- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
oğlun için on ayetel kursi okudum canım
ALLAH razı olsunn bacım saol şimdi geldi okudum teyze için ama encok bebişi içn dua etim diyooo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oğlun için on ayetel kursi okudum canım
adetimden bi gun sonra ogrendim cift çizgiyle canım... Belirtim vardi ama ben onları belirti olarak saymadım çünkü çok bekledigim için psikolojik olarak hepsini yaşamistim daha önce... Yumurtlamadan sonra sari akintim oldu hala ara ara oluyor gogus uclarim kahve yerler önce kasindi sonra acimaya başladı başkada bisey olmadı... Bel agrım şimdi yeni yeni bir haftadır var
ho ho hoooo noel baba geldi
güzellik uykumdan uyandım hanımlar.. ama dün akşamki yemegi bu akşam da yemek istemiyorum zira öğlen de yedim
şimdi karda kışta kıyamette termal tayt,bere,eldiven üçlüsünü takıp avlanmaya gider gibi markete gidiyorum.
bir saate kadar yazmazsam şişli doğal afet ekiplerine haber verin![]()
adetimden bi gun sonra ogrendim cift çizgiyle canım... Belirtim vardi ama ben onları belirti olarak saymadım çünkü çok bekledigim için psikolojik olarak hepsini yaşamistim daha önce... Yumurtlamadan sonra sari akintim oldu hala ara ara oluyor gogus uclarim kahve yerler önce kasindi sonra acimaya başladı başkada bisey olmadı... Bel agrım şimdi yeni yeni bir haftadır var
canım bendede sürekli sarı akıntı geliyor göğüsler hafih acıyo değince bel ağrım iki gündür var ben bunu adet gecikmesine yoruyorumki inş değildir. ya testte negatif olup hamile olunabilirmi acaba
allah razi olsun bebeğim
hosgeldınnn canımmmmmmm cok sukur sen naıslsın
ass bebeğim hg nasilsin
Selam cnmm hosgeldin.
Yogunmusun kizz.kim ariyo bu karda kista.
Bazi yerler 15:00de cikiyomus bana mailler geliyo.biz niye cikmiyoss yaa
hoşgeldin canımmmm, iyilik walla sen nasılsın?
canım geç döllenme olduysa testte cikmaz seni umitlrndirmek değil amacim ama bende regl sancisi sancilar çektim ama gelen olmayınca test yaptım
ivir zivir yemek istio canim yaw cips cik. Falan
ivir zivir yemek istio canim yaw cips cik. Falanyemek görmek istemiorum
aynen canımm gobıs buyutme yarısı yapıcazz :):)birlikte buyutucez dimi gobusleri![]()
hahahahahhaahahahha :) :) :) :) :) :)ho ho hoooo noel baba geldi
güzellik uykumdan uyandım hanımlar.. ama dün akşamki yemegi bu akşam da yemek istemiyorum zira öğlen de yedim
şimdi karda kışta kıyamette termal tayt,bere,eldiven üçlüsünü takıp avlanmaya gider gibi markete gidiyorum.
bir saate kadar yazmazsam şişli doğal afet ekiplerine haber verin![]()
hoşbuldum kızlaarrr
aslında bugün pek yoğun sayılmaz hatta boş bile diyebilrimama yarın izinli olabilirm diye bekleyen işleri tamamlamaya çalıştımki yerime bakan kız aman ne çok iş bırakmış hep yatmış demesin
maltemin iyi olmana çok sevindimmm
Hicranım sen de ye bişeyler balımmm iki canlısın artık aç koma kendini
![]()
Ben ovu tesyi kullanıyorum canjm merak ettigin bisi varsa sorabilirsin
Seni en iti ben anlarim benjmde 8ay oldu ve suanda adetim herkes sormasa bile aklında bir sürü düşünce oluyo ya olmazsa ne yapacağım süreçleri neler eşim benjmde destekci ama biliyorum nekadar cok istediğini bazen umutlar tükeniyor hicmi olmayacak diyorsun çünkü geçmişte hic hamile kalmadim soranlara düşünmüyoruz diyorumda zorlanıyorum çünkü yalan söylüyorum aslında yaşama cok bagliyim ben ve kaderciyim ama bazrn öyle bir noktaya geliyorumki saplaniyorum orda burdaki hamislere okadar seviniyorumki cogu zaman kendimden önce dua ediyorum sizlere onlara ve diyorum zamano gelince olacak ve dua ederkende tam dua et Allahim verdikten sonta almasin bizi bide onla sinamasin
ivir zivir yemek istio canim yaw cips cik. Falanyemek görmek istemiorum
tam as etme sayılmaz bence bu
bakalım en büyük gobus kimin olacak
canım arka arkaya ara dur bu saatlerde yoğun olurlar gündür 11 gibi arasan daha iyi olurdu