• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ben de istanbula gelirsem ilk seni arayacam psikocummmmmmm :) cnm çok saol ya valla evimi bi kat daha sevdim siz beğeninizi dile getirince... Seve seve yardımcı olurum. Kuzenimin eşine de konsol çizdim geçenlerde, onu yaptıracak şimdi o da

biliyorum kuşum bende trabzone gelirsemmm:9:seninle oturup saatlerce sohbet edelimmmmm...:9:
Kızlar istanbul buluşmasını unutmadım iyi olayım hemen gündeme getircem..karda geçsin elimden kurtulamazsınızzz
inşallah bu sefer pozitifi görürsün canım.

Canım bence o lekeler rahmin içinde kalan kırıntılar. Bir kaç defa bende de oldu. Doktora sormuştum. Normal demişti.
blazimmmm senin diş nasıl oldu kuzummm

kisss benim hep olmuyor haftada bir ancak....ayyy yarin kontrolummm vaarrr çok heyecanlı ve stresliyimm:18:
bebeğim herşey yolunda sıkma kuzumu

cnm kızlar evi facebookta gördü, misafir albümüm var, onlarla çekildiğim fotoları atıyorum albümüme orda gözüküyor ya salonumun tamamı ondan bahsediyolar rengarenk diye :)
bebeğimmmmm benim face im yok:43:

kahvaltımı güzelce yaptım yarim saat sonra bulanti başladı....

Hayirli haberlerle gel canim ins.... Bugun msa dr gidecekti beykannesi de gidecekti yarin ben ve meltem gidecek hafta sonu zeycan gidecek ins herkes güzel haberler verir

:5::5: sen beni unut bende pazartesi alacağım test sonuçlarımı:19::19: :43::43::50::50::19::19:

ben bebek fikrine sıcak bakmıyodum başlarda, 1 odayı boş bırakmayıp misafir yatak odası yaptım dolabıyla bazasıyla komodiniyle. pişman mıyım evetttttt. şimdi kıyamıyorum ordaki eşyaları da atmaya. dolabı süslicem, sadece bi çamaşırlık alacam bebeğe, oyun odası kuracam odanın kalanına da. oraya atcaz bebekleri siz bana gelince, biz kahve içecez manzaralı balkonumda :) bak evrene güzel bi dilek yolluyorum ona göre :)))))).

Kuzummm sen zaten allah razi olsun heo guzel dileklerde bulunuyosun.. kigizz bebekler gozumuzun onunde olsun..:9::9::16::16::16:. basta bende hic bebek istemiyordum.. soranlaraa beni pusetle falan dusenebiliyomusun diyordumm .. simdide gelsee diye hayal kuruyorumm.. Ama bende senin gibi bir odayi giyinme odasi yaptim dresssing.. bebek gelirse mecbur kaldircam herseyii.. :26:

bence yapma :20: ne gerek var bibikim.... Birde telden girdigin icin zor oluyor yazmak takip etmek dimi
Biraz zorr hayatımmm ama olsun bunada sükür yaaa ama 1 tane testim var onuda harcarsam sogukta cıkamam :1:
batına bir gün kalmadımı canım yaa
yap tabi yap olsun ilk falan fark etmez günün geldi çünkü hadiiiiiiiiiiiii:52:

Askosum yapmayımm bence tek bi tane testim var onuda harcayıp ortada kalırım sogukta teste alamam esimede aldıramam utanır oda :1:

bence su an idrarda cıkmaz kan ver..
ayy ben de ov testi yaptım yine koyu çift çizgi.. 3. gün yani, acaba catlamadı mı demek?
yaaa tatlım sen ovu testini kaçıncı gün yapmaya başladın?

:16::16::16::16: Duyacaksin insallah.. merak etme..

Insallah doktora gitmeme gerek kalmaz insallah uzun surmez.. canim.. sagol.. :16::16::16:
inşallah canım :54:

Ben hamislerin gobekli resimlerini istiyorum... uzaktanda olsa sevelimmm... :16::16::16::16::16:

bence su an idrarda cıkmaz kan ver..
ayy ben de ov testi yaptım yine koyu çift çizgi.. 3. gün yani, acaba catlamadı mı demek?

