• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

engelliler ile çalıştığımı biliyorsunuz...
her ay adet olduğunuzda bu söylediklerim aklınıza gelsin ok...
engelli çocuğu olan anneler evet anneler ama çocukları gözlerinin önünde büyüyor kimisi yürüyemiyor kimisi konuşamıyor kimisi hiç birşey yapamıyor sadece nefes alıyor kimisi saldırgan...
evet anneler ama çocukları ile hiç bir etkinlik yapamayanlar var... çocukları onları tanımıyor belki tanıyor ifade edemiyorlar bir anne için bu nedemek biliyormusunuz... o kadınları toplamak için ne kadar çok uğraşıyorum saldırgan diye bir çocuğa bakamayıp bakımevine bırakmak nasıl bişey bir düşünün sizin bebeğiniz en değerliniz ama evinizde yatıramıyorsunuz... yemek yapamıyorsunuz... komple felçli olan çocuk annesinin yaptığı yemekleri yutamıyor çünkü yutkunma duygusu yok... babalar biraz işin dışında tabiki üzülüyorlar bişeyler yapmaya çalışıyorlar ama annelerin işi daha da zor lütfen lütfen kendinize gelin Allaha şükür edin toplayın kendinizi...
evet bebeğimi kaybettim ama bunları düşünerek iyi olabildim bunları sık sık aklınıza getirin... çocuğunun olması değil marifet bunu anlayın... lütfen kızlar

hakılısın bacımm esf töbe şükür hamd olsun RABBİM sana tm topladım kendimi hemenn bacımmm:16::54:

engelliler ile çalıştığımı biliyorsunuz...
her ay adet olduğunuzda bu söylediklerim aklınıza gelsin ok...
engelli çocuğu olan anneler evet anneler ama çocukları gözlerinin önünde büyüyor kimisi yürüyemiyor kimisi konuşamıyor kimisi hiç birşey yapamıyor sadece nefes alıyor kimisi saldırgan...
evet anneler ama çocukları ile hiç bir etkinlik yapamayanlar var... çocukları onları tanımıyor belki tanıyor ifade edemiyorlar bir anne için bu nedemek biliyormusunuz... o kadınları toplamak için ne kadar çok uğraşıyorum saldırgan diye bir çocuğa bakamayıp bakımevine bırakmak nasıl bişey bir düşünün sizin bebeğiniz en değerliniz ama evinizde yatıramıyorsunuz... yemek yapamıyorsunuz... komple felçli olan çocuk annesinin yaptığı yemekleri yutamıyor çünkü yutkunma duygusu yok... babalar biraz işin dışında tabiki üzülüyorlar bişeyler yapmaya çalışıyorlar ama annelerin işi daha da zor lütfen lütfen kendinize gelin Allaha şükür edin toplayın kendinizi...
evet bebeğimi kaybettim ama bunları düşünerek iyi olabildim bunları sık sık aklınıza getirin... çocuğunun olması değil marifet bunu anlayın... lütfen kızlar

ne güzel anlatmışsın, bazen hayatımızın akışına o kadar kapılıyoruz ki, dışarıda neler oluyor onu kaçırıyoruz.. yaşamın tek amacı bebek sahibi olmak olamaz, yaşamı anlamlandırır, mutluluga mutluluk katar, kutsaldır ama her sey değildir..

ne demişler: baktın olmuyor, bakmayacaksın :1::1::1:

ayyyyyyyyyy insallah guzel cikar sonucun canim senin kac gun gecdi adetinden?cift cizgiyi ne zaaman yakaladin?adet gunundemi?

guzel mi canim ya bende az diye yedim bitirdim kendimi
cok uzuldum canim cok gecmis olsun insallah bu sefer Rabbim berk elnen versin

ben 2 yila yakindir canim deniyorum ama benim hikayem baskadir canimm
bende hic olmayacak gibi dusunuyorddum ama Rabbime sukurler olsun Ol dedi sizin icin de olsun insallah ben cok agladim inan depresyonlara girdim demekki vakti varmis sukurler olsun zor oldu ama degdi

