- 22 Mart 2012
- 1.926
- 240
- 173
160 canımboyun kaç cnm bnm 166

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
160 canımboyun kaç cnm bnm 166
canım şimdi gitsen gorunmeyebilir görünmezse de bu kez çok stres yapar daha çok üzülürsün sabır canım değerin çok güzel
evet hicranim bir canim arkadasim hediyye etdi hamilelik hediyem
canim benim adetden 2 gun sonra 247 cikti o zaman normal dimi
cok dusunuyorum hicranim ya bebegimi gormek istiyorum
annesine ordan el sallasin anne bak burdayim korkma benim icin desin
ben ultrasyona gitmek istiyomm:84:
maşallah canım supersin
canım bebiş olsun yeter ki dogumdan sonra sıkı bi diyetle veririz![]()
Canım ben de 70 kiloyum boyum da 162 ben de tontonum ama hiç göstermiyorum öyle balık etli diyelim biz tombişlerin en güzel avuntusu![]()
Ben de ikinci haftamdayım canım.Hem akapunktur hem diyet.!.5 kilo verdim ilk hafta.Yağ oranı yüksekmiş benim.Yağdan vermem lazım.Sen spor yapıyormusun.Ben düzenli yapamıyorum yaaa(( bir de diyet listen nasıl???neler var???
boz anasini satimmm
Aşağı yukarı aynı gibiyiz canım ama ben belli ediyorum hep yağ olduğum için :)))
Zayıflayınca da direk yüzümden veriyorum zaten çirkinleşiyorum![]()
nidemekkkk hayatımın hicranıteşekkür edrim kukulogumm![]()
canımmmm sakin ol sakin ol şimdi keseyi göreceksin sadece göremezsen kafana takıcaksın değer 1500 lerde olmadan kese de gözükmüyor bence bir şikayetin yoksa bekle derim tabi ki sen bilirsinevet hicranim bir canim arkadasim hediyye etdi hamilelik hediyem
canim benim adetden 2 gun sonra 247 cikti o zaman normal dimi
cok dusunuyorum hicranim ya bebegimi gormek istiyorum
annesine ordan el sallasin anne bak burdayim korkma benim icin desin
ben ultrasyona gitmek istiyomm:84:
Canimm seni cok streslii goruyorummm.. lutfen bebegin icin rahat ol.. biliyorum cok merak ediyosun gormek istiyosun ama stres onun icin iyi degil.. annesi uzme bebisiii.. merak etme o sana siki siki tutunur.. degerinde guzel artmasi daha onemli..![]()
![]()
Lorenna birşey soracağım sana perşembe günü doktordan randevu aldım..perşembe günüde 12+1 oluyorum yani 12. haftayı bitirmiş oluyorum ikili test için geç olmaz değilmi??dr sorunum var canımm ıkılı tset yaptırdım degerlerını bıle solemedı ense kalınlıgı bebgın boyu falan onu bırak ultrason resmını bıle vermedı çook sinir oldummm...hinlik edip bılımıyo ayagına yatıp bebgın boyunu sordum onuda zorakı soyledı... dedıgı tekiey heriey cok ıyı problem yok bukadar dedı dahada sınır olduummm...
dru degıstırcem kısmetse... 24nde randevum var baska hastaneye gıdıyorum baska dra umarım husran olmazz....:44::44: bırazda canım sıkkınn başka problemım yookk..
maşallah canım supersin
monbebemmmmmmmmm kuzuuuuuummmmm![]()
Lorenna birşey soracağım sana perşembe günü doktordan randevu aldım..perşembe günüde 12+1 oluyorum yani 12. haftayı bitirmiş oluyorum ikili test için geç olmaz değilmi??
boz anasini satimmmo bebiş gelsinde kilo milo umrunda olmaz
kukulogummm pro olunca renki yazabiliyorsun imza ekleye biliyorsun özel msj yazarken 5dk beklemiyorsun msj kutun sinirsiz mi ne oluyo onu tam bilmiyorum.... Birde topikleri gorunmez olarak gezebiliyorsun falan böyle özellikleri var en önemliside pempe kurk veriolar avani atiyin bea
yok bnm yağ oranım düşük spor yapıyorum haftada iki gün yeterli dedi diyetisyen hafta da iki gün ayrobik plates yapıyorum her dafa değişiyo cnm bu sefer sabah 2 dilim peynir 4.5 ceviz 2 dilim ekmek dometes biber salatalık ara öğün meyve öğle 1 tabak sebze yemeği 1 kase yoğurt 2 dilim ekmek salata ara ağün 2.3 galeta bir bardak süt veya ayran akşam 3 tane köfte veya balık yanında sebze garnitürlü 1 kase yoğurt 2 yemek kaşığı pilav veya makarna 1 dilim ekmek salata akşam yatarken meyve bir bardak süt cnm
bence sinirlenme canım benim eşim biraz rahat takılıyor bu konudaop basina koy esini.... Hani hamilelikte testler yapiliyor ya onları yarin mi yaptircan dedi evet dedim dr sonra yaptir demedi mi diyi yoook şimdi yaptircam dedim sonra demişti diyo hala inatla bende sinirlendim bagirdim ben gec bile kaldım daha önce yaptirmam lazımdı sonuca göre kan ilacı demir ilacı verir belki dedim oda bana bağırdı falan sabah
![]()
bende fotonu göremedim yaaa
bu arada benim esimde bugun evde diyorumki bak milletin kocası yemekler yapıyormuş soyleymis böyleymiş diyorumda adam haaallllaaaa gazetesini okuyor yaaa
ama az önce acıktı kendi kendine hazırladı benim midem cooook bulanıyorrr![]()
ne kadar şanslısınn meraklı en azından benımkınde merakın msi yok dra gıdıyoruz soru bıle sormuyo tepkı bıle zor verıyoo asıl ben sinir oluyorummm....![]()
dün benim yaşadıklarımı hatırladım.. telefonu elime aldıkça elimden alması üstüme battaniye örtmesi bana yemekler yapıyor adam.. geçen tiramisu canı istemiş ben işteyken.. açmiş defteri yapmış.. büşra çok beğendi.. farklı yapmışsın bu sefer dedi.koptum.. ben yapmadım diyince hadi canım dedi... ayyy benimki artık yemeklere bile başladı... hoşuma da gitmiyor değileve gittiğimde yemek hazır oluyor.. bugünün menüsü kurufasulye pılav salata ve kocacım yapacak
seninki de başlar artık
![]()
NE yapsın canım ya o da çok heyecanlıdır ne kadar güzel ilgili en azından... Sinirlenme sen de dominant duygularına hakim ol :))) Bu arada maşallah çok tatlısın.. Yerim göbişini ya :))) Rabbim sağlıkla sonlandırsın bebişini kucağına al inşallah..![]()
ayyy ne güüzeeeellllllllll burda karr yokk kiii.... benim yerimedee oynaaaa....
Allah'ım Allah'ım yerim sizi ben ya.. Dikkat et kendine ve bebişe sakın üşümeeee![]()
çifte kumrular ya:123::123: