• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

otomatik hesaplayıcılar bazen yanıltıcı olabiliyor canım, o yüzden manuel yapıyorum ben :1: otomatik hesaplayıcılarla da karşılaştırma yapıyorum :1: senkronize çalışıyorum :9:

hadi hayırlı haberler olsun inşallah :34:

dkh kullanıyorsan zaten 28 gündür senin döngün ve yaklaşık 12-16. günler arasında yumurtlarsın. ama işte hapı bıraktığın ilk aylarda bazen düzen şaşabililyor, ya da şaşmasa bile hormonların etkisi devam edebildiği için, rahim duvarı kalınlaşmış olabileceği için bazen hamile kalmak zorlaşabiliyor. o yüzden hapın etkileri geçene kadar beklemek gerekebiliyor. o yüzden bu ay hemen olmazsa üzülme canım, tamam mı?

evet erken öğrenmek lazım bizim için en hayırlısı :1:
ben folik+benexol+coraspin kullanıyorum. bazı günler benexol yerine elevit ya da bemiks c kullandım fln (çinko içerdiği için)
Bakalım hayırlısı inşallah, güzel şeyler söyler inş doktorun :34:

tünaydın, hoşgeldin
hımmm anladımmm canımmm benımm hadı bakalımm sendende hayırlı haberler beklıyoruz canım senın bat ne zaman
biz de bi sorun var demek ki sebepsiz infertiliteyim ya da artık aklıma başkada bişey gelmiyor 7 ay tam tamına kızlar ben çok mutsuzummmmmmmmmmmmm çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
canımm hemen kotuye kapılmaaa yaa demekkı daha zamanı vardırrrrr rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat verır ınsallah
kıss bacımm sendemi hamişsinnnnn oyy oyyyy hamilelik patlıyo trkiyede:9::9::9: ALLAH kucagına almayı nasıp etsin bacımmm:16::21::21::21::21::21:

ewt canım cok sukur bende hamişimmm. bakalım bende kan sonucunu yarın ogrenıcem. aminnnn canımm aminn rabbim tum ısteyenlere nasıp etsınn

biz de bi sorun var demek ki sebepsiz infertiliteyim ya da artık aklıma başkada bişey gelmiyor 7 ay tam tamına kızlar ben çok mutsuzummmmmmmmmmmmm çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

benim de 6 ay ama dün bir arkadasım sordu nasıl gidiyor çalışmalar diye, inan dert yanamadım, 15. senesin ve eşinin sperm sayısı sıfır..
ocak ayında tüp bebek deneyeceklermiş yenib ri teknikle artık kök hücre mi soramadım ayrıntısını..

7 ay çok uzun değil yani, az önce gelen komşumun da 4 sene olmamış, 33 yaşında evlenmiş 37de olmuş..

6. hissim fazla kuvvetli canım arada falda bakardım cinsiyet tahminim de harikadır rüyama bile geçer. :9: benimde idrarım açık canım öyle şeyleri sorun etme ne belirtiler duydum ama bende hiç olmadı bu ay.:19:

kısss bacım sendemi hamilesinn hay MAŞALLHHHHh :9::9::nazar::nazar::nazar::nazar::16::16:

canımmmm böyle konuşma bir vakti var ve dualarla o vakti bekleyeceğiz Allah sana Sağlıklı bir bebek nasip etsin kaybetmek nasıl acı anlatamam topikte güzel haberlerin yanında kötü haberlde yaşıyoruz hepiniz biliyorsunuz bunu yani veren de Allah alan da... sakın böyle konuşma çok şükür sağlıklısın ve 7 aylık denemeye sebepsiz infertilite denmez 1 sene geçmesi lazım bunu biliyorsun hadi toparlan Allahım Sağlıklı gebelikler yaşatsın hepimize
bacımm siz gelin dedinz bnde geldimmmm :16::54::10:

iyi yaptın kuzum gitme birbiriimize destek oluyoruz işte gitme
Harikasın canım yaaa... :nazar::nazar::nazar::nazar: :21::21::21::21::21::21: Hayırlı olsun gözün aydınnn yaşasınnn... Rabbim tamamına erdirsin ki kucağına alasın ne kadar güzel..

Alıcam canım denicem.. Ben zaten 10 gün önce kaybettim bebeğimi.. Burası da çok enerjik artık ağlamıyorum ara sıra gözlerim doluyor en ufak bişiye ama ağlamıyorum... İnşallah herşey yolunda gider hepimizin hayatında... Bebişlerimiz arkadaş olur...:16::16:
canım ben senin bebeğini kaybettiğini bilmiyordum çok üzüldüm geçmiş olsun bende kasım 8 de kürtaj oldum bebeğim gelişmedi kalp atışı duyulmadı... Allah sağlıklı bebeklerimizle yüzümüzü güldürsün inaşallah

6. hissim fazla kuvvetli canım arada falda bakardım cinsiyet tahminim de harikadır rüyama bile geçer. :9: benimde idrarım açık canım öyle şeyleri sorun etme ne belirtiler duydum ama bende hiç olmadı bu ay.:19:

ohh be rahatladım bek yeni öğrenenlerin değerleri de 50 hooollllleeeeeeeeeeyyyyyyyyy HAMDOLSUN,sana da teşekkür ederim dualerında unutma bizi inşaalllah

benim de 6 ay ama dün bir arkadasım sordu nasıl gidiyor çalışmalar diye, inan dert yanamadım, 15. senesin ve eşinin sperm sayısı sıfır..
ocak ayında tüp bebek deneyeceklermiş yenib ri teknikle artık kök hücre mi soramadım ayrıntısını..

7 ay çok uzun değil yani, az önce gelen komşumun da 4 sene olmamış, 33 yaşında evlenmiş 37de olmuş..

:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

hımmm anladımmm canımmm benımm hadı bakalımm sendende hayırlı haberler beklıyoruz canım senın bat ne zaman

canımm hemen kotuye kapılmaaa yaa demekkı daha zamanı vardırrrrr rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat verır ınsallah

ewt canım cok sukur bende hamişimmm. bakalım bende kan sonucunu yarın ogrenıcem. aminnnn canımm aminn rabbim tum ısteyenlere nasıp etsınn

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnn inşşşşşşşşşşşşşşşşşş:14::16::14:

kısss bacım sendemi hamilesinn hay MAŞALLHHHHh :9::9::nazar::nazar::nazar::nazar::16::16:
evet bacım yarın kontrolüm var hayırlısıyla bebişimin resmiyle gelicem sizlere göstericem sizlere rabbimin izniyle darısı herkesin başına inşallah:16: hiç kimse ultrasonlarını paylaşmıyor bence ilk ultrasonları paylaşsanız ne güzel olur.

canımmmm böyle konuşma bir vakti var ve dualarla o vakti bekleyeceğiz Allah sana Sağlıklı bir bebek nasip etsin kaybetmek nasıl acı anlatamam topikte güzel haberlerin yanında kötü haberlde yaşıyoruz hepiniz biliyorsunuz bunu yani veren de Allah alan da... sakın böyle konuşma çok şükür sağlıklısın ve 7 aylık denemeye sebepsiz infertilite denmez 1 sene geçmesi lazım bunu biliyorsun hadi toparlan Allahım Sağlıklı gebelikler yaşatsın hepimize

iyi yaptın kuzum gitme birbiriimize destek oluyoruz işte gitme

canım ben senin bebeğini kaybettiğini bilmiyordum çok üzüldüm geçmiş olsun bende kasım 8 de kürtaj oldum bebeğim gelişmedi kalp atışı duyulmadı... Allah sağlıklı bebeklerimizle yüzümüzü güldürsün inaşallah

offffff bacım yaa ne adet oluyom nede hamileeee :14::14::14::14:kafayı yicemm

evet bacım yarın kontrolüm var hayırlısıyla bebişimin resmiyle gelicem sizlere göstericem sizlere rabbimin izniyle darısı herkesin başına inşallah:16: hiç kimse ultrasonlarını paylaşmıyor bence ilk ultrasonları paylaşsanız ne güzel olur.

hadi inş hayırlı güzel haberle dönersin bacımmm:16: ,,,,hamilelerrr bize dua edinnn nolurrrrrrrrrrrrrrrrr:14::14::14:

Sağol canım sana da çok geçmiş olsun... Benim de aynısı oldu canım gelişmedi kalp atışı alınamadı.. Aynı şeyleri yaşamışız.. Ben de 2 aralıkta oldum daha yeni yani.. Doktora pazartesi gidicem bakalım ne diyecek inşallah fazla korunma vermez hemen olsun istiyorum tedirginim de aynısı olur diye ama inşallah Rabbim bu kez sağlıklı verir bize ve tüm isteyenlere..

ohh be rahatladım bek yeni öğrenenlerin değerleri de 50 hooollllleeeeeeeeeeyyyyyyyyy HAMDOLSUN,sana da teşekkür ederim dualerında unutma bizi inşaalllah
panik yok bacım ağrın falan yok dimi hiç adet olacakmışsın gibi falan ama yorgunluk var canın hiç bir şey yapmak istemiyor dimi?:9:

bilmiyorum ki cnm siz benden daha deneyimlisiniz :) kız erkek fark etmiyor da merak işteeee...

hadi gözün aydın cnmmmmmmmmmm, darısı size kızlar

asıl biz sizden iyisini mi bulacaz, bu devirde aklı başında annenin kızını bulmak zor :))) kocişine söyle bizim kızın talibi hazır şimdiden, yan çizmesin :)

hepsini alamayız da birazcık asılırız teyzesi :)))))) sen büyük konuş meltem 25 yıl sonra kızın illa da benim ogluşumu isterse görürsün malum dünya küçük :)))))))))))
:) kız çapkınsa olmazzzzzzzz :9::9::9: kız benim kız daha ortada yokkkk

bende kalamıyomm 9 ay olduu bacımmm:43::43::43::43:

ağlayalım o zaman demek ki bi sorun var ama neee?:14::14::ssz::ssz::14::14::14::14:

hepinizi üstüste koyar döverim bakkkkk... kendinize gelin lütfennnnn:47:

bilmiyorum ki cnm siz benden daha deneyimlisiniz :) kız erkek fark etmiyor da merak işteeee...

hadi gözün aydın cnmmmmmmmmmm, darısı size kızlarrrr

asıl biz sizden iyisini mi bulacaz, bu devirde aklı başında annenin kızını bulmak zor :))) kocişine söyle bizim kızın talibi hazır şimdiden, yan çizmesin :)

hepsini alamayız da birazcık asılırız teyzesi :)))))) sen büyük konuş meltem 25 yıl sonra kızın illa da benim ogluşumu isterse görürsün malum dünya küçük :)))))))))))

hahahahhahahahahahahahahaha:) :) :) dogru dıyorsun canımm dünya kucuk valla bıde okumaya gıttıklerı yerde falan tanısırlarmıs :D:D kısmet bellı mı olur :D

ben çıkıyorum muhabbet çok güzel ama işler var yapmam lazım,tekrar amile arkadaşları tebrik ediyorum,yarın akşam listeyi güncelleyeceğim,bana da dua edin inşaallah değerim 2 katına çıksın,yarın 15:00 gibi haberdar ederim sizleri çok seviyorum topiğiiiiiiiiiiiim hoşçakalııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnn:79::79::79:

Back
X