayırlı haberlerin olsun inşallah...

bnm adetim hep düzenlidir, zaten son 5 aydır dkh kullanıyorum. bu ay deneyeceğim bebek. şuan adetimin 4. günü, benim ovu testi yapmama gerek yok o zaman? sanırım 10 gün sonra yumurtalayacağım degıl mI?
canım bişey dicem ama beni yanlış anlama hemen olablir inşallah hemen olur ama doğum kontrol hapları bıraktıktan bir süre sonrada etkisi devam eden ilaçlar diyorlar o yüzden hemen olmazsa paniğe kapılma olur mu

Kızlarrrr yaaa benim bebeğin cinsiyetiyle ilgili tahmini olan yani içine bişi doğan var mı? dün bi arkadaşımla konuştum hep erkek hissediyomuş kız çıkmış :) ben de bi acabaaaaaaaaa dedim, zaman geçmiyor ki bi türlü 16. haftam olsun da baktırayım...

Hadii bakalıımmmmmmmmmmmmmmmm güzel haberle gel :nazar::nazar::nazar:

bebeğim adet günün ilk gününden itibaren sabah yataktan kalkmadan 7*9 aradası bir saatte dilinin altından ateşini ölçüyorsun... sonra hepsini gün gün not alıyorsun... şöyle bir kötü yanı var... ateşi ölçtüp gün geçtikten sonra yumurtlamayı görüyorsun ama gün aşırı çalıştığın için yumurtlamayı görmeden de bırakmadığın için sorun yok... ben sevdim iyi bir yöntem maliyetsiz..

O zaman ateşinin değiştiği gün mü diyorsun demekki yumurtlamışım.. Çok ilginç ya güzelmiş ama...

sen nasılsın şekerim se neler yaptın kesinleştimi,seninle aynı gideceğiz gibi

iyiyim canım benımm cok sukurrr bende sonucu yarın sabah alıcam canım. canım benım bat 8 ıydı ama sen 3 gun bende once gıdıon neden acep :))) gecen ay kacında kırmızılar gelmıstı canım senın

hadi yaaa çok heyecanlı hakkında hayırlısı olsun canım seninki çıksın karşılaştırma yapalım hadi

slm kızlar nasılsınız var mi yeni haberler hu huuuuuuuu:3::3:
:3::3::3::3::3::3::3::3::3::3:

günaydın canım nasılsın ben dün kantestindeydm değerim 50 çıktı,geç döllenme galiba sen nasılsın yarın bir olsa dimi,hadi bana birşeyler söyle sen beni rahatlatıyosun 2 ye katlanır yarın değil mi:46::46:
günyadın canım benim iyiyim çok şükür sende iyisin dimi bir sorun yok inşallah gerçi keyifler yerinde iyiyiz :16: bacım sonuçun çok iyi maşallah :nazar: ikiye katlanacak tabiki 130 çıkacak yarın testte öyle geldi içimden :21: bana da vakit geçmiyor bu gece uyuyyamam heralde. bir görsem bebişimi. bu arada rahimde hava kaçırma oluyor nedendir acaba hala anlayamadım? düşün 2. gebeliğim ama anlam veremiyorum inşallah bir sorun yoktur. sen yine kan testi yaptırdın canım için rahatlamıştır ben idrar testiyle daha haberdarım hcg kaç hiç bilmiyorum ama çizgi baya koyuydu. bir daha idrar testi yaptınmı canım koyulaşma ne durumda yapsana bugün bir daha?:16:

Kızlarrrr yaaa benim bebeğin cinsiyetiyle ilgili tahmini olan yani içine bişi doğan var mı? dün bi arkadaşımla konuştum hep erkek hissediyomuş kız çıkmış :) ben de bi acabaaaaaaaaa dedim, zaman geçmiyor ki bi türlü 16. haftam olsun da baktırayım...
ben en başından beri erkek diyorum... yakışıklı diyorummmm kızım olursa hemen vercem diyorummmm:9::9:

Hadii bakalıımmmmmmmmmmmmmmmm güzel haberle gel :nazar::nazar::nazar:

O zaman ateşinin değiştiği gün mü diyorsun demekki yumurtlamışım.. Çok ilginç ya güzelmiş ama...
bebeğim yumurtladığım gün ateşin pik ediyor ve hamile isen eğer ateşin düşmeden devam ediyor, değilsen ateşinin düştüğü gün ya da sonraki gün adet oluyorsun güzel yöntem dene bak hatta bunun topiği var çok tatlı insanlar var orda oraya da bak istersen

Back
X