• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

yok canım olmuyo bende 12+4 te gitmiştim teste için rahat olsun geç degill...
tamam anladım canım, doktorumu değiştirdim bu gideceğim doktor çok yoğun hastası çok 1 hafta önceden randevu almadan gidemiyosun, eski doktoruma gitsem gittiğim gün muayene oluyodum, o yüzden randevuyuda anca alabildim geç olur mu dedim çünkü bildiğim kadarıyla ikili test 11. ve 12. haftalarda yapılıyormuş..

kukulogummm pro olunca renki yazabiliyorsun imza ekleye biliyorsun özel msj yazarken 5dk beklemiyorsun msj kutun sinirsiz mi ne oluyo onu tam bilmiyorum.... Birde topikleri gorunmez olarak gezebiliyorsun falan böyle özellikleri var en önemliside pempe kurk veriolar avani atiyin bea :52:
Hicrancım iştahın nasıl yiyebiliyomusun, bende 2 haftadır bir iştah var anlatamam bu gidişler 20 kilo alırım artıkın:18::50:

Senin liste süper canım.Benim ki çok acımasız.köfte 1 tane.pilav makarna tamamen yasak.ceviz sabah 1 tane.dolma bile yasak yaaaaa :((((( yine de veremiyorum.oruç tutuyorum bugünde.oruç tutunca veriyorum ben.hem kazalarım çok.akşama kadar pc başında oturuyorum en güzel sporumda bu :((((
ha güzel bir sporum var artık.namaz.
Namaz vakti kızlar.allah kabul etsin dualarımızı.
Görüşürüz.

allah kbul etsin cnm başlrda bnm de yokru pilav bu geldi yenilik oldu cnm ama spor çok güzel hep yağdan veriyorum verdim kilolarımı cnm spor yap bence

dr sorunum var canımm ıkılı tset yaptırdım degerlerını bıle solemedı ense kalınlıgı bebgın boyu falan onu bırak ultrason resmını bıle vermedı çook sinir oldummm...:47::47: hinlik edip bılımıyo ayagına yatıp bebgın boyunu sordum onuda zorakı soyledı... dedıgı tekiey heriey cok ıyı problem yok bukadar dedı dahada sınır olduummm...:47::47: dru degıstırcem kısmetse... 24nde randevum var baska hastaneye gıdıyorum baska dra umarım husran olmazz....:44::44: bırazda canım sıkkınn başka problemım yookk..
haydee, nasıl doktormuş o öyle:26:
insaz birazcık ilgi güleryüz bekliyor tabi.. inşallah bu doktorun iyi olur canım...

Tmm hayatım not aldım tsk ederim daha once hic hamile kalmadim 2 yıldır deniyoruz
inşallah sağlıklı hamilelikler olur ccanım :34:

yüksek yerlerde geziyoruz ikimizde desene :1::1::1::1::1:
evet anlaşılan öyle, yükseklerde takılıyoruz :1: :9:

Allah senden razı olsun canım yaa..

HAyır yani doktorlara ne oluyorsa sonuçta kanı veren biz parayı veren biz neden bu kadar sorun ediyorlar anlamadım.. EN iyisi pembe bi yalan söylemek :))
evet ben de anlamıyorum işte, acaba kendileri de aynı durumu yaşadıklarında 2-3 düşük yapmayı bekliyorlar mı, çok merak ediyorum:47:

evet ben de anlamıyorum işte, acaba kendileri de aynı durumu yaşadıklarında 2-3 düşük yapmayı bekliyorlar mı, çok merak ediyorum:47:

Vallahi de mi.. Ben hiç sanmıyorum inan ki.. Onların ki can bizim ki patlıcan... :19:

minikbebişim sıkı giyinseydin ya üşütme demedim mi ben sana :D:D:D

bazen tuhaflaşabiliyolar cnm, bi de yenisin ya henüz idrak edememiştir eşin. zamanla oturur. senden daha çok takip etmeye başlayacak kontrolleri tahlilleri falan görürsün bak.

