• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Guzelim haftaya ben tatile giriyorum.. izin aldim gunlerim birikmis.. ocagin 6sina kadar yaticam.. ama yok gerci simdiden misafirler gelicekmis rezervasyon yapiyorlar..

ohhhhhhhhhh sefan olsunn bacımm bol bol dinlenn kıss bazen kalabalık iyidir bnde anmlere yalvarıyom az gelin diyee :14:

Guzelim haftaya ben tatile giriyorum.. izin aldim gunlerim birikmis.. ocagin 6sina kadar yaticam.. ama yok gerci simdiden misafirler gelicekmis rezervasyon yapiyorlar..
Kizz chtistmas tatliline girmiyonuzmu.benim musteriler mail atmaya basladi o yuzden sandim.Bizede olsaaaa

korkma canım bu kez pit pitida duycan 9 ay sonrada saglikli bi sekilde pirtlatcan :54:

ahhhh ınsalahh canımm yaaa agzından bal damlıyoorr valla. rabbım bu mutluluklarımız sonuna kadar yasamayı ve bebıslerımızı saglıklı bı sekılde kucaklarımıza almayı nasıpp etsınnnnn

Kizz chtistmas tatliline girmiyonuzmu.benim musteriler mail atmaya basladi o yuzden sandim.Bizede olsaaaa
Noel tatili var canim bir gun.. bide 1 ocak var.. geri kalan gunler calismak zorunda herkes.. ama benim birikmis fazladan gunlerim vardi onlari degerlendircem..:16::16: vallahi burda ogrenciler falan o kadar sansli ki her 15 gun tatil nerdeyse.. :16::16: bide okumuyorlar :47:calisanlarin pek tatili yok.. ben fazladan calisinca fazladan gunler birikmis.. :16::16::16:
ohhhhhhhhhh sefan olsunn bacımm bol bol dinlenn kıss bazen kalabalık iyidir bnde anmlere yalvarıyom az gelin diyee :14:
Evettt sefammm olsun.. Yok kiz benim cevrem hep kalabalik zaten hergun anneme giderim oraya olmasa kvde gideriz (mecbur zorla) o olmasa halam teyzem amcam herkes burda arada sessizlik iyidir.. :16::16::16: ama olsun gelsinler ev gormeye 1 yil sonra.. :9:

Back
X