allah razi olsun rabbim gonlundekini versin ins en kısa zamanda bebeğim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahh canim ahh stres geciktirmis olabilir lütfen sakin ol çok kafana takma[/QU
tşk canım ilgin için inşallah olur ben hala umut ediyorum yani adetim olmayınca şuan umutluyum bakalım
Guzelim haftaya ben tatile giriyorum.. izin aldim gunlerim birikmis.. ocagin 6sina kadar yaticam.. ama yok gerci simdiden misafirler gelicekmis rezervasyon yapiyorlar..
rabbim kolaylık versin yolun açık olsun bebeğim
nee güzell ilgileniyolar iştee ALLAH razı olsun![]()
Kizz chtistmas tatliline girmiyonuzmu.benim musteriler mail atmaya basladi o yuzden sandim.Bizede olsaaaaGuzelim haftaya ben tatile giriyorum.. izin aldim gunlerim birikmis.. ocagin 6sina kadar yaticam.. ama yok gerci simdiden misafirler gelicekmis rezervasyon yapiyorlar..
sabırr bacımm sabırrrrrrrr ALLAH büyüktrr hepmz istiyozz seni anlıyoz bacımmm![]()
Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin:) sabredelim bakalım bu hafta çıkar ne olacağı
rabbim kolaylık versin yolun açık olsun bebeğim
inssss canim inssss
Monbebe yurtdisindaya onlarda christmas tatili basliyor.
gelmeyen kırmızıdan umut kesilmez bebeğim
korkma canım bu kez pit pitida duycan 9 ay sonrada saglikli bi sekilde pirtlatcan![]()
gelmeyen kırmızıdan umut kesilmez bebeğim![]()
Noel tatili var canim bir gun.. bide 1 ocak var.. geri kalan gunler calismak zorunda herkes.. ama benim birikmis fazladan gunlerim vardi onlari degerlendircem..Kizz chtistmas tatliline girmiyonuzmu.benim musteriler mail atmaya basladi o yuzden sandim.Bizede olsaaaa
Evettt sefammm olsun.. Yok kiz benim cevrem hep kalabalik zaten hergun anneme giderim oraya olmasa kvde gideriz (mecbur zorla) o olmasa halam teyzem amcam herkes burda arada sessizlik iyidir..ohhhhhhhhhh sefan olsunn bacımm bol bol dinlenn kıss bazen kalabalık iyidir bnde anmlere yalvarıyom az gelin diyee![]()
beklemek çok zor ama bekleyip üstüne kaybetmek daha zor rabbim korusun yavrularimiziii hic kaybim olmasada korkularim çok büyük meltemimmm cok bekledim
benim yemegim var da canim hic istemiyor yemek