arkadaş listem görebiliyor cnm, arkadaş olursak görebilirsin. bak gelişme var sabret birazcık, o da başlar yakında :)

içinde yaşıyo demek ki heyecanını...benimki beni yoruyor ama biraz. aşırı okuyor, cinsiyet için gel hadi senle bi oyun oynayalım dedim göbişin üstünde iple alyans döndürme, eğleniriz dedim ama söylediği şey hayatım o yanlış ya ağırlık merkezini nereye ayarlarsan o çıkar bilmem ne. mühendislğini burda da konuşturdu yani uyuz.

wawwwwwwwwwwwww yaşşaaaaaaaa enişte dicem ben artık buna :) aman maşallahhhhhh...benimki yemek pişiriyor zaten, mutfakla arsı çok iyidir hatta benden daha iyidir. ben balık yapmayı beceremem, balığı o yapar. garnitür yapar, fırında pizza yapıp pişirir. çay yapar. meyve salatası yapar. benden daha beceriklidir. ama tiramisuyu yapamaz işte :)

ya hoşuma gidiyo ilgili olması ama zaman zaman dozu aşılıyo. ayağını uzat. hırkanı giy. çorabını giy. şunu ye bunu ye. her şey saatli olsun istiyo. bunalıyorum zaman zaman.

sana kar getirdim, albüme baksana :)

hemen hapşırmaya başladım ayyyyyyy ne bu ya, vücut direncim düştü yine kesin.

arada esiyo kuşum :)

aynen bana da ole dedı ıcımde yasıyorum dıeee... ama bıraz yansıtsada gorebılsemm ıcınde tutsun bakalım daha 5 ay sonra napacak bakalımmm sıkıysa ıcınde tutsun ozamann...:52::52::37:

canım şimdi gitsen gorunmeyebilir görünmezse de bu kez çok stres yapar daha çok üzülürsün sabır canım değerin çok güzel
nebileyim hicranim ya cok sabirsizlaniyorum inan
Canimm seni cok streslii goruyorummm.. lutfen bebegin icin rahat ol.. biliyorum cok merak ediyosun gormek istiyosun ama stres onun icin iyi degil.. annesi uzme bebisiii.. merak etme o sana siki siki tutunur.. degerinde guzel artmasi daha onemli..:16::16::16: :54::54::54::54:
canimsin insallah hersey guzel olur cok tsk ederim
nidemekkkk hayatımın hicranı:54:

canımmmm sakin ol sakin ol şimdi keseyi göreceksin sadece göremezsen kafana takıcaksın değer 1500 lerde olmadan kese de gözükmüyor bence bir şikayetin yoksa bekle derim tabi ki sen bilirsin

pro ne canlarrr... yaw ben ne caheleemmmmm:43:

monbebemmmmmmmmm kuzuuuuuummmmm:16::16:
ay canim ben birtek kurk veriliyor biliyordum ama mesaj kutum 500 ze kadar artis var darisi sizleri basins))
kukulogummm pro olunca renki yazabiliyorsun imza ekleye biliyorsun özel msj yazarken 5dk beklemiyorsun msj kutun sinirsiz mi ne oluyo onu tam bilmiyorum.... Birde topikleri gorunmez olarak gezebiliyorsun falan böyle özellikleri var en önemliside pempe kurk veriolar avani atiyin bea :52:
ulemiiii ben bilmiyordum hicranim bir mesaji biliyordum birde kurku

Hicrancım iştahın nasıl yiyebiliyomusun, bende 2 haftadır bir iştah var anlatamam bu gidişler 20 kilo alırım artıkın:18::50:
benim istahim cok az yimek istemiyor canim kizlar bulanti nezaman basladi sizlerde basladimi?

hic iştah yoook zorla yiyorum canım ya... :31:
2 ay pek iştah olmuyor bende çok iştahlı değildim ama hiç de yememezlik yapmıyodum hamilelikten önce nasılsam öyleydi iştahım, hele bir 10. haftayı devir bak bakalım kendini tutabiliyomusun ..sabah kalkar kalkmaz miden zil çalıyor.çok yemen şart değil ama günlük yemen gerekenleri ye peynir, süt, ceviz,fındık sebze yemekleri bunları ihmal etme canım

haydee, nasıl doktormuş o öyle:26:
insaz birazcık ilgi güleryüz bekliyor tabi.. inşallah bu doktorun iyi olur canım...

