Yaaa bi tahlil yaPtirsann nasil dayaniyosunnnyok ben hamiş değilim cnmmmmmmmm uğur getirsin die yaptım takvim daha adetım e 3 gün var inşllah allah söyletmiştir yaaa:852:
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa bi tahlil yaPtirsann nasil dayaniyosunnnyok ben hamiş değilim cnmmmmmmmm uğur getirsin die yaptım takvim daha adetım e 3 gün var inşllah allah söyletmiştir yaaa:852:
![]()
okuyorum canim benim kalp atisini bi duysam cok rahatliycam
anladım canım... Normal takip için de sağlık ocagina gitmem gerkiyor benim de
zeycan özelden yazamıyorum vaktim yok 50 ayetel kürsi 1000 ya allah çektim... kızlar toplantım var çıkıyorum muckkk
evert canım günler geçmek bilmiyor zaman yaklaştıkça stres heyecan basiyo
amaesin endiselerim var aslinda... Hic hamilelik belirtisi yok bende ya korkuyorum biliyorum illa olacak diye bisey yoook ams gelde anlat isteokuyorum canim benim kalp atisini bi duysam cok rahatliycam
Az kaldi canim .duayacaksin pit pitlarinii
bebeğim bana torch bide protein s ve protein c değerlerine bakıldı bişey çıkmadı çok şükür genetik testi yapmayalım dedi bunların tutarı indirimli olduğu halde 700 e yakındı
muckkk
evert canım günler geçmek bilmiyor zaman yaklaştıkça stres heyecan basiyorabbim yardimcimiz olsun
Aynen bende isteyim.. ama hic bisey yapmiyorum.. canim istemiyo.. dosyalar birikti.. haftayada tatil.. gelecek sene yaparim.
Oyy canim benim.. merak etme insallah bebeginin kalp atislarin duyacaksin.. cumaya ne kaldi ki kiz surda.. benim o gun onemli rdvum var gunler cok cabuk geciyo gibi.. sende o gunu bekliyosun yaa gecmez..
bende su pitpitlari bi duyayim giducem sağlık ocagina
Ohh haftaya tatil ne guzellll.
Benim musterilerde beni rahat birakir azcik bende buna sevinim barii
mrb canım hoşgeldin...önceden de gecikme olur muydu adetinde geç döllenme falan olduysa testte çıkmayabilir canım istesen bi dr görün