• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

evet hicranim bir canim arkadasim hediyye etdi hamilelik hediyem :16:
canim benim adetden 2 gun sonra 247 cikti o zaman normal dimi
cok dusunuyorum hicranim ya bebegimi gormek istiyorum
annesine ordan el sallasin anne bak burdayim korkma benim icin desin
ben ultrasyona gitmek istiyomm:84:

Canimm seni cok streslii goruyorummm.. lutfen bebegin icin rahat ol.. biliyorum cok merak ediyosun gormek istiyosun ama stres onun icin iyi degil.. annesi uzme bebisiii.. merak etme o sana siki siki tutunur.. degerinde guzel artmasi daha onemli..:16::16::16: :54::54::54::54:

Canım ben de 70 kiloyum boyum da 162 ben de tontonum ama hiç göstermiyorum öyle balık etli diyelim biz tombişlerin en güzel avuntusu :D:D:54:

Aşağı yukarı aynı gibiyiz canım ama ben belli ediyorum hep yağ olduğum için :)))
Zayıflayınca da direk yüzümden veriyorum zaten çirkinleşiyorum :27::27::27::27::37::37::37::37::37::1::1::1::1::1:

Ben de ikinci haftamdayım canım.Hem akapunktur hem diyet.!.5 kilo verdim ilk hafta.Yağ oranı yüksekmiş benim.Yağdan vermem lazım.Sen spor yapıyormusun.Ben düzenli yapamıyorum yaaa:((( bir de diyet listen nasıl???neler var???

yok bnm yağ oranım düşük spor yapıyorum haftada iki gün yeterli dedi diyetisyen hafta da iki gün ayrobik plates yapıyorum her dafa değişiyo cnm bu sefer sabah 2 dilim peynir 4.5 ceviz 2 dilim ekmek dometes biber salatalık ara öğün meyve öğle 1 tabak sebze yemeği 1 kase yoğurt 2 dilim ekmek salata ara ağün 2.3 galeta bir bardak süt veya ayran akşam 3 tane köfte veya balık yanında sebze garnitürlü 1 kase yoğurt 2 yemek kaşığı pilav veya makarna 1 dilim ekmek salata akşam yatarken meyve bir bardak süt cnm

teşekkür edrim kukulogumm :16:
nidemekkkk hayatımın hicranı:54:

evet hicranim bir canim arkadasim hediyye etdi hamilelik hediyem :16:
canim benim adetden 2 gun sonra 247 cikti o zaman normal dimi
cok dusunuyorum hicranim ya bebegimi gormek istiyorum
annesine ordan el sallasin anne bak burdayim korkma benim icin desin
ben ultrasyona gitmek istiyomm:84:
canımmmm sakin ol sakin ol şimdi keseyi göreceksin sadece göremezsen kafana takıcaksın değer 1500 lerde olmadan kese de gözükmüyor bence bir şikayetin yoksa bekle derim tabi ki sen bilirsin

pro ne canlarrr... yaw ben ne caheleemmmmm:43:

Canimm seni cok streslii goruyorummm.. lutfen bebegin icin rahat ol.. biliyorum cok merak ediyosun gormek istiyosun ama stres onun icin iyi degil.. annesi uzme bebisiii.. merak etme o sana siki siki tutunur.. degerinde guzel artmasi daha onemli..:16::16::16: :54::54::54::54:

monbebemmmmmmmmm kuzuuuuuummmmm:16::16:

dr sorunum var canımm ıkılı tset yaptırdım degerlerını bıle solemedı ense kalınlıgı bebgın boyu falan onu bırak ultrason resmını bıle vermedı çook sinir oldummm...:47::47: hinlik edip bılımıyo ayagına yatıp bebgın boyunu sordum onuda zorakı soyledı... dedıgı tekiey heriey cok ıyı problem yok bukadar dedı dahada sınır olduummm...:47::47: dru degıstırcem kısmetse... 24nde randevum var baska hastaneye gıdıyorum baska dra umarım husran olmazz....:44::44: bırazda canım sıkkınn başka problemım yookk..
Lorenna birşey soracağım sana perşembe günü doktordan randevu aldım..perşembe günüde 12+1 oluyorum yani 12. haftayı bitirmiş oluyorum ikili test için geç olmaz değilmi??

Lorenna birşey soracağım sana perşembe günü doktordan randevu aldım..perşembe günüde 12+1 oluyorum yani 12. haftayı bitirmiş oluyorum ikili test için geç olmaz değilmi??

yok canım olmuyo bende 12+4 te gitmiştim teste için rahat olsun geç degill...

kukulogummm pro olunca renki yazabiliyorsun imza ekleye biliyorsun özel msj yazarken 5dk beklemiyorsun msj kutun sinirsiz mi ne oluyo onu tam bilmiyorum.... Birde topikleri gorunmez olarak gezebiliyorsun falan böyle özellikleri var en önemliside pempe kurk veriolar avani atiyin bea :52:

yok bnm yağ oranım düşük spor yapıyorum haftada iki gün yeterli dedi diyetisyen hafta da iki gün ayrobik plates yapıyorum her dafa değişiyo cnm bu sefer sabah 2 dilim peynir 4.5 ceviz 2 dilim ekmek dometes biber salatalık ara öğün meyve öğle 1 tabak sebze yemeği 1 kase yoğurt 2 dilim ekmek salata ara ağün 2.3 galeta bir bardak süt veya ayran akşam 3 tane köfte veya balık yanında sebze garnitürlü 1 kase yoğurt 2 yemek kaşığı pilav veya makarna 1 dilim ekmek salata akşam yatarken meyve bir bardak süt cnm

