• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

:52::52::52::52::52::52: aksama mac var desene.. Benimde dun bitti bugun yikancam..:52::52::52::52::52:

ahh niye oyle oldu ki acebaa canim bide doktora sorsaydin yaa..?? arasan bi sorsan niye boyle oldu diye.. ??

Arada bi guzel canimda boyle cok yuz vermerye gelmiyo abartiyorlar sonra..
Bende haber veririm.. onunda bana haber vermesini severim..
En iyisini yapmisin.. :34::34::34:

aynen canımm baktım gidişat iyi değil iki suratımı astım ilgilenmemeye başladım tepkimi koydum sonra oda anladı eşim Allah c.c. razı olsun bana ve düşüncelerime cok değer verir dinler ama nsıl alıştırırsan öyle gidiyor :)

aynen canımm baktım gidişat iyi değil iki suratımı astım ilgilenmemeye başladım tepkimi koydum sonra oda anladı eşim Allah c.c. razı olsun bana ve düşüncelerime cok değer verir dinler ama nsıl alıştırırsan öyle gidiyor :)
Allah'ima cok sukur.. vallahi o gunden sonra arada krizleri tutsada..kendine geldi.. allah'im azap cicegine sabir versin..
bebemmmmsen konuş biz dinleyekkkk:9: zaten hep gelmiyorsun gel konuş kız sesine hasretiz demicem yzına hasretizz bebemmmmm:16::16::16::16::16::16::
Kuzumm yeliz demisti bana ama sogani sevmem yapmadim sen bi deneseydin yaa sogan kurunu.. icini iyice temizlerdi.. :44::44:
Cok ta soguk yaa ufff :-D ama ozledimde yaaa:-D
Kiz nolcak.. hemen isinirsiniz.. :17: aksamaa guzel takimlarimi giyim yaa.. :9::9::9:

kızlar ben çıkıyorum sonra yine görrşz hepimizi öpüyorummm muahh muahhhhhhhhh can haticem gözleri ceylan haticem :DDDD AEOlun :))))))

Allah'ima cok sukur.. vallahi o gunden sonra arada krizleri tutsada..kendine geldi.. allah'im azap cicegine sabir versin..

Kuzumm yeliz demisti bana ama sogani sevmem yapmadim sen bi deneseydin yaa sogan kurunu.. icini iyice temizlerdi.. :44::44:

Kiz nolcak.. hemen isinirsiniz.. :17: aksamaa guzel takimlarimi giyim yaa.. :9::9::9:

Hahaa kolay gelsin btanem :-D

bacımmmm bayrmdan beri anamı görmedim hiçç :43::43::43:2 defa dr hst ye gitim hepsi buu hiç dışarı cıkmıyom kii :14:evlnmeden önce bukadr deildi evlendi cokk deiştiii cokkk:14::14:ahh bacım ahh derdim cok aslında kimsenin basını şişşrmk istemiyomm:14:
inanamıyorum bayram geçeli nerdeyse 2 ay oldu:53: bence tavrını koymalısın. sen beceremiyorsan bir aile büyüğü bu duruma bir dur demeli bence... yani 1 kızar 2 kızar... elbet bazı şeylere alışacaktır canım, bu senin elinde :34:

Ooo canım senin eşin yine buraya face e izin vermiş benimki hayatta katlanamaz lafını ettirmiyor benim de bi tek burası var işte bunu da bilmiyor... Aynen o da öyle ya bişi izliyoruz ben de bazen öyle tepkiler veriyorum kafanı kırarım diyo bana :D:D:D Harbiden psikopatlar he :D