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
canim insallah kan degerin super cikar
peki en son sat ne zamandi?
cift cizgi ne zaman yakaladin?

ben mektub supriz yapamadim ama cok guzel birgundu esim ilk kez agladi mutlulukdan sonra bebegime iyi bak diye konustu durdu:1:

supermis ay bende olsam aglardim mektubun cok duygusal ve guzel canim

benimde kapali yemek yimek hic aklimdan gecmiyor:39:
canım benım ben gecıkmeden bı gun sonra test yaptım cok cok sılık var gıbıydı sonra adetım 2 gun gectıkden sonra test yaptım yanı dun cızgım dahada belırgılesmıstı . bu sabahta kana gıttım canım sonucu yarın alıcam ınss hayırlı guzel sonuc alırım. olsun canım onemlı olan hamiş olman :). soal canım benım akılma esenı yazdım işte canım bıseyler karaladımm :)))

ben de kendime gelmek istiyorum canım ama olmuyo işte en azından sorunumun ne olduğunu bilsem tedavi olucam çok şükür bi sorun yok ama bebişte gelmiyo aylar oldu arada buhran geliyo bana hatta regl yaklaşınca daha da artıyo bugün olduğu gibi kusura bakmayın kızlar sizlerinde başına ağrıtıyorum ama hep iyi konuşamıyoruz işte malesef kötü şeyleri de konuşmamız lazım ki içimizde kalmasın dimi psikom
yok bebeğim içinde kalmasın tabiki ama umutsuz konuşmayın... tabikide olacak herşeyden umudunu kesip tüp yaptırmaya karar verenler o ay hamile kalıyor... lütfen üzmeyin kendinizi

offffff bacım yaa ne adet oluyom nede hamileeee :14::14::14::14:kafayı yicemm
bebeğim doktora git

Sağol canım sana da çok geçmiş olsun... Benim de aynısı oldu canım gelişmedi kalp atışı alınamadı.. Aynı şeyleri yaşamışız.. Ben de 2 aralıkta oldum daha yeni yani.. Doktora pazartesi gidicem bakalım ne diyecek inşallah fazla korunma vermez hemen olsun istiyorum tedirginim de aynısı olur diye ama inşallah Rabbim bu kez sağlıklı verir bize ve tüm isteyenlere..
canım benim son kontrlümde herşey normaldi... ama hala adet olmadım 14 ü ne kadar bekle gelmezde eğer söktürücü yazarım dedi... korunma bir adet dönemi verdi... 8 haftalıktı benim alındığında

cnm sağol duan için ama ben bu cuma günü memlekete gideceğim mimik günleri mimik olmayacak kocişimle ayrı kalcaz yani 27 aralığa kadar tabi her şey kısmet işlah hayırlısıyla olur ayyy dün akşam nasıl bi rüya gördüm ya ikizlere hamişmişim ama düşük yapıyo muşum sonra ablamın yeni doğmuş bebeğine bakıyodummmm hayır olur işlahhh:16::16::16::16:
canım bak rüyada bebek kaybetmek yeni bir bebeğin olacağına delalet eder bir şey kaybetmek yanı şeyin geleceğini gösterir rabbim hayırlısını versin. bu arada mikmik günleri geçiyor olabilir rabbim verecekse gün hiç önemli değil yeterki ol desen rabbim olur. :16:

:) kız çapkınsa olmazzzzzzzz :9::9::9: kız benim kız daha ortada yokkkk

hepinizi üstüste koyar döverim bakkkkk... kendinize gelin lütfennnnn:47:

hahahahhahahahahahahahahaha:) :) :) dogru dıyorsun canımm dünya kucuk valla bıde okumaya gıttıklerı yerde falan tanısırlarmıs :D:D kısmet bellı mı olur :D

psşpsikom gelecek senin bebiş de çok yakında demişti dersin...ben size demedim mi aralık herkese ugur getirecek topik hamiş dolacak gördünüz mü :) meltem sorma ya bi de hepsi kız ya da hepsi erkek oluyomuş o zaman ikincilere düşünürüz bu isteme olayını :)))))))

yok bebeğim içinde kalmasın tabiki ama umutsuz konuşmayın... tabikide olacak herşeyden umudunu kesip tüp yaptırmaya karar verenler o ay hamile kalıyor... lütfen üzmeyin kendinizi

bebeğim doktora git

canım benim son kontrlümde herşey normaldi... ama hala adet olmadım 14 ü ne kadar bekle gelmezde eğer söktürücü yazarım dedi... korunma bir adet dönemi verdi... 8 haftalıktı benim alındığında

yaa bacım aksam esimle kavga ettik ben dr deyince adam deliriyooo :14::14: evden cıkmak yasakk bıktımm vlla deli gönul babamı ara beni götrsun diyom bazen kendimi zor tutuyom suan aglıyorum yemn lee dayanamıyomm artııkkkk:14::14::14::14::14::43::43::43::43::43:

psşpsikom gelecek senin bebiş de çok yakında demişti dersin...ben size demedim mi aralık herkese ugur getirecek topik hamiş dolacak gördünüz mü :) meltem sorma ya bi de hepsi kız ya da hepsi erkek oluyomuş o zaman ikincilere düşünürüz bu isteme olayını :)))))))

heheheheh aynen :):) bırıncı olmazsa ıkıncı artık olucak isteme olayıı :):):)

ne güzel canım ya siz ikincileri düşünüyosunuz inşallah olur canım inşallahhhhhhhhhhhh :16::16: Allah herkesin gönlüne göre versin.

canım bak rüyada bebek kaybetmek yeni bir bebeğin olacağına delalet eder bir şey kaybetmek yanı şeyin geleceğini gösterir rabbim hayırlısını versin. bu arada mikmik günleri geçiyor olabilir rabbim verecekse gün hiç önemli değil yeterki ol desen rabbim olur. :16:

işalahh olur ya o kadar çok istiyorum ki bebeğim olmasını :34::16::16::16::16::16::16::49::49::49::49::49:

bebeğim doktora git

sağol psikom çok sağollllllll

hakılısın bacımm esf töbe şükür hamd olsun RABBİM sana tm topladım kendimi hemenn bacımmm:16::54:

ne güzel anlatmışsın, bazen hayatımızın akışına o kadar kapılıyoruz ki, dışarıda neler oluyor onu kaçırıyoruz.. yaşamın tek amacı bebek sahibi olmak olamaz, yaşamı anlamlandırır, mutluluga mutluluk katar, kutsaldır ama her sey değildir..

ne demişler: baktın olmuyor, bakmayacaksın :1::1::1:
invoce sana yazıyorum kuzum eklemeyi unuttum
sizi o kadar iyi anlıyorum ki güzel haberler duyuyorsunuz ben de yaşadım biliyorum ve açık konuşucam
neden benim olmadı acaba kesin bir sorun var herkesin oldu sorun bende ben anne olamayacağım neden böyle sürekli insanın kafasında bu sorular dönüyor biliyorum ama lütfen toplayın umutsuzluk çok kötü Allah kimseye vermesinnnnn

biliyorum bebeğim benim umudum var:16:

yaa bacım aksam esimle kavga ettik ben dr deyince adam deliriyooo :14::14: evden cıkmak yasakk bıktımm vlla deli gönul babamı ara beni götrsun diyom bazen kendimi zor tutuyom suan aglıyorum yemn lee dayanamıyomm artııkkkk:14::14::14::14::14::43::43::43::43::43:

bebeğim benim kürtajdan sonra ilk tartışmamız neden di biliyormusun doktor olayından çok sıkıldım ben artık gitmek istemiyorum bir çemkirdim feleği şaştı... sonra düşündüm haklı olabilir erkekler bizim gibi değil... ağlamaaaa kendin git doktora gidemezmisin istanbuldaysan ben geliyim seninle...