inşallah sağlıklı hamilelikler olur ccanım :34:

evet anlaşılan öyle, yükseklerde takılıyoruz :1: :9:

inşlahh canım benım yaaa bıde ozele gıdıyozz yanı verdıgım paraya yazıkk...:37::37: bu gıdecegımde ozel muayne ucretı bundan bıraz daha farklı ucretı ama umarım deger dıyorumm buda foss cıkarsa kafayı yıcemmm...:52::52:

nebileyim hicranim ya cok sabirsizlaniyorum inan

canimsin insallah hersey guzel olur cok tsk ederim

ay canim ben birtek kurk veriliyor biliyordum ama mesaj kutum 500 ze kadar artis var darisi sizleri basins))

ulemiiii ben bilmiyordum hicranim bir mesaji biliyordum birde kurku

benim istahim cok az yimek istemiyor canim kizlar bulanti nezaman basladi sizlerde basladimi?
benim mide bulantım hiç olmadı 8. haftaya kadar olmazsa mide bulantısı korkma ondan sonraki haftalar hiç olmaz olursada 3. aya kadar devam ediyor canım genelde böyle, ama 9 ay mide bulantısı çeken de var..bebek büyüdükçe iştah artıyor hiç endişelenme şuan küçük olduğu için iştahın yok büyüdükçe artacak yiyemiyorum bebek beslenemicek diye düşünme bebek bu haftalarada senin kanında besleniyor merak etme oda ona yetiyor zaten

hee guzummm yedin mi ?? ben daha bisey yemedim yaa. acta degilim.. Sen ates topigine geldin mi bugun ?? Eflalime bi bak istersen.. :16:

bakkmadım kuzum hemen bakım...
ayyy nasıl olunuyorrr

inşlahh canım benım yaaa bıde ozele gıdıyozz yanı verdıgım paraya yazıkk...:37::37: bu gıdecegımde ozel muayne ucretı bundan bıraz daha farklı ucretı ama umarım deger dıyorumm buda foss cıkarsa kafayı yıcemmm...:52::52:
bende özel gidiyorum ama sağolsun doktorum sormadan bir açıklama bile yapmıyor ..ya en azından ultrasona aldığın zaman deki bebek iyi gelişimi normal de bunu bile söylemiyor. bende bu yüzden değiştiriyorum gideceğim doktorun ücreti eski doktorumdan 10 tl. fazla ama olsun içime sinsin de fazla olsun en azında içim rahat eder.

bende senin gibi sabirsizdim canım ama battan 12gun sonra falan dr gittim..

Evet kuzum bi çok özelliği var pro nun bende 30 bin msj yazarsam verir belki kazen abi bi pro da bana :27:
hicranim kanidami tekrarlamadin yoksa iki kez artisinsa bakmak icin gitdinmi?
cok soru sordum hicranim dimi aff et canim benim pro uyelik parayla kredikartiyla almak oluyor sayfa var ama nerde bilmiyorum bir bak istersen
benim mide bulantım hiç olmadı 8. haftaya kadar olmazsa mide bulantısı korkma ondan sonraki haftalar hiç olmaz olursada 3. aya kadar devam ediyor canım genelde böyle, ama 9 ay mide bulantısı çeken de var..bebek büyüdükçe iştah artıyor hiç endişelenme şuan küçük olduğu için iştahın yok büyüdükçe artacak yiyemiyorum bebek beslenemicek diye düşünme bebek bu haftalarada senin kanında besleniyor merak etme oda ona yetiyor zaten
oylemi canim benim
annemle konusuyorum ben gitmek istiyorum diyorum gitme kizim bekle diyor
bak bizim zamanimizda boyle sey varmiydi diyor bak sagsalim dogurdum sizi diyor
istahim az bulantim yok herkesde ayni olmuyor demekki
guzel yazin icin cok sagol tatlim icimi rahatlatdin

Back
X