Canım ilk olduğu için doktor bişiye gerek görmedi.. Hatta dedim genetik inceleme varmış ondan istiyorum dedim biz zaten patolojiye gönderiyoruz dedi genetik incelemede zaten anomali olarak gelir sonuç çok uzun ve gereksiz bir test dedi.. Pıhtılaşma sorunu da olsa zaten kanda o görülüyor bu teste gerek yok felan dedi ne bilim.. Bir daha aynı şeyi yaşamak istemiyorum.. Senin pıhtılaşma sorunu hangi testle çıktı canım?
benim kürtajımı yapan doktor da aynı şeyleri söyledi, ilk düşüklerde yapmıyoruz, kimse de yapmaz sana bu testi dedi. gerek yok zaten dedi. biz patolojiye gönderiyoruz dedi. Benim de saflığıma geldi, sadece patolojiye gönderttim bebeği.. zaten patolojiden bişey çıkmaz ki, normal kürtaj materyalidir diye rapor geldi. ee bunu ben de biliyorum. Sonra dedim ben 2-3 kez acı yaşamayı bekleyemicem, neyse bu genetik testler yaptırıcam. Kendi imkanlarımla yaptırdım üniversitede.. ve sonuç pıhtılaşma! şimdi o doktoru bırak göresim, hastanenin önünden bile geçesim yok...:47: başka bi doktor buldum kendime, ona gidiyorum, o da iğne kullandırcak işte hamile kalınca. Sadece 1 tüp kan verdim ve genetik test yapıldı canım. Öylelikle öğrendim pıhtılaşma olduğunu...

Kizlar aksam farma karisikti sonra dondu optu beni brn agliyodum o uyuyodu bende optum snra onu boyle bisiden nasil suphe ederim dedim yapmamistirvdedim yapmaz benim kocam offf ben bunalimami griyorum acaba ya nesen byle oldum ben :-(:-(
canım sen nasıl bu duygulara kapıldın ki anlamadım ben :(

Kuzum benim yaa kiyamam konusmak istersen konus bak burda ben varim kizlar var hepimiz baciyiz destegiz birbirimize.. vallahi uzuldum cunku bende yasadim.. cok iyi anliyorum seni.. :54::54::54::54:
:29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29:

Yani kuzum bana alisveris yasakti.. calismak.. suslenmek..face bile.. camalari kapatirdi tum.. Vallahi dogru abartmiyorum.. ailem endise ediyodu ki ben okumusum surekli gezmisim hic evde oturmayan bir genc kizdim..erkek arkadasim kiz arkadasim (bekarken)

Zoruma gitti..
Bi gun o yoktu beni aradi cok acil bir is icin arabayla gidecekmisim postaneye.. git dedi bana.. bende tamam sevindim git dedi diye yalniz ilk kez.. sonra disari ciktim.. kendimi cok kotu hisetim sanki boyle herkes bana bakiyo.. konusamiyorum.. saf saf bakiyordum ettrafima..

Ben boyle biri degildim.. !!

Eve geldim agladim o gelmeden.. kararimi aldim acik acik ona demedim boyle boyle olucak diye..ama yavas yavas oldu hersey.. once face actim.. sonra ise basvurdum.. ise girdim.. para mi kazandim.. suslendim..puslendim.. eglendim.. gezdim.. arakdaslirimi buldum..

Bu benim kendimi buldum..

Simdi diyorum yazik olmus o gunlerime.. vallahi yazik.. Sanki cok kiymet biliyodu evdeydim aramazdi sormazdi..ici rahati..o kadar dinliyordum ki..
ama simdi Arar cicegini alir merak eder mesajini yolar beraber gezmek ister disarida yeriz.. daha degerliyim gozunde..
çok güzel anlatmışsın canım :34: kesinlikle nasıl onların kendilerine ait bir hayatları varsa, bize esir değillerse, bizim de kendimize ait bi hayatımız olmalı ki... onlar hayatımızda olmasa da, sudan çıkmış balık misali kalmamak için kendimize ait bi hayatımız olmalı... Sen mesela o kavga olmasaydı belki de bu kararı alamıcaktın, herşeyde bi hayır vardır işte :34:

4 Ocakmi... Seninle bekliycez dort gozle insallah guzel haberler alirsin.. doktor ne dedi .. Halledicez.. :16::16::16: Super..

ama pahaliymis yaa..

