• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kukucanlar bu gün benim doğum günüm. Eşim mail atmış bana onu okudum biraz önce. Ağlamaktan anca toparlanabildim. Biz 1.5 yıldır evliyiz ama 10 yıldır beraberiz. 10 yılımızı anlatan çok güzel şeyler yazmış. Aradım, küsüm ya, ona belli etmedim ağladığımı. Sesim bozuk olunca ne yapmak istersin bugün dedi. Bi şey istmiyorum keyfim yok dedim. Dünü telafi edelim aksam dedi. İstemiyorum dedim. Birazcık naz iyiydir. Bir daha kırmasın kalbimi. Di mi ama :16::16::16:

doğum günün kutlu olsun canım.. eşinle bir ömür boyu mutlu olursunuz inşallah. bebişinde inşallah sana doğum günü sürprizi yapar sana bu ay...:16::16:

Kukucanlar bu gün benim doğum günüm. Eşim mail atmış bana onu okudum biraz önce. Ağlamaktan anca toparlanabildim. Biz 1.5 yıldır evliyiz ama 10 yıldır beraberiz. 10 yılımızı anlatan çok güzel şeyler yazmış. Aradım, küsüm ya, ona belli etmedim ağladığımı. Sesim bozuk olunca ne yapmak istersin bugün dedi. Bi şey istmiyorum keyfim yok dedim. Dünü telafi edelim aksam dedi. İstemiyorum dedim. Birazcık naz iyiydir. Bir daha kırmasın kalbimi. Di mi ama :16::16::16:

Doğum günün kutlu olsunnnn bitanemmm

ayyy bebeğim bilmiyorum ki akşam da bu abdestli mi çekilmeli başın kapalı mı olmalı diye sorduk kimse bilmiyor ama ben iş yerinde yolda evde falan çekiyorum başımı kapatmadım ama çekiyorum bilen varssa desin kızlar
Tamam bende cekcem yazarim kactane oldugunu
Nasilsiniz kizlar... ??? Hamisler ve bebeleri... Hamis olmak isteyenler.. bekleyenler... :54::54::54:

Dun kocama kavustumm... :9::9::9: Dusa girmistim.. kapida bekliyoduuu sapiiiiikkkk... 1-2 saat sonra tekrar dus... kizlar ama benim adet bitmisti.. dun ikinci dustan sonra tekrar kanama basladi... cok az geldi.. ve durdu.. bugun hic bisey yok.. Noluyo ki ??? anlamadim :44::44::44::44::44::44:
Ohhhh sabahlar olmasin monbebem hasret gider missiniz ne güzel ins bende cumartesiyi bekliyorum formasiz incem sahaya walla
Günaydın canlarım benim:16::16::16: nasılsınız ben güne iyi basladim ama kötü devam etti:25:
Günaydın hicranim mide bulantin olmasi güzel aslinda bebek ben burdayim diyo annesine
güzel dilekleriniz için çokk teşekkürederim kızlar dilerim allah gönlünüze göre verir dualarım sizinla :)

lilitiy lütfen yap şu testiiiiiiiii :)

evi için konu açanlar link atsın merak ettim ayy kahveye gelmiş gibi oluruz :))
ben açmıştım valla dayanamadım yıllar sonra eksiklerimiz var tabi ama olsun mutluyuz :)
hadi buyrun bana :) bunlar eski foto ama ilk yerleşmeye çalışıldığında çekmiştim cameram bozuk yenilerini daha sonra koucam :)

http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/672758-6-aylik-evim-2.html#post33049109

Canim cok etkilendkm suprizden ins bizde yapariz en kosa zamanda ayrica yuvarlak halin varyaaaa o benim yatak odasi halim yupyy

tam gebeliğin ılk zamanlarında iş cıktı basımaa . balkonu kapattırıyoruzz camcılar gelcekmıs. sımdı butun ev bastannn sonaa temızlencekkkk :47:

canımm mutlu yıllar dilerim yeni yaşın yeni mutluluklar umutlar getirsin inşallah sana :)
sağlık , huzur ve aşk dolu senelere :24::39::nazar::46:

tam gebeliğin ılk zamanlarında iş cıktı basımaa . balkonu kapattırıyoruzz camcılar gelcekmıs. sımdı butun ev bastannn sonaa temızlencekkkk :47:
Niyekine yaaa offf Allahim yardımcın olsun

Ayy Kıyamam yaaa aglama gel sarıl bana onemsenmek cok güzel Allahim korusun nazarlarsan dogum günün kutlu olsun tum duaların kabul olsun

nice nice musmutlu yıllara cnmmmmmm...hadi küslük bitti, bak ne güzel bi jest yapmış kocişin bakalım ben oduncum 5 gün sonra bana nasıl bi sürpriz yapıcak :)

kavun kadar olduysa at bi foto kuzum :52: evet masallah monbebem afet bi hatun

atarım cnm bakarsınız

Niyekine yaaa offf Allahim yardımcın olsun

Ayy Kıyamam yaaa aglama gel sarıl bana onemsenmek cok güzel Allahim korusun nazarlarsan dogum günün kutlu olsun tum duaların kabul olsun

canım bı kullanmadıgız balkonu kapattırıyoruz ccuk odasındakı fazlalıkları falan oraya koyarız dıye. 20 gun once olu almaya geldıler. tamda zamanında camları takmaya gelıyorlarr sımdıı. amişnnn canımm inşallahh. eşim ve ben harıcınde kımsede bılmıyor hamıle oldugumu

Back
X