- 11 Ocak 2011
- 2.795
- 2.450
- 248
AYYYYYYYY, biriken sayfaların hepsini tek tek okuyarak alıntılamaya kaltım, ama başa çıkamadım, sabırsızlandım, çünkü ben okurken sizin sayfalar katlamaya devam ediyor
Eğer bana yazan ve alıntılamadığım kimse varsa kusura bakmasın ve tekrar yazsın, çünkü görmemişimdir![]()
üff hakikaten de nedir bu kadınların çektiği
benim de 35 günü bulucak demek ki, erken yumurtlayayım da düzene girsin diye 10 gün fln bal çörek otu tarçın da yedim ama olmadı demek kisenin 25, benim de 30 aralık olacak sanırım BAT, beraber bekleriz artık
inşallah tatlım inşallahbenim BAT'ım belli olmamakla birlikte sanırım 30-31 Aralık fln olacak canım:44:
canım çok geçmiş olsun sana, daha çok yeniymiş acın... Benim de 9 haftalıkken kontrolum vardı ve kalp atışının durduğunu öğrenmiştim o kontrolde. 2 gün sonra da kürtaj oldum. Kürtaj olalı 4 ay olacak neredeyse. O zamandan beri ilk kez bu ay çalışmaya başladık biz. O zamanki doktorum 1-2 ay korunsan yeterli dedi, ama ben genetik testlerin sonuçlarını fln bekledim, onlar çıkınca başka bi doktora gittim. Hamile kalabilir miyim artık dediğimde, tabiki dedi. Biz kürtajdan sonra korunmayı fizyolojik olarak bi sorun olacağından değil, annenin psikolojisi için veriyoruz dedi. Gördüğüm kadarıyla sen psikolojik olarak hazırsın, o yüzden başlayabilirsin artık dedi ve başladım.. Yani önemli olan senin kendini hazır hissetmen. Rahimin de zaten hazırsa tekrar hamile kalırsın, ama hazır değilse kalmazsın zaten![]()
Allah razı olsun canım çok sağol... Valla kötü günler çok yaşadım hele ki kürtaja 2 hafta kala sürekli ağlama krizine giriyordum.. Çok şükür şimdi iyiyim sizlerle ve eşimin desteği ile.. Ben kendimi çok hazır hissediyorum tek korkum tekrar aynısı olması.. İnşallah Rabbim hayırlısıyla nasip etsin..
hani 2013te ölümler cok oldu diyorlar ya, umarım 31 Aralık'a kadar tümümüz gidenlerin yerini dolduracak bebişlerin haberlerini alırız :)
kızlar bu arada benim çok uykum geldi yumyum dönemi gerginliği halsiz bıraktı beni:)
sonra görüşürüz