Evet canimm banada pahali geldi ama napakkk
Bizim velet daha dogmadan masraf cikartmaya basladi:9:
Babasi tahsil edicekmis sonra oyle diyooo:27:

bebemmmmsen konuş biz dinleyekkkk:9: zaten hep gelmiyorsun gel konuş kız sesine hasretiz demicem yzına hasretizz bebemmmmm:16::16::16::16::16::16:

tüpçü dimi kızzz hayırlısı olcak inşallah olcak bebeğimmm bende diyorum olcak merak etmeyin diye kimse bana para vermiyor 50 tl verseniz sizi daha da güzel motive ederim ben adam bir olcak dedi 300 tl :27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27:

He canim tupcu amca.hayirlisi bi gidelim bakalim.bide o gorsun kukusuu:9:

Heheee sen bedavaya calisiyon kiz.hesap numarani yaz asagiyaaa :27:

kuzucummm bende soğanı içemem midem de problem var zaten yapamam yani onu...

He canim tupcu amca.hayirlisi bi gidelim bakalim.bide o gorsun kukusuu:9:

Heheee sen bedavaya calisiyon kiz.hesap numarani yaz asagiyaaa :27:

yavruuuummm siz iyi olundaaa hesap numaramı doğumdan sonra vercem hepinizee:27::27::27::27::27::27::27::27::27:

inanamıyorum bayram geçeli nerdeyse 2 ay oldu:53: bence tavrını koymalısın. sen beceremiyorsan bir aile büyüğü bu duruma bir dur demeli bence... yani 1 kızar 2 kızar... elbet bazı şeylere alışacaktır canım, bu senin elinde :34:

benim kürtajımı yapan doktor da aynı şeyleri söyledi, ilk düşüklerde yapmıyoruz, kimse de yapmaz sana bu testi dedi. gerek yok zaten dedi. biz patolojiye gönderiyoruz dedi. Benim de saflığıma geldi, sadece patolojiye gönderttim bebeği.. zaten patolojiden bişey çıkmaz ki, normal kürtaj materyalidir diye rapor geldi. ee bunu ben de biliyorum. Sonra dedim ben 2-3 kez acı yaşamayı bekleyemicem, neyse bu genetik testler yaptırıcam. Kendi imkanlarımla yaptırdım üniversitede.. ve sonuç pıhtılaşma! şimdi o doktoru bırak göresim, hastanenin önünden bile geçesim yok...:47: başka bi doktor buldum kendime, ona gidiyorum, o da iğne kullandırcak işte hamile kalınca. Sadece 1 tüp kan verdim ve genetik test yapıldı canım. Öylelikle öğrendim pıhtılaşma olduğunu...

canım sen nasıl bu duygulara kapıldın ki anlamadım ben :(

çok güzel anlatmışsın canım :34: kesinlikle nasıl onların kendilerine ait bir hayatları varsa, bize esir değillerse, bizim de kendimize ait bi hayatımız olmalı ki... onlar hayatımızda olmasa da, sudan çıkmış balık misali kalmamak için kendimize ait bi hayatımız olmalı... Sen mesela o kavga olmasaydı belki de bu kararı alamıcaktın, herşeyde bi hayır vardır işte :34:

Bende anlamadim hayatim nasil byle bi supheye dustugumu cok pisman oldum sonra:-(

:115: Kigizz o kadar guzel takimlar aliyorum adam gormuyo bile.. :9::9::9: ... niye aliyosun ki diyoo :9::9:

Benim daha hic gymedigim 2takim gecelik war bnde alyrum canim isterse giyiyorum benim kocis giyme gerek yok ne geregi war onlara diyo sewmiyo diye bende giydiumde utaniyorum :-D:-D

:52::52::52: Sagol canim cok sevindim bak.. Turkcem o kadar kotu ki.. bazen yaziyorum dogrumu yaziyom ?? :44:diye tekrar bakiyorum anliycak mi kizlar aceba diyorum :44: ?? Arada yanlislarim varsa kusura bakmayin..

