• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ho ho hoooo noel baba geldi :36::36:
güzellik uykumdan uyandım hanımlar.. ama dün akşamki yemegi bu akşam da yemek istemiyorum zira öğlen de yedim:37::37:
şimdi karda kışta kıyamette termal tayt,bere,eldiven üçlüsünü takıp avlanmaya gider gibi markete gidiyorum.
bir saate kadar yazmazsam şişli doğal afet ekiplerine haber verin :1::1::1:

adetimden bi gun sonra ogrendim cift çizgiyle canım... Belirtim vardi ama ben onları belirti olarak saymadım çünkü çok bekledigim için psikolojik olarak hepsini yaşamistim daha önce... Yumurtlamadan sonra sari akintim oldu hala ara ara oluyor gogus uclarim kahve yerler önce kasindi sonra acimaya başladı başkada bisey olmadı... Bel agrım şimdi yeni yeni bir haftadır var

güzellik uykumdan uyandım hanımlar.. ama dün akşamki yemegi bu akşam da yemek istemiyorum zira öğlen de yedim:37::37:
şimdi karda kışta kıyamette termal tayt,bere,eldiven üçlüsünü takıp avlanmaya gider gibi markete gidiyorum.

MAŞLLAH güzellk uykusu hee :1: kıss bacım ALLAH korusun inş sag salim git gel inşş :16::54:

adetimden bi gun sonra ogrendim cift çizgiyle canım... Belirtim vardi ama ben onları belirti olarak saymadım çünkü çok bekledigim için psikolojik olarak hepsini yaşamistim daha önce... Yumurtlamadan sonra sari akintim oldu hala ara ara oluyor gogus uclarim kahve yerler önce kasindi sonra acimaya başladı başkada bisey olmadı... Bel agrım şimdi yeni yeni bir haftadır var

bu belirtileriiii bndeee yasamkkk istiyommmmmmmmmmmmmmmmmmm nannn :15::15::21:

canım bendede sürekli sarı akıntı geliyor göğüsler hafih acıyo değince bel ağrım iki gündür var ben bunu adet gecikmesine yoruyorumki inş değildir. ya testte negatif olup hamile olunabilirmi acaba

canım bendede sürekli sarı akıntı geliyor göğüsler hafih acıyo değince bel ağrım iki gündür var ben bunu adet gecikmesine yoruyorumki inş değildir. ya testte negatif olup hamile olunabilirmi acaba

ha bide sürekli karnımın üst kısmı ağrıyo kesik kesik adet sancısı değil ama eminim

hosgeldınnn canımmmmmmm cok sukur sen naıslsın

ass bebeğim hg nasilsin

Selam cnmm hosgeldin.
Yogunmusun kizz.kim ariyo bu karda kista.
Bazi yerler 15:00de cikiyomus bana mailler geliyo.biz niye cikmiyoss yaa

hoşgeldin canımmmm, iyilik walla sen nasılsın?

hoşbuldum kızlaarrr :54:

aslında bugün pek yoğun sayılmaz hatta boş bile diyebilrim :9::9: ama yarın izinli olabilirm diye bekleyen işleri tamamlamaya çalıştımki yerime bakan kız aman ne çok iş bırakmış hep yatmış demesin :52::52: maltemin iyi olmana çok sevindimmm :16: Hicranım sen de ye bişeyler balımmm iki canlısın artık aç koma kendini :54:

birlikte buyutucez dimi gobusleri :27:
aynen canımm gobıs buyutme yarısı yapıcazz :):)
hahahahahhaahahahha :) :) :) :) :) :)
hoşbuldum kızlaarrr :54:

aslında bugün pek yoğun sayılmaz hatta boş bile diyebilrim :9::9: ama yarın izinli olabilirm diye bekleyen işleri tamamlamaya çalıştımki yerime bakan kız aman ne çok iş bırakmış hep yatmış demesin :52::52: maltemin iyi olmana çok sevindimmm :16: Hicranım sen de ye bişeyler balımmm iki canlısın artık aç koma kendini :54:

saoll canımm benımm sen nasılsınnnn bakalımmmm :)))

Ben ovu tesyi kullanıyorum canjm merak ettigin bisi varsa sorabilirsin

Seni en iti ben anlarim benjmde 8ay oldu ve suanda adetim herkes sormasa bile aklında bir sürü düşünce oluyo ya olmazsa ne yapacağım süreçleri neler eşim benjmde destekci ama biliyorum nekadar cok istediğini bazen umutlar tükeniyor hicmi olmayacak diyorsun çünkü geçmişte hic hamile kalmadim soranlara düşünmüyoruz diyorumda zorlanıyorum çünkü yalan söylüyorum aslında yaşama cok bagliyim ben ve kaderciyim ama bazrn öyle bir noktaya geliyorumki saplaniyorum orda burdaki hamislere okadar seviniyorumki cogu zaman kendimden önce dua ediyorum sizlere onlara ve diyorum zamano gelince olacak ve dua ederkende tam dua et Allahim verdikten sonta almasin bizi bide onla sinamasin

:23::23: aynen canım sağolasın
bakın az önce ne okudum Allah her şeyden haberdardır, sanmayın ki size yapılan haksızlığa kayıtsız kalıyor. O, size bir annenin evladına yaklaştığı merhametten daha fazla merhamet duyandır. Duanın karşılığını takip etmeden "Allah de ötesini bırak". Kul Rabbini imtihan etmez. Ona tevekkülle yaklaştığında rahmetini tüm hücrelerinde hissedeceksin.

:16::16::16: ben biliyorum biz üzülüyoruz ya işte Allah bize daha da çok üzülüyo ama böyle olması gerektiği için böyle...

ivir zivir yemek istio canim yaw cips cik. Falan :52: yemek görmek istemiorum

hicrannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn fatma hanımı arıyorum ama kimse cıkmıyor ne olur bir yardımcı ol ne yapmalıyım calıyor ama cvp veren yok canım ya.............

bende her ay kesin hamileyim die habire canım onu istio canım bunu istiyor die habire yedimm :37: göbişte kilodan başka birşey oluşmadıı :26:

Back
X