günaydınnnnnnn kızlarr

dünden beri çokkk sayfa birikmiş şimdi onları okuycam üşenmeden :)
ama önce dünü anlatayım dedim :)
güzel haberi aldıktan sonra ofise gittim öncesinde hazırladığım kutuyu kargodan bir poşete koydum ve çaycıya verdim ben ofise çıktım eşimle otururken çaycı geldi abi sana kargo geldi sabah unutmuşuz vermeyi dedi :) eşim aldı bende video kayıdına başladım çaktırmadan evirdi çevirdi isim falan yok ya bombamı ki dedi güldü ve açtı :)
mektubu okurken ara ara bakım sesli gülüşünü unutamam birde küçük ördek yavrusu gibi suratını tek cümlesi vallamı oldu ve sarıldık :) uzun süre öyle kaldık :)
kv ve babama aldığım süpriz ler hala kargoda eee durabilirmiyiz hemen çarşıya çıkalım buluruz dedeli babanneli eşya lütfen bu akşam açıklamalıyız dedi :) hemen çıktık vee bulduk cicileri onlarıda 2 kutu yaptık onlarada mektup yazmamı istedi yazdım bende akşam kv gittik size yılbaşı hediyelerini şimdiden aldık dedi hadi açın yemekten önce :) dedi
kv ve kp beni çok severler evlet gibiyim onlara ve torun için benden başka şansları yok tek ve son olucak
tekli koltuklara ayrı ayrı oturttuk eşim camerasını açtı onları da çekti :) ilk açan babam oldu veee ayakları havaya kalktı adamın :) annem koca bir kahkaha patlattı :)) allah yüzlerini hep güldürsün inşallah :) biz kuzenlere önceden haber vermiştik biliyorlardı akşamki süprizi ve butun akşam hepimizin tlfn durmadı :) evet nazardan korkuyoruz ama yaa biz dayanamadıkkii :) cümle alem biliyor artık hele kendi annem ilan etti bile facede :) kp de genç yaşımda dede oluyorum yazmış :) akşam 5 gibi dr çağırdı görmeliyim seni dedi gittik ilaçlarımı yazdı ilk dosyamı hazırladı.
geçmişinde düşüğün yok ama ağrım var diyorsun şimdi her ihtimale karşı sana bir ilaç vericem ve lütfen 1 ay bunu kullanmaını istiyorum tek sorun baş dönmen olucak ama dayan olurmu dedi burda duymuştum o ismi hemen PROGESTAN mı dedim aferin dedi :) aynen .
tabi kullanmamıştım ya akşam ilk dozu aldım anammm yarım saat sonra 70 lik içmiş gibiydim ben yaa yürüyemiyodum bile 12 di saat allahtan ben yatıyorum dedim ve yattı şimdi kullananlara bir sorum var. GÜN İÇİNDE BUNU ALICAM YA ETKİSİ NEKADAR SÜRÜYOR NEKADAR SARHOŞ GİBİ GEZİCEM BEN

ufak oğlum var çünkü tam okuldan geldiği saatler napıcam :)