Catlamıstır balım bende akdeniz anemisi var kan veremem kusum ya kanım az zaten cıkarsa cıkar napalm kusum :1: varsa vardır insallah

hımmm ben de diyorum benden gizli buluşmalar mı yaşanıyor :47::47::47:
giy taytını gel operam survayvırımmmm... Beylikdüzündeyim işte...

ben bebek fikrine sıcak bakmıyodum başlarda, 1 odayı boş bırakmayıp misafir yatak odası yaptım dolabıyla bazasıyla komodiniyle. Pişman mıyım evetttttt. şimdi kıyamıyorum ordaki eşyaları da atmaya. Dolabı süslicem, sadece bi çamaşırlık alacam bebeğe, oyun odası kuracam odanın kalanına da. Oraya atcaz bebekleri siz bana gelince, biz kahve içecez manzaralı balkonumda :) bak evrene güzel bi dilek yolluyorum ona göre :))))))

ooooo randevu haftası yani bu hafta. Inşallah herkes çok güzel haberlerle gelir. Desene yarın şükür duası da yapacaz.
ya kızlar valla sizin doktor tarihleriniz listenin yanında olsun takibi kolay olsun unutmayalım sizin kontroller

Kukucanlar bu gün benim doğum günüm. Eşim mail atmış bana onu okudum biraz önce. Ağlamaktan anca toparlanabildim. Biz 1.5 yıldır evliyiz ama 10 yıldır beraberiz. 10 yılımızı anlatan çok güzel şeyler yazmış. Aradım, küsüm ya, ona belli etmedim ağladığımı. Sesim bozuk olunca ne yapmak istersin bugün dedi. Bi şey istmiyorum keyfim yok dedim. Dünü telafi edelim aksam dedi. İstemiyorum dedim. Birazcık naz iyiydir. Bir daha kırmasın kalbimi. Di mi ama :16::16::16:

ins canim inss benim randevum 9.20de duanizi eksik etmeyin öğlen gelirim belki

dualarımdasın cnm, stres yapma miniğini görüp geleceksin...

biliyorum kuşum bende trabzone gelirsemmm:9:seninle oturup saatlerce sohbet edelimmmmm...:9:
Kızlar istanbul buluşmasını unutmadım iyi olayım hemen gündeme getircem..karda geçsin elimden kurtulamazsınızzz

blazimmmm senin diş nasıl oldu kuzummm

bebeğim herşey yolunda sıkma kuzumu

bebeğimmmmm benim face im yok:43:

ya ama yaaa siz buluşunca ben çatlarım, bi de kahveli fotolarınızı atarsanız döverim sizi ona göre :)

Kuzummm sen zaten allah razi olsun heo guzel dileklerde bulunuyosun.. kigizz bebekler gozumuzun onunde olsun..:9::9::16::16::16:. basta bende hic bebek istemiyordum.. soranlaraa beni pusetle falan dusenebiliyomusun diyordumm .. simdide gelsee diye hayal kuruyorumm.. Ama bende senin gibi bir odayi giyinme odasi yaptim dresssing.. bebek gelirse mecbur kaldircam herseyii.. :26:

merak etme cnm o oyun odasını en emniyetli şekilde yaptıracam...olmadı kahve keyfini deniz manzarası yerine oyuncak manzaralı yaparız :)

Kizlar bende face kullanmiyorum cok kaynatmayin yaban ellerde:43:

facede görseller konuşuyo cnm, muhabbet burda :) ama sana bi sır vereyim monbebecimmmm maşallahhhhhhh çok çok güzel bi kadın

Ben hamislerin gobekli resimlerini istiyorum... uzaktanda olsa sevelimmm... :16::16::16::16::16:

biraz çıksın da göbişim arada atarım cnm size :) şimdi kavuna benziyo :)

Back
X