invoce sana yazıyorum kuzum eklemeyi unuttum
sizi o kadar iyi anlıyorum ki güzel haberler duyuyorsunuz ben de yaşadım biliyorum ve açık konuşucam
neden benim olmadı acaba kesin bir sorun var herkesin oldu sorun bende ben anne olamayacağım neden böyle sürekli insanın kafasında bu sorular dönüyor biliyorum ama lütfen toplayın umutsuzluk çok kötü Allah kimseye vermesinnnnn

biliyorum bebeğim benim umudum var:16:

hayır bi de ne biliyo musun daha bunu kendime anlatamazken bi de soranlara anlatıcam zamanla herkes soracak ki zaten soranlar oluyo misal annem beni arıyo regl olup olmadığımı öğrenmek için yaklaştı ya merak ediyo ama soramıyo üzülücem diye ama ben biliyorummmm işte:ssz::ssz: hadi gel de üzülme ağlama eşimde öyle sıkmıyolar ama bekliyolar öyle hepsinin boynu bükük kaldı napim bennnnn içim çok dolu ama anneme artık söylemiyorum takmıyorum diyorum bi de o üzülmesin diye:19::19:

sağol psikom çok sağollllllll

bebeğim benim kürtajdan sonra ilk tartışmamız neden di biliyormusun doktor olayından çok sıkıldım ben artık gitmek istemiyorum bir çemkirdim feleği şaştı... sonra düşündüm haklı olabilir erkekler bizim gibi değil... ağlamaaaa kendin git doktora gidemezmisin istanbuldaysan ben geliyim seninle...

oyy oyy şimdi daha cok aglattın bacımm beniii :14::14::14: kurban oldugum ALLAHIM sana ikiz versin inşşş ALLAH razı olsun senden ben ank canımmm sanki hapis hayatı yasıyomm dışarı çıkmk yask bıktım kısknçlıgından iş yerinden izin alamıyo ben gideyim deyince bi afra bi tafra sonra kavgaa :14::14::14:ayy içim bi tuhav olduu balımmm ben götüreyim dedin yaa RABBİM seni cokk bekletmz inşşş saglıklı bi evlat kucagına alırsınn inşşşş bacımm inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:54::54::14::14::14::16::16::14::54:

hayır bi de ne biliyo musun daha bunu kendime anlatamazken bi de soranlara anlatıcam zamanla herkes soracak ki zaten soranlar oluyo misal annem beni arıyo regl olup olmadığımı öğrenmek için yaklaştı ya merak ediyo ama soramıyo üzülücem diye ama ben biliyorummmm işte:ssz::ssz: hadi gel de üzülme ağlama eşimde öyle sıkmıyolar ama bekliyolar öyle hepsinin boynu bükük kaldı napim bennnnn içim çok dolu ama anneme artık söylemiyorum takmıyorum diyorum bi de o üzülmesin diye:19::19:

bebeğim ben 5 yıllık evliyim evlendiğim ilk günden beri soruyorlar artık tınlamıyorum hatta canımı acıtmaya çalışıyorlar diye de düşündüm yeminle.. haklısın çok zor beklemek... sabrını sınıyor belki Allahım isyan edecekmisin diye bakıyor... ben kürtaj olacağımı anneme ilk söylediğimde içimden can koptu sanki üzülecek mi ne dicek ne hissedecek ama inan geçti hepsi... önüne bak arkana bakma geçen zamana bakma geçti zaten yapabileceğin bişey yok ama gelecek için var lütfen toparlan umutsuz annelere bebekler küsüyormuş :34: yaşanan çok zor ama Allaha çok şükürrrrrr:9::9:

Back
X