• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Evet az kaldı yavaş yavaş sancılar başladı ama geçiyor 29 unda günümüz doluyor bakalım oluşum n zaman gelecek :55:
Hayirlisiyla zamaninda gelsin insallah sorunsuz güzel dogumun olur
amin balım..darısı en kısa zamanda sana inşallah sen nasılsın neler yapıyorsun...:49::49:
Tskler cnm dün gene geldi benim kırmızılar bekliyorz napalım kusum yarin hastaneye gitcem hayirlisi bakalim
Allah analı babalı büyütsün her ikisini de darısı bize inşallah.....:nazar:

İnsallahhhh

hiç bi bilgim yok canım bence dr a sor.. Ama mantiken sata goredir rapor

inşallah öyledir canım,yoksa bütün planlarım altüst olacak,doktor randevuma daha çok var,mail ile sordum ama daha cvp yazmamış,haftasonu diyedir herhalde.Vakitlice öğrensem de sürem dolmadan iptal-değişiklik yapsam diye telaştayım şimdi.

oyy oyy güzel günlerde kullanin ins canim benim....

Benimde bi kac parca eskik kaldi emzirme onlugu diktiricem birde park besik ve arabasi bugun gelecek besige uyku seti mi alsam nevresim takimi mi diktirsem kararsiz kaldim besigi kurunca bakacam artik... Hersey hazir oglusum istedigi zaman gelebilir tabi bu haftadan sonra :9:
canım günaydın...inşallah bu haftayı atlatırsak istedikleri zaman gelsinler...minişler artık çıkmak için çabalıyo bakalım ne zaman gelcekler sanırım haftaya çatı muayenem var...herkes sezeryan ol dio bilemiyorum ya...:49::49::49:
Merhaba kızlar

serap ablanın da hayırlı olsun rabbim bebişlermizin bahtınıda güzel yazsın darısı dileyen isteyen bekleyen herkese inş:21:
canım saol...inşallah hayırlı aklı selim evlatlar olur....
Hayirlisiyla zamaninda gelsin insallah sorunsuz güzel dogumun olur

Tskler cnm dün gene geldi benim kırmızılar bekliyorz napalım kusum yarin hastaneye gitcem hayirlisi bakalim

İnsallahhhh

balım hakkından hayırlısı olsun...vakti zamanı vardır inşallah çok bekeletmez meleğin seni...:49::49:

Son düzenleme:
canım günaydın...inşallah bu haftayı atlatırsak istedikleri zaman gelsinler...minişler artık çıkmak için çabalıyo bakalım ne zaman gelcekler sanırım haftaya çatı muayenem var...herkes sezeryan ol dio bilemiyorum ya...:49::49::49:

canım saol...inşallah hayırlı aklı selim evlatlar olur....

balım hakkından hayırlısı olsun...vakti zamanı vardır inşallah çok bekeletmez meleğin seni...:49::49:

AMİN CANIM İNş dün gibi yaa bu gruba girişimiz şlimdi doğumlar başladı zaman hızla geçiyor yaa

eylülden beri hep beraberiz ama şimdi herkes paramparça...inan çok özlüyorum çok güzel şeyler paylaştık acımızı sevinçlerimizi herşeyimizi umarım tekrar toparlanırız...:49::49::49:

evet cok sey paylaştık inanılmaz güzel zamanlar geçirdik bende cok özledim inanılmazhemde inş herkes dogurunca tekrar toplanırız:)

evet cok sey paylaştık inanılmaz güzel zamanlar geçirdik bende cok özledim inanılmazhemde inş herkes dogurunca tekrar toplanırız:)

kız bugün ki takvimin de ne güzel şeler yazıyor....tam senlik...:52::52: bircanım da hamile çok şükür ona da çok sevindim kaçtır düşük yaptı ...tel de internetim yok yazamıyotrum çok ona...:49::49:

kız bugün ki takvimin de ne güzel şeler yazıyor....tam senlik...:52::52: bircanım da hamile çok şükür ona da çok sevindim kaçtır düşük yaptı ...tel de internetim yok yazamıyotrum çok ona...:49::49:

bircanda evet hamiş ama bebeki cinsiyetini bir türlü göstermiyor işde sıpa takvimimi okudum koptum zaten mikmikde mikmik mikmik olmazsa gelmez minik:D:D

kızlar benim kırmızılar geldi 4. gnüm bugun dr bu ayda çatlatmayla olmazsa bidahaki aya aşılama yapacaz dedi :50::50::50::50:

kızlar benim kırmızılar geldi 4. gnüm bugun dr bu ayda çatlatmayla olmazsa bidahaki aya aşılama yapacaz dedi :50::50::50::50:

hayırlısı olsun canım,çatlatmayla kaç kere denemiştiniz? aşılama daha etkili olur sanırım,hadi bakalım ben doğum yapmadan senin bebek haberini alayım inşallah:49:

merhaba arkadaslar tüp bebek için yarın yumurtalarım toplanacak çok heyecanlıyım, ortalama 20 tane yumurtam oluşmus. inş kaliteleri de iyidir. pazar günü de transver işlemi yapılacak inş. dualarınızı bekliyorum.

Back
X