Senin liste süper canım.Benim ki çok acımasız.köfte 1 tane.pilav makarna tamamen yasak.ceviz sabah 1 tane.dolma bile yasak yaaaaa :((((( yine de veremiyorum.oruç tutuyorum bugünde.oruç tutunca veriyorum ben.hem kazalarım çok.akşama kadar pc başında oturuyorum en güzel sporumda bu :((((
ha güzel bir sporum var artık.namaz.
Namaz vakti kızlar.allah kabul etsin dualarımızı.
Görüşürüz.

bence sinirlenme canım benim eşim biraz rahat takılıyor bu konuda:31: op basina koy esini.... Hani hamilelikte testler yapiliyor ya onları yarin mi yaptircan dedi evet dedim dr sonra yaptir demedi mi diyi yoook şimdi yaptircam dedim sonra demişti diyo hala inatla bende sinirlendim bagirdim ben gec bile kaldım daha önce yaptirmam lazımdı sonuca göre kan ilacı demir ilacı verir belki dedim oda bana bağırdı falan sabah:31:

bazen tuhaflaşabiliyolar cnm, bi de yenisin ya henüz idrak edememiştir eşin. zamanla oturur. senden daha çok takip etmeye başlayacak kontrolleri tahlilleri falan görürsün bak.

bende fotonu göremedim yaaa
bu arada benim esimde bugun evde diyorumki bak milletin kocası yemekler yapıyormuş soyleymis böyleymiş diyorumda adam haaallllaaaa gazetesini okuyor yaaa :47::47::47:
ama az önce acıktı kendi kendine hazırladı benim midem cooook bulanıyorrr:37::37::37:

arkadaş listem görebiliyor cnm, arkadaş olursak görebilirsin. bak gelişme var sabret birazcık, o da başlar yakında :)

ne kadar şanslısınn meraklı en azından benımkınde merakın msi yok dra gıdıyoruz soru bıle sormuyo tepkı bıle zor verıyoo asıl ben sinir oluyorummm....:47::47::47::50:

içinde yaşıyo demek ki heyecanını...benimki beni yoruyor ama biraz. aşırı okuyor, cinsiyet için gel hadi senle bi oyun oynayalım dedim göbişin üstünde iple alyans döndürme, eğleniriz dedim ama söylediği şey hayatım o yanlış ya ağırlık merkezini nereye ayarlarsan o çıkar bilmem ne. mühendislğini burda da konuşturdu yani uyuz.

dün benim yaşadıklarımı hatırladım.. telefonu elime aldıkça elimden alması üstüme battaniye örtmesi bana yemekler yapıyor adam.. geçen tiramisu canı istemiş ben işteyken.. açmiş defteri yapmış.. büşra çok beğendi.. farklı yapmışsın bu sefer dedi.koptum.. ben yapmadım diyince hadi canım dedi... ayyy benimki artık yemeklere bile başladı... hoşuma da gitmiyor değil:1::1::1: eve gittiğimde yemek hazır oluyor.. bugünün menüsü kurufasulye pılav salata ve kocacım yapacak :1::1::1: seninki de başlar artık:1::1:

wawwwwwwwwwwwww yaşşaaaaaaaa enişte dicem ben artık buna :) aman maşallahhhhhh...benimki yemek pişiriyor zaten, mutfakla arsı çok iyidir hatta benden daha iyidir. ben balık yapmayı beceremem, balığı o yapar. garnitür yapar, fırında pizza yapıp pişirir. çay yapar. meyve salatası yapar. benden daha beceriklidir. ama tiramisuyu yapamaz işte :)

NE yapsın canım ya o da çok heyecanlıdır ne kadar güzel ilgili en azından... Sinirlenme sen de dominant duygularına hakim ol :))) Bu arada maşallah çok tatlısın.. Yerim göbişini ya :))) Rabbim sağlıkla sonlandırsın bebişini kucağına al inşallah..:16::16::16::54:

ya hoşuma gidiyo ilgili olması ama zaman zaman dozu aşılıyo. ayağını uzat. hırkanı giy. çorabını giy. şunu ye bunu ye. her şey saatli olsun istiyo. bunalıyorum zaman zaman.

ayyy ne güüzeeeellllllllll burda karr yokk kiii.... benim yerimedee oynaaaa....

sana kar getirdim, albüme baksana :)

Allah'ım Allah'ım yerim sizi ben ya.. Dikkat et kendine ve bebişe sakın üşümeeee:16:

hemen hapşırmaya başladım ayyyyyyy ne bu ya, vücut direncim düştü yine kesin.

çifte kumrular ya:123::123:

arada esiyo kuşum :)

Back
X