Evet yaa herseyde vardir bir hayir.. Biz onlari seviyoruz iyiki var'lar hayatimizda ama biz onlari nasil engelemiyorsak sevdikleri seyleri yapmalari konusunda onlarda bizi engeleyemez.. Yanlislarimizi onlar bize soyler bizde onlar soyleriz ama bu kadar yasak olmaz..

He hee masraf yaptiriyo annesine babasinaa.. nazli bebisler.. pek kiymetli olucak bunlar varyaaa.. :16::16::16::16:

benim kürtajımı yapan doktor da aynı şeyleri söyledi, ilk düşüklerde yapmıyoruz, kimse de yapmaz sana bu testi dedi. gerek yok zaten dedi. biz patolojiye gönderiyoruz dedi. Benim de saflığıma geldi, sadece patolojiye gönderttim bebeği.. zaten patolojiden bişey çıkmaz ki, normal kürtaj materyalidir diye rapor geldi. ee bunu ben de biliyorum. Sonra dedim ben 2-3 kez acı yaşamayı bekleyemicem, neyse bu genetik testler yaptırıcam. Kendi imkanlarımla yaptırdım üniversitede.. ve sonuç pıhtılaşma! şimdi o doktoru bırak göresim, hastanenin önünden bile geçesim yok...:47: başka bi doktor buldum kendime, ona gidiyorum, o da iğne kullandırcak işte hamile kalınca. Sadece 1 tüp kan verdim ve genetik test yapıldı canım. Öylelikle öğrendim pıhtılaşma olduğunu..

Canım anladım.. O test için hastanenin hangi bölümüne gitmek gerekiyor ben de yaptırayım ya içim rahat etmedi.. Yani hangi bölüme gidip de ben genetik test istiyorum diyeyim? Bi de ne kadar zamanda çıkıyor bi de maliyeti nedir bi bilgi verebilir msin?

Benim daha hic gymedigim 2takim gecelik war bnde alyrum canim isterse giyiyorum benim kocis giyme gerek yok ne geregi war onlara diyo sewmiyo diye bende giydiumde utaniyorum :-D:-D
Yok kiz ben giyerim gene arada ben bilirim onu yanima cekmeyi takim olsun etek olsun ne olursa olsun cekerim onu yanimaa bir sekilde....:9::9: .. duramaz sapik.. hahaha.. :9::9:
kuzucummm bende soğanı içemem midem de problem var zaten yapamam yani onu...
Hmm.. peki o zaman genede doktoruna danis.. boyle kucuk hafif hafif kanamalar yumurtlama doneminde de oluyor.. benim olmustu..:44:

Yok kiz ben giyerim gene arada ben bilirim onu yanima cekmeyi takim olsun etek olsun ne olursa olsun cekerim onu yanimaa bir sekilde....:9::9: .. duramaz sapik.. hahaha.. :9::9:

Hmm.. peki o zaman genede doktoruna danis.. boyle kucuk hafif hafif kanamalar yumurtlama doneminde de oluyor.. benim olmustu..:44:

Huhhhuuuu sonra sabahlar olmasinnnnn :-D:-D

selaaaammmmmmmmm men gelmişem nasılsınız :))))
Dun sana yazdim görmedin yaaa ben sayende çörek otu kueune başladım:)) sözünu dinledim bakalim sonuçları görcez
kıss bacımmm benm face deilki onun facesi kerdşlerm falan ekli ordan konuşuyomm :9: benim facemm yedirir yaa bnaa :9::9:

Allahim yardimcin olsun ben kiskanilmayi hic sevmem facemin şifresini bile bilmez kocam bende onunkini bilmem sınırlarımiz vardir ve o sınırları geçmesine müsade etmem mesela hic izin almam coxuk değilim nerde ne yapacağımı bilirim derim istedigimde arkadaşlarımla bulusabilirim sadece bilgi veririm planimkz varmi diye sorarim cantamin telefonumun kurcalanmaini hic sevmem ve yaparsa cok büyük saygısızlık olarak algılarım oda bilir ben ona yapmadığım hic birseyi bana yapmasina müsade etmem yaniojun icin cok uzildim size

Bende anlamadim hayatim nasil byle bi supheye dustugumu cok pisman oldum sonra:-(
hımm anladım, birden durduk yere o hisse kapıldın yani... neyse üzme kendini durduk yere canım ya, kötü günler geçiriyorsun demek ondan etkilendin...

:52::52::52: Sagol canim cok sevindim bak.. Turkcem o kadar kotu ki.. bazen yaziyorum dogrumu yaziyom ?? :44:diye tekrar bakiyorum anliycak mi kizlar aceba diyorum :44: ?? Arada yanlislarim varsa kusura bakmayin..

Evet yaa herseyde vardir bir hayir.. Biz onlari seviyoruz iyiki var'lar hayatimizda ama biz onlari nasil engelemiyorsak sevdikleri seyleri yapmalari konusunda onlarda bizi engeleyemez.. Yanlislarimizi onlar bize soyler bizde onlar soyleriz ama bu kadar yasak olmaz..

He hee masraf yaptiriyo annesine babasinaa.. nazli bebisler.. pek kiymetli olucak bunlar varyaaa.. :16::16::16::16:
Yok yok gayet doğru ve güzel cümleler kurmuşsun, şahsen ben çok beğendim :54: :1:
Ben de bazen kendiimi kısıtlanmış hissediyorum, ama ufak bi tartışmayla onu da yoluna koyabiliyorum çok şükür :1: ama azap çiçeğinin öyle bi şansı yok, o yüzden çok üzüldüm ona:50:

Canım anladım.. O test için hastanenin hangi bölümüne gitmek gerekiyor ben de yaptırayım ya içim rahat etmedi.. Yani hangi bölüme gidip de ben genetik test istiyorum diyeyim? Bi de ne kadar zamanda çıkıyor bi de maliyeti nedir bi bilgi verebilir msin?
tatlım bende var diye illaki sende de var demek değildir, evham yapma boş yere. ama eğer testleri yaptırmak istiyorsan, yalan söylemek zorunda kalabilirsin. Çünkü çoğu doktor ilk düşükte bu testleri yaptırmaya yanaşmıyormuş. Böyle durumlarda bazı arkadaşlar 2 düşük yaptıklarını söylemişler, öylelikle yaptırmışlar. Özel laboratuvarlarda yapılabiliyor, ama pahalı olduğunu duymuştum. Benim üniversite hastanesinde akrabam vardı, onun desteği ile ben kimseye yalan söylemek zorunda kalmadan yaptırdım testi. Üniversite hastanesi olduğu için de para ödemedim. Tıp fakültesinin hematoloji bölümüne gittim, tahlilleri o istedi. Ama aynı testleri kadın doğumcular da isteyebiliyor. her hastanenin işleyişi farklı. Ama genelde araştırma hastaneleri ve tıp fakültesi hastanelerinde kadın doğum bölümüne gidip derdini anlatıyorsun, 2 düşük yaptım diyorsun.. Genetik testlerim yapılsın istiyorum diyorsun.. Onlar seni genetik laboratuvarına gönderiyor ve kan veriyorsun... Genelde işleyiş böyle. Benim sonuçlarım 1 ayda çıktı. ama özelde 2 haftada fln çıkıyormuş maksimum. Ay çok karışık anlattım galiba, anlamadığın varsa sorabilirsin canım

Bugun topik pek mi sessiz.. bana mi oyle geliyo... kardan midir nee.. :44::44::44:

Back
X