- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
E="HICRAN4242, post: 36607183, member: 462065"]Gaz sorunun dışında birde kaks yapamama sorunu var ozgem ya dr goturcem pzt.. 3,4sast agliyo kaka icin yapinca rahatliyo... Rezene veriyorum 10ml kadar iki gundur rahat uyuyo birde metsil damla[/QUOT
))
Bosver kiz ilk iki yil kucaga almak o kadar .onemliymis ki cocuklar dunyaya alisma asamasinda cok korktuklari icin surekli kucakta kalmak istiyolarmis. Guven duygusunun olusmasi icin oyle yatagina alisin ddiye aglamasini seyretmek guveni de bagimizi da zedeliyomus. Kimseyi takmiyom valla yataga atip aglatmk icin dogurmadik di mi, sarmasdolas iyice doyalim birbirimzeBende cok seviyorum kucakta olmasini aslinda :) ozlemim oyle buyukmus ki onsuz bi an gecmyo uykudayken bile ozluyorum dedigin gibi kac kere bu zamanlaro yasayacaz kii...babasina birakiyprum.kahvalti dağhan hazırlamak için agliyo susmadi icin sesimi duymasi bile yetiyo bazen... aradaki o bag uzaktan uzaga nasil kurulacak ..banada çok diyorlar kucağa alıştırma bilmem ne aglayinca içim eriyor nasil dayanayim öyle aglamasina