• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

merhaba kızlar ben araniza bugün katıldım günlerdir sayfanızı okuyorum hamile kalan arkadaşlar var çok mutlu oluyorum onların haberini okuyunca darısı inş herkesin başına diyorum. şimdi kendi soruma geliym 4 aydır evliyim eşimle cok bebek istiyoruz deniyoruzda zaten. benim adetim 32 günde bi oluyor bu ayın 9 unda olmam gerekiyordu hala olmadım pek bi adet belirtiside yok aslında bel ağrım dışında dün iki defa test yaptım sabahta yaptım negatif acaba şimden sora cıkarmı hamilelik yoksa kist falanmı var diye şüpheleniyorum:(

bebeğim bana torch bide protein s ve protein c değerlerine bakıldı bişey çıkmadı çok şükür genetik testi yapmayalım dedi bunların tutarı indirimli olduğu halde 700 e yakındı

muckkk

Canım benim ilk kanamam başladığı zaman devlette o torch denilen test yapılmıştı ama bişi çıkmadı sanırım... Çıksa doktor derdi herhalde pozitif negatif bi sürü bişiler yazıyordu ama doktor bişi demedi..Protein s ve protein c yi tam hatırlamıyorum sanırım o da bakıldı ama arkadaşın dediği pıhtılaşma sorununu öğrendiği testi yaptırmak isterim.. O kadar pahalı olduğunu da bilmiyordum uuuuuuuu:44:

Aynen bende isteyim.. ama hic bisey yapmiyorum.. canim istemiyo.. dosyalar birikti.. haftayada tatil.. gelecek sene yaparim. :16:

Oyy canim benim.. merak etme insallah bebeginin kalp atislarin duyacaksin.. cumaya ne kaldi ki kiz surda.. benim o gun onemli rdvum var gunler cok cabuk geciyo gibi.. sende o gunu bekliyosun yaa gecmez..

Ohh haftaya tatil ne guzellll.
Benim musterilerde beni rahat birakir azcik bende buna sevinim barii

Back
X